M som är Man!

Ny dag nya möjligheter. dock finns det inte så många möjligheter att välja på just nu. All min lediga tid går åt till att plugga. Börjar få luite smått ont i magen inför lördagstentan nu. Men det ska väl gå bra hoppas jag. Barra att plugga och stå i, får vila efteråt sen :)

under helgen har jag dessutom hunnit med att testa på att vara man för en dag. kändes lite små konstigt men var väldigt kul måste jag säga :) Var ju nämligen på maskeradfest där uppgiften var att klä ut sig till något som började på samma bokstav som ens namn. Alltså M som är Man!


farmakologi och jordgubbskola

Skönt med fredag! Är fruktansvärt trött efter denna vecka, trots att det inte varit många dagar i skolan. Men desto mer att göra hemma. Har äntligen kommit igång med pluggandet till farmakologi tentan nästa lördag. känns skönt även om det är mycket kvar att lära sig.

Igår hade vi basgrupp igen. Och tro det eller ej, men jag stod ut. Blev inte ens det minsta irrriterad på handledaren :) Har jag vant mig, eller har hon blivit bättre? det är frågan :) Är iallafall glad, tar bara en massa onödig energi att gå omkring och vara irreterad, hoppas det känns lika bra nästa gång med :)

Nej nu ska jag ta tag i farmakologin igen, har redan slösat bort alldeles för mkt tid här vid datorn. Vet inte varför det alltid blir så. Man tänker att man bara ska titta en sak, sen blir det en till och en till...

hade bra, pusshej!! 


stupid world

Gaah! jag blir så j*vla irriterad på dig, du förstör allting! Du ska bara sitta där tyst och inte lägga dig i och komma med dina tankar ocgh åsikter om det hela! Det är vårat arbete inte ditt!!

Förlåt ville bara få ur mig lite tankar där. Har haft basgrupp och tycker verkligen inte om handledaren, men det är bara att bita ihop och se glad ut. Bara några veckor kvar, sen slipper vi henne :) (lite pessimistisk får man allt vara) 

mycket som händer runt omkring nu, många tankar och förväntningar på lägenheten, mycket i skolan och jobbet har börjat dra igång nu. Allt på en gång, men det tycker jag om. Hällre att ha saker att göra än att klättra på väggarna. Sen får det ju självklart inte bli allt för mkt.

Fick ett ganska hemskt besked i eftermiddags om att en nära vän till mig blev nerslagen och rånad igår. Vilket fick mig att tänka på vilken sjuk värld vi lever i egentligen. Man vågar ju snart inte gå ut längre. För inte så länge sen knivskars en kvinna mitt i centrum, oprovoserdae misshandlingar sker var och varannan dag, speciellt i samband med alkohol i stan. Flera gånger i månaden läser man om våldtäkter, alltid är det något.
Vart är världen påväg?
Vad vinner folket på detta? Att hel plötsligt få för sig att slå ner en ensam person på gatan, bara för att?
Är det spänningen som får en att slå, eller är det att man känner sig så himla cool sen efteråt för att man fått ner någon på marken, någon som skriker sluta åt än? För mig är det inte det minsta coolt, bara otroligt dumt och onödigt. Är det ens något man vill skryta över hos sina vänner sen?
Jag fattar inte asså. dessa personer är snarare idioter i mina ögon än några coola personer.
Varför gör man något sådant? En fråga jag nog aldrig kommer få svar på.

love is the answer

Har varit och skrivit på kontraktet på lägenheten idag och tagit en massa blodprov på gummiarmar :) Annars kan jag inte påstå att denna dag har varit något vidare, vädret är dåligt och jag har gått och dragit på mig nån förkylning eller något. Mår inte alls bra, fryser/svettas om vart annat och mår allmänt konstigt. Vet inte vad det är, men hoppas jag mår bättre imorgon då jag ska göra prämiär i kiposken på cloetta center. Det är något inför valet som vi ska jobba på. Hoppas på lite nybörjar tur där för min del ;)

flytt...

VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!!! :D

Om drygt 1½ månad flyttar vi till norrköping jag och Jonas! Kanske inte till världens finaste lägenhet, men den duger för oss och är helt klart bättre än ingenting :)
Om drygt 1½ månad blir jag sambo med världens bästa älskling!
     

            

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu