du blir vad du äter...

Det sägs att man blir vad man äter, i sådanna fall förvandlas jag inom en snar framtid till en stjärna. låter ju bra ioch för sig! ;) Sitter nämligen och gottar mig själv med OLW-stjärnor. Hade tänkt vara duktig och göra en gammal medicin-tenta, men det sket sig då sidan inte ville fungera, så istället blev det blogg, musik och lite gottit :) Inte mig något emot, får väl läsa lite istället. Men det orkar jag inte :(

Var och fikade hemma hos en gammal berzian idag, Björn. Han har flyttat hemifrån nu, så jag var där för första gången. Riktigt fint var det. Jag vill med flytta! Jag är den sista berzianen (i vårat kompisgäng) som flyttar hemifrån. Och jag som har tjatat om det längst, inte okej asså :O

Får se när älskling ramlar in här hemma i natt och hur onyckter han är! Han ska göra bowlinghallen osäker med lite fotbollskompisar nu ikväll.

medula oblongata

Livet leker och plugget fortsätter...
Börjar närma sig nu och jag känner mig faktist i ganska bra fas. Utan att säga för mycket känns det faktist som att jag kan mer denna gång. Kan nog lite mer detaljer denan gång och inte bara i det stora hela som förra gången. Får hoppas att det är så också!

Har gjort bästa köpet på länge förra veckan oxå. Ett par jeans för 50:- Bättre köp får man leta efter :)
Jag är super nöjd!

summer loving

kolmården var mysigt, trots att det inte fanns alls lika mycket djur att titta på som jag hade för mig. Men vi hade trevligt ändå inte ens värmen kunde hindra oss! Inte heller skogsmyran som trängde sig in under en utav mina rämmar på skorna hindrade mig, trots att han bet mig några gånge så att jag kom hem med tre små blåsor på stortån. ( Numera är det bara en litet sår kvar) 

På måndag morgon kom älsklig och hämtade mig sen bar det som sagt av ner till Halmstad med älsklingen, blev kvar där till fredag förmiddag. Var lite blandta väder under dessa dagar, med allt från värdens åskväder till strålande sol. måndagen blev det bad vid stugan och lite picknick på kvällen. Tisdagen var det tänkt att vi skulle åka till tyllösnd, men eftersom att vädret inte var det bästa blev det en sväng på stan istället. Onsdagen, kronpsinsessans födelsedag och våran 17 månadersdag, var det kanonväder så vi åkte till tylösand för att sola o bada. På kvällen var det bio som gällde. Knight and day. Faktist en väldigt bra film! tordagen var det lite halv tråkigt väder på förmiddagen så det blev att vara inomhus och bara slappa, framåt eftrermiddagen, kvällen blev det finare så det blev en lite cykeltur längs med havet och sen även ett kvällsdopp :)

När vi sedan kom hem på fredagn blev det en lugn kväll här hemma. Lördagen var det tänkt att vi skulle åka till västervik med lite kompisar men pga det dåliga vädret blev vi kvar i åtvid på dagen innan vi senare på kvällen åkte hem till ett par kompisar i bestorp och käka taco o chillade lite. var kvar hos hemma hos jonas till igår då vi även åkte iväg för att bada en sväng, mysigt :)

Idag har var pluggat en del ute i solen fram tills det att den gick i moln, då tog jag med mig allt in och läste klart i soffan istället :) Var även duktiog och pluggande en del även då vi var borta i halmstad. Jag ska allt klara tentan denna gång, så är det bara!

Nej nu ska jag vara snäll mot mammi och gå till affären istället. Jag är allt en snäll flicka ibland ;)

keep shining

Tjabba tjena hallå!!

Jag har tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska göra, så tänkte att jag kanske kunde skriva lite här istället, men tyvärr vet jag inte riktigt vad jag ska skriva heller ;)

Borde egentligen plugga eller packa lite inför halmstadsresan (älskling och jag åker ner dit på måndag och stannar till torsdag) Är nämligen borta hela dagen imorgon med familjen, ska gå en heldag på kolmården så lär ju inte finnas tid till att packa då. Och på måndagmorgon vill jag nog gärna ha allt klart, annars lär jag garanterat att glömma något! Men jag är rätt velig när det gäller att packa, vet inte vad jag ska ha med mig. Syrran påstår att jag packar som om jag ska vara borta hur länge som helst varje gång jag packar, att det kanske vore lättare att ha med sig hela garderoben istället :P Tror inte jag kör på det asså, visst lite mer än vad jag behöver tar jag med mig. Jag menar man vet ju aldrig hur vädret blir, man kanske råkar spilla på sig eller så, så att man måste byta kläder :P

Måste dessutom få berömma mig själv lite grann , har äntligen kommit igång med pluggandet! Har åtminstonde pluggat minst en timma om dagen nu i ett par dar :) idag vaknade jag dessutom tidigt så vi nio låg jag och läste ett med.kompendie och sen fortsatte jag med att läsa lite anteckningar! Mer plugg kommer det bli ikväll, det lovar jag. Sen lär jag ju kunna plugga en del under bilresan både imorgon och på måndag, så det är bra. Jag ska allt klara tentan den här gången! Bara 5p ifrån förra gången ;)

Oj då det blev allt lite text trots allt, jag är nog ganska bra på att bara flumma ner lite text trots allt ;)
Aja hade bra pusshej!!

så länge vi båda andas

God kväll!
Har sommaren verkligen kommit för att stanna nu? Det verkar iallafall så :) Är nog minst 25 grader här inne just nu och säkert närmare 20 utomhhus, skönt! Finns det något bättre än riktig svensk sommar? 

Har haft en jättebra helg med sol och bad tillsammans med älskling, grillat och bara haft det bra ute i det fina vädret helt enkelt. Idag blev det en tripp på stan med ett par kompisar och syrran, blev även en tripp till valla för att köra lite minigolf. Kul fast väldigt varmt. Kan säga att ju mer tiden gick dessto sämre gick det för mig. Tappade helt enkelt koncentrationen där mot slutet. Men vad gör väl det? huvudsaken är ju att man har kul, eller hur?

Har precis läst ut en underbar bok (Ja ni gissar rätt, den fjärde twilightboken), den blev helt enkelt bara bättre och bättre med tiden. Och blev mot slutet precis lika underbar som resten av böckerna. ;) Den var bara lite seg i början helt enkelt, eller inte det heller för början var jätte fin, det var nog mer mot mitten den var seg. Men skitsamma den var underbar i det stora hela iallafall, precis som de andra :) Nu vill jag att denna ska komma på film, men tyvärr tvingas jag vänta VÄLDIGT, väldigt länge. Men det är väl som man säger, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!
   

good thimes

Kan inte säga annat än att filmen igår var jättebra, visst allt från boken var inte med. Men så är det ju alltid. Men de hade fått med det viktigigaste och gjort alla scener så himla bra. Fighten var asbra gjord. Åh jag vill se den igen och igen och igen :) Kan den inte komma ut på dvd nu?!

Den var lugnt bättre än andra filmen, men frågan är om den slår den första ;) Fjärde boken börjar bli litte bättre men är fortfarande inte lika bra som de tidiagre tyvärr, men jag ska inte sluta läsa för det inte. Nej nej inte en chans alla böcker ska läsas. Så är det bara!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu