mars, april har knopp i håret...

Älskling fick inte bara sitt våffelkalas, på självaste födelsedagen var jag ledig och gjorde trerätters där efterrätten var egengjord marsipantårta. Både jag och älskling älskar marsipantårta. Tror att han visste att jag skulle hitta på något men inte att jag skulle göra tårta och trerätters. Han blev glatt överraskad med andra ord:)
 
Har jobbat helgen och är därför ledig denna måndag. Har varit fint väder hela helgen utan ett moln på himlen. Men idag skall det självklart vara mulet och tråkigt. Varför är det alltid så? straffar han där uppe mig på något sätt? Tänker att nu är Martina på jobbet, då ser vi till att det är fint väder. Men när hon är ledig då fixar vi sämre väder...
Har i vilket fall varit duktig och städat i kläkammaren idag, så nu går det att gå in där igen. Dessutom är syrrans födelsedagspresenter införskaffade och inslagna i fina paket. Nu väntar de bara på kalaset i helgen :)

Tystnad

Motivationen till att skriva här har minst sagt varit dålig. Har helt enkelt glömt bort bloggen eller inte vetat vad jag ska skriva. Mitt liv handlar just nu mest om att jobba och att umgås med nära och kära. dagarna ser ganska så lika ut och därför känns det meningslöst att skriva om. 
 
Idag kommer släkten hit för att fira min andra hälft som blir ett år äldre på tisdag. Det ska bli mysigt, en massa våfflor ska gräddas. För fyller man år på självaste våffeldagen så är det klart att man skall ha ett våffelkalas. Inte sant? 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu