Effektiv dag!

Kom nyligen hem från VFU:n. Hade ett trevligt samtal med syster yster på vägen hem. Saknar dig gumman! Tur att vi har lite planer ihop framöver!

Dagen på VFU:n gick riktigt bra trots att min handledare tyvärr var sjuk. Kände inte att jag riktigt gick med någon utav de andra utan att de båda istället körde med mig. Saknade lite av kontinuiteten eller vad man säger. Men jag är ju trots allt T6.a så jag ska ju klara mig själv till stor del. Tycker trots allt att jag börjar komma in i det hela och att det största förvirringen har släppt :) Bestämde ny tid med kontaktläraren efter mycket om och men, så ska ha en mitt bedömning nästa vecka så får vi se vad de säger om mig.

Annars är det fortfarande den förbannade NKSE- tentan som snurrar i mitt huvud. Förstår fortfarande inte hur jag ska kunna göra den praktiska delen och den skriftliga delen vet jag inte riktigt när jag ska få tid att plugga till ordentligt. Men men någon gång kommer jag kanske på hur man kan trolla fram mer tid.

Mina konstiga ryckningar jag får till och från under ögat har jag i allafall fått fram att de troligen har att göra med att jag är spänd och stressad över något. Kan det vara NKSE- tentan och den kommande examen som spökar även här? Vi får väl se om det släpper om en månad då åtminstonde en del av det hela är gjort?!!


mera plugg och jobb

Sitter i soffan och tanken är att jag ska plugga. Har gjort upp ett fint schema över dagen med olika punkter som ska göras. Är redan klar med första punkten, eller kan inte göra mer just nu. Måste komma åt en bok för att bli klar. Jag kan inte i huvudet varför man tar alla prover och var gränserna går för att de ska vara normala...

Bordet framför mig ser ut som ett bombnedslag med alla böcker och kompendier som ligger utspridda överallt. Men så är det då det börjar närma sig tenta-tider!

Jobbet imorgon är visst inställt. Känns lite så där faktiskt, jag tycker det är kul och jobba och vill ha pengarna ;) Men samtidigt behöver jag all tid jag kan få till att plugga till NKSE:n just nu. Så för den delens skull är det väl bra att inte så många vill komma o kolla på cupen imorgon så att färre kiosker behöver vara öppna...

plugga, plugga plugga

sitter i skolan och väntar på Nanna, efter en skön mysmorgon med katten. Var svårt att ta sig ur sängen kan jag säga, att sedan gå till skolan var ännu svårare (det regnade och var allmänt trist ute). Men nu är jag här. Idag blir det basgruppsarbete och cancerns värld som ska nötas in innanför pannbenet, imorgon blir det något annat. Är i full gång med plugget inför NKSE och de flesta lediga timmar går åt till att läsa till den. Är så sjukt mycket vi läst under dessa tre år som skall repeteras som nötas in på nytt. Man glömmer så fruktansvärt fort asså. Sjukt!

VFU och jobb

kom precis hem från praktiken lagom trött och mör. Men vila är för mesar, nejdå men det har jag inte riktigt tid med. utan istället är det bara att ladda om för lite jobb på CC. LHC möter Timrå ikväll och jag skall i vanlig ordning stå i min lilla kiosk och se glad ut. Sova vad är det liksom!?

VFU:n går bra nu, börjar äntligen känna att jag kommit in i det lite smått. Förra veckan var det mest rörigt hela tiden med många oroliga brukare och stressad personal. Men nu så, nu börjar det lugna ner sig. Är fortfarande sjukt nervös för NKSE, men det löser sig nog det med hoppas jag.

Nae det är bäst att sätta fart, har lite saker att fixa innan tåget går!!

helgens bestyr...

Morning! Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. Orkar liksom inte riktigt ta mig upp ännu, trots en riktigt hungrig mage som skriker efter frukost.

Har haft en bra helg med inflyttningsfest i fredags. Sov hos mamma på natten där och spenderade stora delar av lördagen med att umgås med famijen. Blev en tur på stan med fika tsm med mamma, magnus, micke och kusinerna:-)

Nae nu måste jag nog lämna denna sköna vrå för lite frukost sen måste jag ta tag i pluggandet. Blir inte så mkt gjort på kvällarna efter en hel dags vfu tyvärr.

kanelbullens dag

Undra hur många som har den rubriken på sina blogginlägg idag xD

Var och hämtade mitt paket från nelly häromdagen, med bland annat min "examensklänning" i. Och jag blev verkligen kär, så himla nöjd! Den var nästan bättre än jag förväntat mig. Dock lite för lång men med mammas hjälp ska även det gå att fixa ;) Färgen var tio gånger bättre i verkligheten än på bild!!

Igår fick jag även lite hjälp av mamma i mitt projekt att bli ljus igen. Det går sakta men säkert framåt, men någongång är jag blond igen ;) Hon la i alla fall i lite blonda slingor igår. Tyvärr blev det inte riktigt så bra som jag hoppats på men håret är i alla fall lite ljusare nu ;)
 
Även idag har vi suttit och väntat på vårt arbete från handledaren, dessverre utan resultat. Skickade ett mejl tilll henne där vi fick svar att hon skickat det på post till oss, så förhoppningsvis anländer det hem till mig imorgon. Får hoppas på det, så att vi kan åtgärda hennes eventuella kompleteringar under måndagen. För sen börjar VFU:n. Självklart har vi även passat på att äta kanelbullar idag (med rabatt som gav ett dyrare pris än normalt xD) dagen till ära. Gott var det kan jag lova!

c-uppsats och clinicum

sitter i skolan med Nanna. Tanken var egentligen att vi skulle sitta med C-uppsatsen men då vi redan gjort allt vi kan och väntar på handledarens kommentarer på vår text, kan vi inte göra så mkt mer på den just nu. Istället satte vi oss med ledarskapsuppgiften som ska skrivas denna termin. Igår satt jag och svor på den och nu känner jag mig klar. Det hjälper att svära och bli irriterad ibland ;)
 
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi ska öva medicintekniska moment sen på clinicum. Bra att öva lite inför den kommande praktiken. Är för övrigt inte lika sur för min placering längre. Pratade med min handledare i morse och hon verkar jättebra. Hoppas bara inte skenet bedrar xD

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu