trevlig helg!!

Har haft en riktigt trevlig helg hemma hos familjen på Järdalavägen med god mat, tp-spel mm. Idag hade vi 25-års firande för ludde med go-kart körning och tårta i stora lass. Riktigt kul!!
Kom inte riktigt hela vägen till finalen där det endast var grabbar som körde.

Imorgon blir det skolan och plugga tillsammans med Anna och Nanna. Har inte blivit särskillt mycket pluggande denna helg så blir en hel del som ska göras imorgon!


fel, fel fel

haha så fel jag hade. Gick till vårdcentralen i torsdags och var helt inställd på att ta blodprov. Men ack vad fel det var. När jag väl kommer in och får träffa distriktssköterskan tar hon fram tre olika topsliknande saker som hon ska peta mig i näsa, halsen och lite i ljumskarna med. Tydligen är det så man tar prover för MRSA och inte blodprover som jag trodde ;)

För övrigt har skolan hunnit dra igång nu. Känns helt okej, väldigt tomt utan julia dock :( Basgrupen och handledaren verkar helt okej. Hoppas inte att det blir som förra gången. Men tydligen har inte tenta resultaten för medicinsk vetenskap kommit ännu så vi vet inte om basgrupperna kommer tvingas ändras eller ej, det återstår att se.

Ska snart åka iväg och jobba på hockeyn. Får se hur det går idag. Var och tränade kick boxning med Linnea igår vilket resulterade till att jag har världens jävla träningsvärk i benen och även lite i armarna ;)

blodprov och handbolls VM

Fick se att det var en hel del fel i förra inlägget hoppas ni klarar av att läsa i alla fall. Har precis varit duktig och sökt lite sommarjobb och fler ansökningar ska skickas iväg!! På torsdag ska jag till vårdcentralen och ta MRSA-prov. Tydligen någon eller några som blivit drabbade av detta på min praktikplats så nu ska en smittspårning göras.

Sen ska även lite elithanboll inspekteras denna vecka då jag ska jobba under sista dagen av handbolls VM i linköping. Får väl se om man hinner se något, men det tror jag! Är väl alltid lite trevligt! 

T3 here i come!!

Nu är T2 helt slut och tentan är även den klarad! blev glattöverraskad igår när jag kollade på studentportalen igår och nästa måndag börjar T3 :) Hade utvärdering och lite info om kommande termin idag. Ska ha 4 tentor nästa termin och minst 5 seminarier, det är sjukt. Kommer bli ett halvår med endast plugg alltså. Kan be mina nära och kära om förlåtelse redan nu, kommer inte att vara så social, skolböckerna kommer vara mina bästa vänner. Åtminstonde får jag väl försöka intala mig det för att kunna plugga hela tiden och inte tröttna!

Blev en mysig fika tillsammans med Nanna efteråt iallafall med mycket snack och gott tilltugg till. Vi var ensamma gäster VÄLDIGT länge! Det beror inte på att cafeet inte hade några gäster utan för att vi satt kvar så länge. Kunder kom och gick hela tiden.

2010

Tänkte göra en kort lite sammanfattning om mitt 2010 nu när det snart har gått 2 veckor på 2011 :)

Januari- Firade in det ny året (2010) uppe i sälen hos älskling som jobbade där upp några månader. åkte pulka i väntan på tolvslagen och firade in det nya året mitt i backen med fyrvärkerier och fackeltåg. Sen fyllde jag även 20år denna månad och gjorde min premiär på systemet redan samma dag :) Började på sjuksköterskeutbildningen i slutet av denna månad.

Februari- Var uppe i sälen igen och åkte lite skidor och firade 1 år tillsammans med älskling! <3
Åt på god restaurang tillsammans med hans föräldrar och hade det helt enkelt bara jättebra.

Mars- Hade min första tenta och åkte upp till sälen direkt efter det för att träffa älskling ännu en gång! Han, tobbe och Linnea fyllde även 20 denna månad. upplevde min allra längsta bussresa under denna månad. Och fick uppleva hur det är att sitta fast på cityterminalen i stockholm i 2 timmar.

April- Syrran fyllde 18 och älskling kom hem från sälen!

Maj- Hade min första praktik på lungmedicinska vårdavdelningen
 
Juni- Första terminen på sjuksköterskeutbilningen var över och jag fick sommarlov.

Juli- var i kolmården med familjen och åkte sedan ner till halmstad med älskling. Var i full gång med pluggandet till med.vetenskaps tentan!

Augusti- 1½ år med älskling och med.vetenskaps tentan skrevs.

September- skolan drog igång och farmakologi tentan skrevs. Skrev kontrakt på lägenhet :) och var på inflyttningsfest i form av maskerad där uppgiften var att klä ut sig till något som började på samma bokstav som ens namn. Jag testade då på att vara man för en dag:P

Oktober- mamma fyllde 50år

November- Flyttade till Norrköping med älskling!

December- Hade min andra VFU/praktik på vårdcentralen i linghem. Fick även fuktskada i badrummet i början av månaden. Slutet av månaden var det plugg till terminstentan som gällde. Hade en fin jul och ett trevligt nyår med nära och kära.

jullov!

Har äntligen mitt jullov nu! Firade första dagen med att göra ordning här hemma, har byggt upp en ny hylla och plockat undan en del. Även källarförrådet är städat och fint. Eler egentligen började vi/ jag fira lite redan igår då älskling kom och hämtade mig eter tentan. Det begavs bort mot staden för att uträtta lite ärenden på banken och sen inhandla lite saker :) kom hem med en ny fin klocka och lite kläder :)

Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagens tenta. Har varit lite olika tankar kring den nu i efterhand, så jag väntar helt enkelt och ser hur det går. Har i alla fall fått ett skönt besked från csn idag om att jag får studiemedel även detta år, så även t3 och förhoppningsvis t4 kommer kunna genomföras detta år :)

 


födelsedagsfirande och tentaplugg

Tenta imorgon, kan gå hur som helst känner jag just nu. Självklart hoppas jag ju att det ska gå bra, men man vet ju aldrig. Och kommer inte bli helt förstörd om jag inte gör det heller. Man kan bara göra sitt bästa! Tror iallafall att jag äntligen har förstått upplägget ordentligt nu och vet på ett ungefär hur jag ska lägga upp det hela. Bara hoppas på ett bra scenario så ska det nog gå bra.

Har haft födelsedagsfirande här hemma nu i helgen. Både idag och i fredags. Men det har inte hållt mig borta från plugget inta, har pluggat minst 4 timmar varje dag trots allt :P Har fått en hel del bra och fina saker. Två tekannor, presentkort, smyckesträd, ljuslyktor, spegel, blommor mm. Och fått reda på att mina glas jag samlat på gått ut ur produktion, vilket gör att jag förmodligen inte kommer kunna få tag i fler av dem :/ inte jätte roligt kanske men som tur var har jag iallafall hunnit få tag i 8st av ena sorten.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu