statistik och läkemedelsberäkning

sådär ja, då var den tentan gjord. Bara att vänta på resultatet nu då och börja plugga inför nästa som står på tur redan nästa vecka. Men denna är så sjukt mkt roligare att plugga till. Det är läkemedelsberäkning jag pratar om. Och jag har LOVAT mig själv att inte slarva så j'vla mycklet som jag gjort tidigare, så denna ska jag inte göra om lika många gånger som förra. Om jag så ska behöva göra den flera gånger om på samma tillfälle så ska jag göra det. det fungerade ju sist och tiden är ju knappast några problem, den här gången har jag dessutom fulltid på mig och tvingas inte vänta i 30 min innan jag får gå in.

på lördag ska vi göra ett nytt försök att ta oss ut till rusta då förra gången inte gick riktigt så bra som vi trott. Men nu har jag forskat lite mer i det hela och vet vilken buss och allt vi ska ta!

statistikplugg och trötthet= ingen bra kombo

hallå hallå! hade en trevlig helg och lyckades fixa ett fint blåmärke kring tinningen i lördags. behöver inte säga mer om det mer än att jag är extremt öm och måste tänka lite extra innan jag lägger ner huvudet på den sidan. Mammas ljusparty var trevligt och jag kommer inom kort bli ägare av ännu mer ljus. Är lite ledsen att en ljuslykta som jag blev kär i var lite för dyr för min ekonomi just nu. Men det kommer fler gånger. kan njuta av den hemma hos mamma så länge.

Tanken är egentligen att jag ska plugga statistik till morgondagens tenta, men jag vet verkligen inte hur jag ska plugga. Har gjort övningstentan två gånger och alla övningsuppgifter. Men det är ju så fruktansvärt tråkigt. Att läsa anteckningarna om och om känns inte som att det kommer att ge särskillt mycket. men men vi får väl se hur det går.

Ska försöka orka ta mig bort till sjukan sen och dela med mig av lite blod med. Men är så sjukt trött nu för tiden. igår gick jag hem och sov ett bra tag efter skolan. känns som att det kommer bli en eftermiddagsnap idag med asså.

tråkigt inlägg jag vet!

maskeradlördag

god morgon! dåi var det lördag igen och ikväll blir det maskerad! sitter här och dricker tea i hopp om att bli lite bättre i halsen. mår med andra ord fortfarande inte helt hundra. känns väldigt jobbig och egentligen säger mitt sunda förnut att jag egentligen inte borde åka iväg och festa ikväll utan istället vara hemma och kurera mig lite till.

Men nej då, här ska vi maskerada, jag har ju fixat kläder och allt. men förnuftet, jag lovar att ta det lugnt med alkoholen och ta på mig en varm jacka, så att jag inte fryser för mycket på vägen hem!

älskling är iväg och jobbar och jag tänker vara snäll och laga ugnstekt falukorv och popatismos som vi kan avnjuta tillsammans när han kommer hem innan jag åker. vet inte om det är han eller jag som tycker om det mest, tror nog att det är jag. som jag har lägnat efter potatismos nu! Ska hem till ekholmen och hämta nyckel och lite så, så att jag kommer in till resesängen där på kvällskvisten.


kall men fin höstdag

god dag, god dag! när man tittar ut genom fönstret idag ser man en klarblå himmel och en riktigt fin höst dag, går man utanför dörren känner man direkt kylan och vinden slå emot än. fy vad kallt det var ute alltså. får se om jag trotsar kylan och förkylningen och tar en sväng runt strömmen sen, är sugen på att röra lite på mig nu när jag inte kunnat träna på över en vecka pga förkylnining och ond hals.

för er som inte vet det, så har min kära telefon hittat hem igen. En snäll dam hade lämnat in den hos polisen, och eftersom att jag var snabb och anmälde där att jag förlorat den. Kunde de snabbt lägga ihop ett plus ett och se att den var min. tänk om fler människor kunde vara som denna dam, då skulle vi leva i en bra värld :)

har varit i väg i skolan nu på förmiddagen och skrivit klart mitt basgruppsarbete, därav vet jag om att det är kallt och blåser ute ;) nu tänkte jag kolla igenom lite inför den kommande statistiktentan nästa vecka och sen eventuellt ta en promenad runt strömmen som sagt.

ha en bra höstdag mina kära vänner!!

min svarta kära egendom är nu borta!

God dag på er vackra skara som läser denna blogg! Kan inte påstå att denna dag är min bästa på detta år, jag sitter här med datorn i knät och är genomförkyld, samtidigt som jag saknar min mobil. För er som inte vet detta är jag numera mobillös. Min kära svarta sak råkade tyvärr bli kvar på tåget igår och följde inte med mig hem som jag trodde. Har ringt runt en lite olika nummer och kopplats runt till olika ställen i hopp om att få tillbaka min telefon utan några vidare resultat. Så ni som försöker få tag i mig på min mobil, får försöka ett tag till!

basgrupp och halv storm

har varit i skolan idag och haft basgrupp. höll på att blåsa bort på vägen hem men jag klarade mig. sitter och försöker svara på alla frågor nu till nästa basgrupp. Är inte några vill jag lova. Med en kursansvarig till handledare blir det lätt lite mycket att ta reda på till nästa gång, men det är nog bra. då har man ju med allt till tentan sen iallafall :)
har lite smått ont i huvudet idag och träningsvärk i armarna sen gårdagens alla armhävningar. inte bra att sluta träna på sommaren. nej nu ska jag läsa mer om blindtarmsinflammation här... sen ska jag laga köttfärssås till middag lite senare!

har fått hem min utklädnad till nästa helg, var inte lika bra som jag trodde. men det blir nog bra, jag är taggad!

...

en gång i tiden kändes allt så jävla bra, jag var alltid glad, hade inga jobbiga tankar som ständigt snurrade i huvudet. Just nu och ett tag tillbaka känns det inte så längre. Jag är inte längre den riktigt glada människan som jag en gång var. jobbiga tankar har beslagtagit min hjärna och jag känner mig utanför som ett svart får ungefär. 


trevlig helg!!

jaha då var det söndag igen och helgen lider mot sitt slut. tänk att helgerna går so fort när man har roligt. I fredags var vi hemma hos louise och träffade lite berzanfolk, drack vin, åt ost och kex, spelade tp och hade det allmänt jättemysigt. linnea anlände senare lite lagom berusad :)

igår var vi på 60-års fest, jag blev litte smått mobbad. men det var kul! god mat och gott sällskap. vi sjöng en egenkpmponerad sång och födelsedagsbarnet blev så glad att tårarna letade sig fram och fuktade fransarna litegranna.

idag tänkte jag dra med mig sambon bort till ingelsta för att shoppa och allmänt bara gå och kolla i butikerna. jag vill ha nya kläder och en massa nytt till lägenheten. opperation ett mysigare vardagsrum har börjat!!

orättvisa om något!!

Tänk vad orättvist livet är egentligen. igår skrev jag om stefan Liv som omkom i en flygolycka. Och idag fick jag reda på att en utav mina basgruppskompisar förlorade sin mor inatt. Det är så orättvist, det ska inte behöva vara så. Människor förtjänar inte denna sorg!

Jag hatar sånt här. Olyckor, tragedier, katastrofer. Oavsett om det är en oförväntad naturkatastrof, galna terrorister, äckliga mördare eller helt enkelt en vanlig olycka, så hatar jag det. Det ska inte gå snett. Barn ska inte behöva växa upp utan sina föräldrar eller närstående i ONÖDAN. Människor ska inte behöva växa upp, leva i sorg och bära på frågan TÄNK OM, i hela sitt liv. Det är fan inte rättvist. Det gör så jävla ont i mig.

plötsligt blev mina egna problem som för en stund sen kändes så stora plötsligt väldigt töntiga och små. Nästan så att man skäms att man tyckte att det var jobbigt och ens såg det som ett problem.

Vila i frid Stefan Liv och övriga i Lokomotiv Yaroslavl och alla andra som hastigt och lustigt lämnar denna värld. Jag kan inte göra annat än att hoppas att alla anhöriga på något vis lyckas finna ljuset i tunneln nu när mörkret drabbat dem som mest. Inte idag. Eller imorgon. Men någon dag, någon gång i framtiden hoppas jag att det kann finna glädje och lycka igen. Jag lider med er, det gör jag verkligen! 

inte riktigt som jag trodde

Vissa grejer är bättre än andra precis som vissa dagar är bättre än andra.
Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkte mig, lite höga förväntningar tror jag. Men johnossi var bra och godis är gott:)

Drabbades lite av en chock idag när jag kom hem från basgruppen, Stefan Liv är numera död. Har inte riktigt fattat det än. Det är en stor sorg för alla innom hockey och onte bara för HV som har förlorat en otrolig målvakt. som någon skrev i en intervju, han är mer än en målvakt i laget, han är coash, han sprider glädje till alla och han skapade harmoni mellan alla. Hoppas att de gör något fint för honom ikväll på LHC:s träningsmatch. Det är han värd! 



 

God morgon!!

god morgon! elller egentligen slog jag upp mina blå redan vid halv 8 idag då jag vaknade av ett sms. lyckades inte riktigt att somna om efter det, så har varit uppe ett tag nu.

idag regnar det och är rigtigt grått ute, känns sådär måste jag säga då vi ska åka till linköping för KALAS och johnossi, men  kanske är det bättre väder i linköping?

igår var vi på ytterliggare onödiga och värdelösa föreläsningar, känns riktigt trist att åka till linköping för att lyssna på Skitföreläsningar faktiskt. men åt iallafall god raggmunk som jag kände smak av långt in på eftermiddagen, kvällen iform av rapar. Kanske inte riktigt lika trevligt som måltiden i sig direkt.
var på möte med chefen på cloetta center oxå, lite nytt inför hösten men nu är det på G. Känns riktigt bra faktiskt, jobbar första passet imorgon kväl och första "riktiga" matchen ska jag stå helt själv :O. snacka om utmaning, men sånt gillar jag. Så det blir nog kul!!

 

besök

Blev en kort dag idag, eller egentligen längre än scemalagt men ändå kort. basgruppen jobbar på och allt känns fortfarande kanon. Jag gillar verkligen denna grupp!

Mamma och syster har varit härpå besök idag och jag har bjudit på chokladkaka med bär och grädde. var mysigt att få prata av sig lite och bara umgås även om det inte blev så lång stund. Det gäller att ta vara på tiden man får tillsammans nu när man bor i annan stad och allt.

Blev lite mario cart nu på eftermiddagskvisten när älskling kom hem med, men det var inte alls kul. Förlorade typ hela tiden och min onda fot gjorde bara ondare och ondare, dumma skoskav! nu ska jag snart fixa lite kvällsamat och i morgon blir det föreläsningar och möte i linköping.

nya kuddar??

Godmorgon, precis som i går morse vaknar jag med ont i nacken. Frågan är om jag kanske borde ta och byta kuddar?

som jag sa igår så väntar det lite födelsedagsfirande idag på oss, så fort Jonas kommit hem från jobbet. Han är duktig och jobbar han, medans jag ligger här hemma i soffan och latar mig. Men jag var både  gullig och DUKTIG igår som gjorde 3-rätters tills han kom hem från skolan. Tror att det uppskattades. Dock tyckte jag själv inte att huvudrätten blev någon höjdare och förrätten var inne några minuter för länge i ugnen. Men det är ju tanken som räknas ;)

Nej nu ska jag ta tag i den här dagen, tänker inte ligga och lata mig mer utan tänkte ta och göra en storstädning här hemma då det känns som att det skulle behövas...

klänningsproblem

Har äntligen hittat en klänning till 60-års festen vi ska på nästa helg. Dock hittade jag den på internet, så nu är bara frågan om jag hinner få den i tid eller inte. Hoppas hoppas, ni kan ju kanske hålla en tumme eller två för min skull? ;)

Har verkligen kollat överallt men inte lyckats hitta någon jag gillar. Antingen är det jättekonstiga, alldeles för vågade eller tantklänningar i butikerna. Men denna var både fin och billig, så som sagt jag hoppas att den hinner komma, annars får jag väl ta något jag har hemma!

sovmorgon och värkande nacke

God morgon! tog mig en liten sovmorgon idag, men är fortfarande jättetrött. Ska nog gå och fixa lite kaffe ihopp om att det får mig lite piggare. Vaknade med en värkande nacke oxå, undrar om jag har sovit konstigt i natt eller vad det beror på. Hoppas i vilket fall att det går över.

Idag har vi i basgruppen bestämt att vi inte ska ses utan vi alla har fått en uppgift som vi ska fixa fram till måndag. Vi får alltså själva bestämma när det ska göras. Jag ska renskriva intervjun från igår och göra en PDSA-cykel. tänkte dock vara effektiv och göra detta någon gång under dagen då vi åker iväg på födelsedagskalas så fort Jonas har kommit hem från jobbet imorgon.


tea och johnossi

sitter här och dricker tea och lyssnar på johnossi, bra start på dagen. fick en liten sovmorgon, vaknade till av att älskling sa hejdå, men somnade om lika fort. Idag ska vi på studiebesök på hagebys vc för att ställa frågor angående vårat "problem" i basgruppen. Efter det blir det en sväng till ÖoB och förstöra lite pengar...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu