tonight's gonna be a good night...

Snart bär det av till sälen!!!
Väntar bara på att folket från åtvid ska höra av sig :P
Allt är packat och Martina är taggad till tusen! :D
Ska bli så sjukt kul att fira nyår där uppe i snön med terrmobyxor och hela skiten :)

Får se när jag uppdaterar igen, kanske lär dröja till lardag då jag kommer hem till linköping igen.
Vi får helt enkelt se när det blir :P

Pusshej!!

Do anything & everything to express my love with you...

Var på stan en sväng igår med syrran innan ett kort besök hos farmor och sen jobb.
Vi hittade dessvärre ingenting, varken hon eller jag.
Syrran var på jakt efter något fint till nyår, men hittade inget som direkt passade henne i smaken.
Hon är lite kräsen när det gäller kläder min syster :P

Sen åkte vi som sagt upp till farmor på sjukhuset en stund. Hon är pigg och allärt nu. Det är riktigt skönt vill jag lova. Hon är uppe och går och så. Det ända är att hon har nt i bröstet nu och när hon andas, men det har ju med lungiflamationen att göra. Sen var det jobb som gällde, syrran var med och hjälpte till igår. Vi var visst lite ont om folk. Tyvärr var det ingen vidare match direkt, men LHC vann ju tillslut och det är huvudsaken. 

Nu ska jag nog gå iväg och börja packa lite smått eller iallafall leta upp allt som ska med.
Blir nämligen en tripp upp till sälen nu över nyår, ska bli riktigt kul vill jag lova!
:D

Pusshej!

You're my own star...

Go kväll allesammans!
Tänkte mest ladda upp bilderna på tavlan som Jonas föräldrar var snälla och körde hem hit idag :)
Tack ännu en gång älskling :)

Annars har jag inte gjort så mkt idag, spelat lite playstation och slappat framför tv:n. Tog dessutom en liten tur med den fyrbente för några minuter sen. Var rätt skönt att komma ut. Är så fint ute nu med all snö. Får se om jag orkar mig ut på en liten fotopromenad imorgon eller nått :P



(bilderna är kanske inte de bästa men men)





Merry christmas

God jul på er alla!
hoppas eran jul har varit lika bra som min :)

Gick som sagt hem till pappa en sväng i onsdags, fikade lite och så. Fick dessutom varsin julklapp josse och jag, det var lite oväntat måste jag säga men mkt uppskattat från oss båda skulle jag tro. 
Sen på kvällen var det "lilljul" hos Micke o Carina med julmat och allt möjligt. Gott vill jag lova, trotts att jag egentligen inte är jätteförtjust i julmat längre. Eller frågan är om jag någonsin varit det egentligen.

Julafton firades i Vikingstad hos några släktingar till Magnus, även där bjöds det på god mat, fika och godis.
Självklart bjöds det även på paket öppning och Kalle anka. Tyvärr såg jag inte hela kalle iår, dåligt jag vet. Men vi var inte riktigt klara med paketöpnnandet än när det började. Trotts att man har sett det så många gånger och näst intill kan allt utantill, hör det till. En jul utan Kalle anka är inte en RIKTIG jul :P
Efter firandet i vikingstad blev jag skjutsad till stationen där bussen till åtvid stod och väntade på mig :P
Åkte till Åtvid för att äntligen träffa min älskling som var hemma nu över jul :)
Blev att fira lite jul där med hans släkt, spelade lite spel och hade det trevligt.

Juldagen var det fest som gällde, vi begav oss hem till hanna och sen vidare till gruvan. Riktigt kul måste jag säga. Skapligt med folk, hyfsad musik och trevligt sällskap. Synd bara att vissa man hade väntat sig att träffa inte orkade komma. Tycker det var lite dålig stil faktiskt men men inte mkt att göra något åt. Kan ni tänka er, även jag som sällan eller aldrig dansar. Var uppe på "dansgolvet" flera gånger och dansade :P
Tänk hur mkt man kan påverkas av vissa människor ;)

Tänkte göra lite som alla andra, skriva upp lite av det jag fått i en lista...

playstation 3
singstar
buzz
kläder
smycken
ljus
film
"inflyttningsgrejer"


Sen fick jag även en jättefin zebra tavla av min älskling i födelsedagspresent :) Bara 10 dagar kvar nu!! :D
Tänkte lägga upp en bild här senare sen, när tavlan har kommit hem. Den är fortfarande kvar hemma hos honom. Tack så jättemycket älskling!







dan före dan före doppardan :)

Hejsan svejsan :)
Har storstädat lägenheten hela dagen idag så nu är det julfint här hemma :)
Och nu har även hungern stillats av lite mat.
Dessutom är även granen  på plats, får se om vi klär den idag eller i morgon.

Ska in till stan en snabbis i morgon och köpa en kjol jag hittat på HM, tanken är att jag ska ha den på julafton. Men vi får väl se hur den ser ut på mig. Kankse inte alls passar, Hoppas hoppas, har ingen aning om vad jag ska ha på mig annars :S  Men vi får väl se hur det blir imorgon helt enkelt. Sen ska syrran och jag ta en liten promenad hem till våran far en sväng imorgon oxå. Och på kvällen blir det mini jul i lambohov :)

Sen är det julafton :D, kan säga att en viss person längtar väldigt, väldigt mkt just nu...

Kan även meddela att min farmor blir kvar typ en vecka till, hon har nämligen dragit på sig lunginflammation nu oxå. Hon har visst en måttlig otur min lilla farmor. Men för övrigt mår hon bra nu :)

Hade bra pusshej!

Keep going on...

Farmor har vaknat helt och tjatar redan på personalen :) hehe.
Känns jätteskönt. Trots att inte risken är över riktigt än känns det verkligen som att det går åt rätt håll.

Hon var vaken redan igår då vi var uppe, men fortfarande alldeles för trött för att kunna hålla ögonen öppna och prata. Trots det märkte man tydligt hur hon försökte prata och hörde vad man sa. Dessutom hade hon fortfarande lite problem med andningen och syresatte sig inte helt ordentligt än. Utan fick lite extra syre mha en syrgasmask som jag inte tror att hon gillade riktigt. Händerna gick hela tiden upp mot masken som om hon försökte ta av den :P Vet inte om hon har kvar den än idag eller inte.

Blir nog att åka upp en sväng idag med och se hur hon mår.
Ge inte upp farmor, jag vet att du är stark!
  

I look strong all together, though inside i’m weak...

Finns så mkt känslor innom mig som jag bara vill få ut just nu. Men jag vet inte hur, vet inte vad jag ska säga eller skriva. Vet knappt ut eller in just nu. Jag känner mig både rädd, ledsen och besviken för tillfället. Är så himla besviken på DIG. Att du inte kunde lyfta luren och berätta allt som hänt utan att jag ska få reda på det av någon annan istället. Att någon som står längre bort ifrån mig i släkten ska berätta det för mig. Jag vet inte vad det beror på att du inte skickade vidare informationen till oss, om du var rädd eller vad det var? Jag har verkligen ingen aning, kanske får jag aldrig reda på det heller. Men du ska veta att det faktiskt sårade mig ännu en gång. Just nu kan jag inte göra annat än att hoppas, jag vet att du är stark farmor, jag vet att du kommer klara det här. Snälla lova mig att allt är bra i morgon <3

stupid mistake...

God kväll allesammans. har precis kollat på oskyldigt dömd. Tråkigt att det var säsongsavslutning. Det är en riktigt bra serie enligt mig. Har inte missat ett enda avsnitt ;)

Igår gick jag en sväng på stan i norrköping med linnea, trevligt trevligt. Var länge sen vi umgicks. Köpte min sista julklapp, så nu är jag äntligen klar :) Tyvärr lyckades dessvärre jag tappa bort mitt busskort någon gång under dagen:( Det låg i jackfickan och måste förmodligen ramlat ut när jag skulle betala. Men men är väl bara att gilla läget och köpa ett nytt. Ska nog se till att skaffa mig en ordentlig plånbok också så att jag inte tappar fler busskort mer. Har redan lyckat tappa två under detta år.

På kvällen var det julbord med LHC. kan knappast påstå att det var det bästa julboprdet hjag varit på direkt. vara ganska dött. men maten var god iallafall :) Sen fick vi ju med oss en god julklapp oxå :)
Västerbotten ost!

Pusshej!!

I'll never stop loving you

10 månader med älskling idag och bara 10 dagar kvar till vi ses igen <3
Kan tala om att jag längtar väldigt, väldigt mycket! ;)

Lugn dag idag, hjälpte Magnus lite med att fixa hans CV tidigare idag, sen följde jag med mamma o han in till stan för att lämna in ett papper på arbetsförmedlingen och sen kolla lite på stan. Tyvärr fick jag inte gå med dem eftersom att de skulle köpa julklappar så fick gå själv. Men det gick faktiskt riktigt bra. Fick med mig en hel del hem. tyvärr har jag fortfarande inte hittat någon bra julklapp till älsklingen. Det jag hade tänkt köpa var ju tyvärr slut förra veckan då jag tänkte köpa det och jag har inte lyckats komma på något nytt än. Men syrrans julklapp är nu klar, dessutom fick jag med mig en ny tunika/linne som jag tänkte ha på julfesten med jobbet imorgon.

Hade bra pusshej!


Whatever it may take...

Då var det söndag igen, den här helgen har bara gått för fort, eller hela veckan hart faktist gått väldigt fort.
Har jobbat varje dag sen i torsdags så idag blir det att ligga hemma o dega nästan hela dagen. Det enda jag har lovat att göra är att gå till affären o handla lite och se till att maten är klar nmär de vuxna kommer hem men det blir inga större problem direkt ;)

På Tv:n går just nu reprisen från idol-finalen, kände att jag ville se det igen. Känns tråkigt nu på fredagarna när man inte längre har något idol att titta på. Men det finns ju annat att titta på. Måste erkänna att jag tycker det var rätt person som vann, har hejat på Erik från första början. Nu säger jag inte att calle var dålig eller så. för det var han verkligen inte, de var riktigt bra båda två. Men Erik har alltid varit bra. calle är förvisso den som har lärt sig mest under idoltiden. Men som vi alla vet brukar det ju gå bra för tvåan oxå, ibland går det tillomed bättre för tvåan än vinnaren :P Tycker inte direkt att vinnarlåten var rätt för någon utav deltagarna. Tror den skulle passat bättre för en tjej. Calle o Erik ska sjunga rock, så är det bara!

Måste bara påpeka att ni förmodligen höll tummarna alldeles för dåligt, för när jag gick på stan i torsdags fanns inget utav det jag hade tänkt att köpa så jag har fortfarande två julklappar kvar att köpa. Får se när jag fixar dom ;)

Har dessutom äntligen fått beskedet om skola i vår, tyvärr kom jag inte in på sjuksköterska som jag hade hoppats utan är reserv 65 :/ Men jag är antagen på betendevetenskap som oxå värkar kul och intressant, desutom är ju det en utav de större kurserna man läser inom sjuksköterskeutbilsningen sen. Men jag vet inte om jag kommer tacka ja elelr nej än, det beror på om jag får pengar elelr ej. Blir att ringa några samtal på måndag eller tisdag och fråga runt lite. Har ju till den 21:e på mig att bestämma mig.

Nae nu ska jag koncentrera mig mer på idol-reprisen istället. Hade bra så får vi se när jag skriver igen ;)
pusshej!

Life is a rollercoaster...

Blev aldrig några julklappar sen igår. Det regnade så dant så jag kände inte för att gå på stan, dessutom mådde jag inte riktigt 100 så jag åkte hem och sov 2 timmar i soffan istället ;P riktigt skönt vill jag lova!
Får bli att gå på stan på torsdag istället, efter sista föreläsningen på adecco :) Nu tror jag dessutom att jag nästan har bestämt mig för vad jag ska köpa. hoppas bara att jag hittar det jag vill få tag i. Håll tummarna ;)

Ikväll blir det jobb igen. LHC möter Färjestad! Kan bli en mycket intressant match, vinner färjestad blir de 2:a igen. skiljer endast 1 poäng mellan lagen förtillfället. så vi får väl se hur det går ikväll. Självklart hoppas jag på att det blir vinst till LHC!

Förövrigt väntar jag fortfarande på besked från skolan. Börjar bli lite smått otålig snart. Vill veta NU, NU NU!!

Puss o kram och nyp i rumpan!! ;)

Dont stop believing...

Hej hej nu är jag här igen!
har nyligen kommit hem, eller det var förresten ett tag sen. Har hunnit vara ute en sväng med den fyrbente här hemma och dessutom hjälpt syster yster att skala potatis.

Igår var det den 5 decemer, alltså exakt en månad kvar tills jag blir 20! :D hihi!!

Både gårdagen och fredagskvällen var lyckade. Sen kan ju allt bara bli bättre, men jag ser inget större som behövs klagas på. Eller jo att jag inte fick sova riktigt så mkt som jag hade velat i fredags kanske. Hade nämligen två personer som bestämde sig för att börja prata och disskutera saker. Dessutom var det svårt att bestämma vart man skull vara, så det blev en hel del spring fram och tillbaka. Kan säga att jag fick ett fint litet blåmärke på benet efter att en viss person råkade kliva på mig :/ Sen fick jag ju inte riktigt med mig det paketet som jag kämpade så hårt för att få. Lovisa fick det hon hade lote mer tur med tärningen än jag :(. Men som sagt båda kvällarna var mkt lyckade :)

Ikväll blir det att SOVA! är så förbannat trött, så soffan kommer att vara min bästa vän idag :)
I morgon är det dessotom dags för möte på adecco igen. Inte det roligasdte direkt. Men snart är det över :)
Tror även att jag ska försöka fixa syrrans och jonas julklapp i morgon men vi får se. Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska köpa till någon av dom. Men det löser sig. vi får se helt enkelt. Har ju fortfarande lite tid kvar på mig att bestämma mig ;)

Hade bra pusshej!

Yeah yeah wow wow...

God morgon! sovit gott?
Det har faktist jag, var så himla trött igår kväll. Hjälpte mammas kompis att köra flyttlass hela dagen.
Kan säga att det känns i kroppen idag, har lite smått träningvärk om man säger så.

Idag är det fest som gäller. Party all night long :)
Ska bli riktigt nice, synd bara att min kära pojkvän inte kan vara med :(
Men jag tror nog att jag klarar mig ändå :P
Vet inte hur länge sen det var jag festade sist, men länge sen var det iallafall!

Imorgon blir det barnkalas på dagen, sen på kvällen är det julmys hemma hos Louise med "gänget" från klassen. ska bli riktigt kul faktist. Är lite av en tradition kan man säga. Vi har setts kring jul i flera år nu och kört paketleken, ätit gröt, spelat spel mm.

Nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag, men vi hörs, hade bra pusshej!

Long long winter...

Hejsan svejsan alla glada!!
Det är vitt ute! Dock inte av snö utan av frost, men det är fint det med.
Var hela 7 minusgrader ute när jag vaknade i morse. Jag tror bestämt att vintern är påväg, me like! :D

Var duktig och gick hem från adecco igår. Var faktist riktigt skönt, trot eller ej!
dock känner jag av lite träningsvärk i benen idag, men det är ju så det ska va.
Träffade ju syrran på stan sen vid 3 någon gång igår för att köpa lite julklappar. Kom hem med två iallafall. Skönt att ha börjat fast att jag har några kvar att köpa. Men det löser sig skulle jag tro. Har iallafall en ide på vad jag ska köpa, baar frågan om jag står fast vid den elelr hinner ändra mig innan, velig som jag är ;) kollade dessutom lite på kläder, josse vill ha något nytt till på fredag då det är party time hos ulrika :) tyvärr hittade hon inget som passade. Jag som däremot inte tänkt köpa något nytt hittade massor. hittade en top jag gillade som jag förmodligen kommer köpa. Passar jättebra till nyår. Men vi får väl se hur det blir. Risken är ju ganska stor att jag ångrar mig där med:P

Idag blir det nog att vara hemma och bara ta det lugnt, känner för det idag. att gå omkring i mjukisbyxor och en skön tröja och bara vara. Kanske se någon bra film under en filt i soffan och bara mysa. Känner att det var länge sen jag bara var hemma och inte gjorde något speciellt. Har haft något planerat varje dag känns det som.
Så idag är det en dag utan planer som gäller för min del!

Pusshej!!

Första december...

December är här!
Bara 23 dagar kvar till julafton och tills jag får träffa min älskling igen :) 

Har precis varit och lyssnat på en otroligt tråkig föreläsning på adecco om annonser. Kan verkligen inte påstå att jag lärde mig något direkt utav den, satt mest och väntatde på attd en skulle ta slut. Självklart avslutade personen som höll föreläsningen med en gruppuppgift där vi skulle tolka en annons och svara på vissa frågor om den. Kändes som att man gick i skolan igen.

Var även en sväng på adecco igår, men dock i onödan. skulle ha en gruppaktivitet med min handläggare och tre till, men det var bara jag som dök upp. så jag fick gå igen efter typ 10 min. Inte speciellt kul om man säger så. kunde lika gärna varit hemma och gjort nått kul istället för att ¨åka dit. Men men, blev en sväng på stan för att fördriva tiden tills det var dags att jobba istället. träffade även Tove:)
Hockeyn slutade 5-2 till LHC :) var för övrigt en väldigt bra match. 

Blir även en sväng på stan idag, med syrran. vi ska försöka att köpa lite julklappar hade vi tänkt.
Får se om vi hittar något kul.

Tänkte vara duktig och gå en sväng ute i solen nu.
Får se vad jag hittar på fram till halv 3 då syrran slutar skolan. Hade bra pusshej!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu