svammel innan nattjobb

Ännu en dag då jag känner för att blogga. Har precis vinkat av mamma som varit här och fikat en sväng efter att hon jobbat några timmar i stan. Började morgonen med att baka lite muffins inför besöket. Uppskattades, tror även att det kommer att uppskattas av sambon när han kommer hem från jobbet :) Ska väl snart sätta på en film som jag kan somna till, skall jobba i natt igen. Kör två nätter på raken nu, sen är det lugnt på nattfronten fram till midsommar då det är dags igen. På onsdag fyller "familjens" minsting 1 år så i helgen blir det kalas. Har ni förslag på vad vi kan köpa? Börjar längta lite smått till semestern nu, helst de dagar då det är fint väder, som i lördags. Då var det underbart, satt ute en sväng på balkongen med en bok. Underbart, blev även en promenad med älsklingen för att köpa lite glass. Mysigt och gott! Har inga direkt bestämda planer för semestern, älskar bara att man kan ta dagen som den kommer och att kunna njuta fullt ut utav ledigheten. Men troligtvis blir det en tur ner till paradiset i Halmstad en sväng. Vi har även pratat om att ta en sista minuten resa i slutet av sommaren. Vart det bär av vet vi inte, bara att vi vill flyga härifrån stan. Var så skönt sist vi flög till Rhodos från Norrköping. Skönt när man landar att veta att man snart är hemma. Slippa långa resan hem. Bara att ta en buss så är man hemma på 20-30 min. Underbart :) Lite svammel från mig. Undrar om det är någon som fortfarande läser min blogg ens? Svärmor och svärfar, ni läser fortfarande va?! Syrran du läser oxå ibland va?!

natti natti

plötsligt fick jag sådan lust att blogga, men vet inte vad jag ska skriva. troligen var det Johanna på jobbet som väckte mitt intresse igen. Hon satt och skrev ett inlägg på jobbet. Har börjat jobba nätter för dig som inte vet och har jobbat ett pass nu natten som var och skall även jobba natten som kommer. Tycker att det är skönt att jobba nätter någon gång ibland. Ger mer pengar och är oftast ett mycket lugnare tempo på nattpassen jämfört med dag/ kvällspassen. Kan vara skönt att få varva ner lite efter tunga pass. Men skulle aldrig kunna tänka mig att jobba bara natt. Har varit ganska mycket nätter nu på sistone jag jobbat, vilket jag inte heller tycker om. Man missar mycket av det sociala både med kollegor och patienter på nätterna. Det tycker jag är tråkigt.

Har även hunnit ha lönesamtal, eller egentligen inte. Chefen bliv sjuk och sjukskriven i samma veva som vi planerat in vårat möte, så fick bara ett personligt brev av chefen där hon skrivit hur hon uppfattar mig som person i mitt arbete och vad jag för för lönehöjning. Höll inte med om allt och hade taggat upp mig ordentligt för ett samtal med bra argument till varför jag skulle få högre lön. Men men får väl samla desto fler till nästa gång xD Högre lön fick jag iallafall :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu