slut som artist

Är helt slut i kroppen efter natten. Har inte lyckats att sova i fatt riktigt. Blir nog en tidig kväll i dag i hopp om att vara piggare imorgon. Konstigt nog gick nattpasset bättre än föväntan. Jag var inte alls lika trött som jag innan trodde att jag skulle vara, jag höll mig vaken hela natten utan problem. Visst att jag gäspade några gånger och kände att hjärnan blev lite trött där den sista timmen, men inte mer än så. Och så är det ju jämt liksom.

Tänkte försöka ge mig på att skriva klart pedagogikrapporten förut, men gav upp lika fort som jag började ungefär. Vet inte hur jag ska skriva och orkar inte riktigt tänka at the moment liksom. får ta det imorgon innan det är dags att åka o jobba på cc istället. målet är att jag ska vaar så gott som klar efter helgen, vi får väl se hur det går med det. 

jobb

Diskberget är borta och rapporten i pedagogik och informatik är så gott som klar. Kan inte skriva så mycket mer nu innan jag har haft min patientundervisning. tänkte försöka hinna med att ha den nästa vecka. Får se om det blir något bra tillfälle då eller ej. Ikväll är det jobb igen. alltid kul trots att jag idag känner mig tröttare än tröttast. ska klä på mig ordentligt idag så att jag slipper frysa ialllafall :)

trött i huvudet

Är helt slut i huvudet efter att ha läst en Aplång artikel, på engelska dessutom, till rapporten som ska skrivar. Lyckades inte kopiera så att jag kunde översätta den av någon dum anledning. Därav engelskan. Fick ut en del utav den som kan användas, men har en änsla av att jag haftännu mer nytta av den om jag kunnat översätta då mina engelska kunskaper är riktigt begränsade. Men men.

Har varit i skolan på förmiddagen för att träffa halva basgruppen för lite snack och genomgång av den andra rapporten som ska skrivas och skickas in. Mycket rapporter hit och dit just nu. Det är kul när man väl kommer igång kan jag tycka. Men just nu känns det mest bara svårt och jobbigt.

Ska gå ut till köket och ta mig en bulle eller två för att få upp blodsockret litegrann tror jag, sen är jag sugen på att se en film faktiskt. Tror att det blir så, då får jag en liten paus med ju. tänker i vilket fall ignorera det stora diskberget där ute (; ) det tar vi en annan gång....

vinter

Jaha då var det tisdag igen. Ännu en helg har sprungit förbi och nu är det dessutom november! :O Vart tar tiden vägen egentligen? Var ju nyss sommar. Fast egentligen gör det inget för nu längtar jag efter jul och snö. Har jättestor julkänsla och bara längtar efter att få pynta och göra julfint här hemma :)

Har idag fått konstaterat att det inte är några större fel på mig. Har bara gått och dragit på mig en infektion som ska behandlas med två olika läkemedel så får vi se vart det leder. förhoppningsvis blir jag frisk och slipper denna molande värk hela tiden.

Sitter här hemma i min ensamhet och väntar på min kära sambo. Har precis slängt i mig lite mat. Som förövrigt inte alls var god. Men förhoppningsvis fyller sin funktion iallafall. Köpte mig en ny vinterjacka idag med. Ännu en anledning till att snön och lite mer kyla kan få komma igen, då den är på tok för varm att använda nu!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu