termins slut...

börjar kännas att terminen går mot sitt slut. Tankarna hänger lite överallt och jag har för mycket saker att göra för att kunna koncentrera mig på en sak i taget. I dag hade vi kommunikationsseminarie som gick bra, var mycket roligare och intressantare än vad jag till en början först trodde. fick desstom Godkänt på min rapport vilket känns underbart skönt. I morgon är det etikseminarium sedan kan jag förhoppningsvis fokusera fullt ut på nästa veckas terminstenta! Känns som att det börjar bli dags nu ;)

Ska strax bege mig till frysen och se vad den kan erbjuda för kvällsmat i dag. Har ingen som helst aning på vad jag är sugen på. Eller jo, jag är extremt godissugen. Inte världens mest ultimata kvällsmat kan jag tycka. Hoppas det finns något mer passande att hitta i frysen.

pluggmotivation köpes...

Praktiken är över för denna gång. Det blev faktiskt ganska bra till slut. Även om jag kanske inte kommer sakna uppgifterna så mycket kommer jag sakna det underbara folket som man träffat under denna tid.

Planerna för dagen var att börja plugga ordentligt inför T5-tentan. Har gjort en fin liten mind-map men till så mycket mer än så räckte inte motivationen tyvärr. Hoppas jag kan hitta den i kaffet eller kakorna som står och väntar på mig här på bordet intill :) Ikväll ska jag hem till Louise för att ha en mydig liten tjejkväll med mina "Berzantjejer". Ska bli sjukt kul, jag ska även öva lite mer på att börja gilla rött vin då jag ska ta med mig den röda vinaren som legat i vårat kök ett bra tag nu. (varken jonas eller jag är särskillt förtjusta i sådant vin så den har lixom bara varit där). Men nu är det dags att öppna den och åtminstonde smaka tänkte jag ;)

ännu mera praktik...

Då var mina två dagar uppe på psykiatriska kliniken på Us över. Dagarna har varit intressanta och gått fort även om det stundtals har varit lite konstiga. Igår kände jag väl mig mest som en läkarstudent då jag i det stora hela mest var med läkarna under hela dagen och var med på samtal och bedömningar. vi var till och med över på andra avdelningar under dagen. Men det var som sagt väldigt intressant. roligt att se lite andra patienter och problem än de jag stöter på nere på mottagningen. I morgon är det dags för sista praktikdagen. ska bli skönt att kunna ha ett liv igen. Förstår inte hur man kan bli så fruktansvärt trött efter praktiken. Även om jag får sluta tidigare och kommer hem skapligt på eftermiddagen/ kvällen så orkar jag inte göra någonting och absolut inte plugga som jag egentligen borde göra då det snart är tentor och seminarier på gång.

dålig period...

Var återigen länge sen jag skrev här. har kommit in i en sådan period då allt känns trist och jag saknar verkligen energi och motivation till allt.
Praktikdagarna rullar på, men jag kan inte påstå att de är särskillt roliga. Man kan inte göra särskillt mycket som student där utan mest bara sitta med och lyssna. Dagarna är i stort sett lika dana och jag har helt enkelt tröttnat. Min handledare är inte direkt den bästa heller, mycket snack och liten verkstad skulle man kunna säga. Men men bara 5 dagar kvar, 2 dagar nästa vecka ska jag dessutom upp till psykiatrin på US och se hur det går till där uppe. Det kan bli intressant, ser lite smått fram emot det äve om jag får sova en timma mindre på morgonen :/

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu