länge sen!!

Var ett tag sen jag skrev ett par rader här i bloggen. Men som allt annat går lusten och motivationen till att skriva upp och ner.

Halvsitter här i soffan som vanligt inför ett kvällsjobb på avdelningen. Hoppas bara på att jag hinner piggna till lite. Är så himla trött idag, inte så att jag tror att jag skulle kunna somna här på stört men så trött att inte ens den stora koppen kaffe jag hällde i mig här efter frukosten ville hjälpa.

Imorgon ska jag träffa min nyfunna vän genom jobbet, efter jobbet och eventuellt gå på bio med älsk på kvällen. Jag vill se sista snabba cash filmen. Får se om det blir något eller ej. I helgen är jag ledig och för en gångs skull har jag inget planerat. Ska vara hemma och bara va hela helgen tror jag. Uppskattar verkligen sånna helger där man tar dagarna som dom kommer. Det är då jag verkligen känner att jag är ledig. Samtidigt älskar jag att ha saker inplanerat också och att umgås med vänner. Men ibland måste man få vara för sig själv och bara va :)

mycket på gång..

När man jobbar som jag gör, gäller det att ta vara på de helger man är ledig (och byta bort vissa pass för att kunna vara ledig) när det händer nått kul!

Förra helgen var hela släkterna Petersson- Olsson- Klasson i Drängsbo på dop. Åh det var så fint. Och vädret dessutom, höll sig helt på vår sida och var fint fram till folket började droppa av hemåt. Underbart med dop ute i naturen, riktigt fint. Inget jag varit med om förut, men så mycket mysigare :)

Ikväll beger vi oss ut på Östersjön för kryssning. Ska oxå bli sjukt kul. Hoppas det inte blåser allt för mycket i natt, även om jag vill att båten ska gunga lite grann. Det ska ju kännas att man är ute på havet och åker :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu