basgruppsarbeten hit och dit...

Jaha ja där var sommaren över och skolan har dragit igån ordentligt. Är helt slut i huvudet nu när jag skriver detta. Har suttit med basgruppsarbete hela eftermiddagen och granskat artikel efter artikel. Den första som jag till en början trodde skulle vara riktigt bra visade sig sen inte alls vara så bra så jag letade fram en ny som känns bättre ;)
 
Rhodos var helt underbart skönt, varmt och härligt. Hade tänkt att visa lite bilder, men det verkar inte riktigt vilja fungera just nu så det får bli en annan gång. Eller så får ni kolla på min facebook, där finns det ett gäng ;)
 
Nu vet ni att jag lever i allafall! Ska fixa lite mat nu så att jag inte stupar utav den anledningen iaf. puss hej!

trötthet, tvättstuga och sorg

Godmorgon, eller kväll är det visst nu ;) gick och la mig brevid tippex i sängen en stund för att mysa men råkade visst somna. Nog för att jag visste att jag var lite trött men inte så trött. Ska snart gå ner till tvättstugan och roa mig lite. Har ett helt berg av tvätt som väntar på att bli rent. en del utav det ska sedan ner i resväskan. Bara 3 dagar kvar innan vi åker. Ska bli så skönt!
Dagen igår gick i sorgens tecken men avslutades på bästa sätt med en glass från smultronstället tillsammans med älskling och svärföräldrarna. Hade glömt hur ont det gör i hjärtat att ta bort en katt. Trodde inte att jag skulle fälla så många tårar längs mina kinder som jag gjorde. Denna katt kommer alltid att ha en stor plats i våra hjärtan, mysigare katt finns ej!

ledighet och sollängtan!

Då var det dags för ledig dag igen. Så himla skönt, synd bara att vädret är kasst. Regnet bara öser ner! Var fint ett tag på förmiddagen så jag hann att tänka tanken att gå ut en pw i det fina vädret. vilken tur att jag inte gjorde det kan jag känna nu så här i efter hand. Hade varit genomsur.

Jobbar nu bara två dagar till, sen är jag HEL LEDIG i två veckor. Och best av allt, vi har bokat resa! Nästa söndag far vi upp i luften igen och styr kosan mot Rhodos. Ska bli så skönt med lite sol och värme istället för allt regn denna sommar har erbjudit.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu