Nytt år

Då var 2013 öven och 2014 på ingång. Årets som har gått har varit ett spännande och händelserikt år med både underbara höjdpunkter och djup sorg. Jag tog min sjuksköterskeexamen, fick ett jobb som jag älskar nästan direkt. Aaliyha fyllde 1 år, Vi tvingades avliva älskade vår älskade Frallan. Älskling och jag flyttade till större, även min syster flyttande till stan, Elise föddes och vi hade ett mysigt dop nere vid vattnet mm. 2013 har minst sagt varit ett händelserikt år. Tror bestämt att även 2014 blir händelserikt. Vi börjar med att inleda året med att bli ett år äldre, precis som alla andra år. 

 

Årets höjdpunkter
Examen
Fått mitt första jobb som sjuksköterska
Elise föddes
Trevlig överraskning av chefen om fast anställning

Jag har lovat mig själv att inte ha några nyårslöften detta år. Jag klarar helt enkelt inte av att hålla dem. Däremot har jag några nyårsmål jag ska sträva efter att uppnå detta år.

Jag ska endast äta godis, chips eller liknade till helgen
komma igång med träningen igen (tror att detta i sin del kan minska mina problem med ryggvärk till och från)
Se mer positivt på saker och ting och inte stressa upp mig på småsaker

 

Tack för ett fantastiskt år ♥


Jul

lite sent kanske, men vad gör det? Bättre sent än aldrig! Julen var mycket mysig även detta år trots att jag för första gången i mitt liv jobbade hela julhelgen. Så för min del blev det en del farande. Men vad gör väl det? Julen är en tid då man ska vara med sina nära, kosta vad det kosta vill xD.
 
Söndagen innan julafton blev det julfirande nr ett,hemma hos min familj i linköping. Bjöds på julmat (första julbordet detta år för min del), paketöppning, fika mm. Vi tog med oss lillasyster och åkte dit redan på lördagen och hade lite av en uppesittarkväll med godis och film. Syster och jag klädde mamma och deras julgran (en tradition för oss) och gjorde julgodis på fredagen som vi hade med oss. 
Efter julfirandet hos mamma åkte vi vidare till åtvidaberg för att fira svärmor och ha ytterliggare en uppesittarkväll. Denna gånge den "riktiga" då det var julafton dagen därpå. Här var jag tyvärr tvungen att bege mig hem till norpan igen. För mig vankades det jobb dagen därpå.
 
Julaftonsmorgon vaknade jag av alarmet på mobilen 5:30, upp mitt i ottan för att käka frukost. Hade köpt hem lite julskinka för att inte mssa all julstämning. Ute var det alldeles mörk men snön saknades fortfarande. Tog cykeln bort till sjukhuset. denna morgon var det inte assl många ute vill jag lova. Räknade bilarna jag såg på vägen och kom fram till ett tal under tio. Då var det mest taxibilar, securitas eller bilar med sjukhuspersonal jag såg. Väl på jobbet var det lugt. Inte alls lika jobbigt att jobba som jag trott. Timmarna gick rätt fort och jag såg fram emot att ta mig till åtvidaberg för mer julfirande. Kom iväg en timma tidigare dessutom :) 
 
Jag har med andra ord haft en riktigt bra jul även denna gång, trots jobb. Ser redan fram emot nästa och då vet jag att jag är LEDIG!!!! :) Det kan med andra ord bara bli ännu bättre!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu