I´m a barbie girl

lyssnade på gamla aqua låtar tidigare idag där av rubriken :P

Kom precis hem från cloetta center. Var ju match idag mellan LHC- S:t Louis (ett NHL-lag för er som inte vet ;)), gick inte jätte bra om man säger så. Men det hade jag väl inte räknat med heller. Slutade iallafall med 6-0 till S.t Louis. Själv tippade jag på 6-1 ;)

Helgen spenderades hemma hos pojkvännen i Åtvid. På lördagen var det kräfskiva med hans släkt. Riktigt trevligt var det. Sen var vi dessutom och såg en hel del fotboll. Var ju ÅFF-Ängelholm på lördagen. Slutade 1-1, inte jätte bra kanske men men. Även på söndagen var det fotboll, dock med lite yngre spelare. Jonas kusin hade match som vi gick och kollade på. Gick inte så bra där heller, slutade med förlust. Måste nog erkänna att mitt fotbollsintresse bara blir större och större. Snart tycker jag nog att fotboll är lika kul som hockey ;)

En liten uppdatering av mitt liv de senaste dagarna. Nu ska jag placera mig framför TV:N, måste ju se vilka som går vidare i IDOL, även om jag tyvärr inte kunde se när de sjöng idag. Blir att titta på internet imorgon eller se reprsen på söndag. 

Hade bra, pusshej!
 

 


Hos dig är jag underbar...

Du och jag, är inte som alla andra!
För du och jag gillar ju varandra
Du och jag, är inte som alla andra!
För du och jag gillar varandra


Hittade en gammal skiva med fairytale idag som jag bara var tvungen att lyssna på...

Annars har jag inte gjort alltför mycket idag. Men dagen har flytit på ganska bra ändå och tiden har gått ganska fort i allafall. Helt plötsligt var klockan 16.00, jag som trodde den kanske var 14.00.
Jag har i allafall hunnit med att hjälpa min mor med att få lite ordning här hemma och sökt 4 nya jobb. Känner mig faktist lite duktig :) I lördags såg vårat vardagsrum ut lite som ett bombnedslag, stod grejer nästan överallt. Men snart ser det nog ut som det ska igen. Vi har kommit en bra bit på vägen. Nu gäller det bara att ränsa lite här hemma för att få plats med resten. Det är det mamma och jag har sysslat med idag, ränsat i skåp och slängt en hel del gammalt skräp. Varför sparar man så mycket skit för egentligen?

Aja det var lite om min dag.
Hade bra nu allihop!
Pusshej!

here wihout you

Hallå allesammans!

Kan inte påstå att det händer mycket i mitt liv just nu, börjar faktist bli väldigt trött på att gå hemma hela dagarna utan att ha något att göra. Jag vill ha ett jobb nu, kan någon ge mig ett tack?!
Var iallafall på arbetsförmedlingen på möte nu i måndags om jobbgarantin, ska dit igen den 9:e oktober och träffa en hadläggare. Får se om man kan få ett jobb snart. I vilket fall kommer jag ju få en liten ersättning från försäkringskassan nu när jag är med i jobbgarantin. Det känns bra iallafall även om det inte är så mkt är det ju alltid något. Är ganska trött på att inte ha några pengar och aldrig kunna göra något.

Börjar faktist bli lite hungrig nu, kan det bero på att jag inte ätit någon frukost kanske?
Ska nog fixa det snart tror jag. 

För övrigt saknar jag min pojvän väldigt mycket just nu och alla mina upptagna universitets vänner!
Louise och Linnea, jag hoppas ni fixar varsin soffa jag kan komma och sova på då och då nu när ni flyttar! ;)



Hockey! :)

Det blev mycket bus och stoj igår så jag var lite trött i morse och tog mig en sovmorgon :)
Nu har jag nyligen kommit hem från stan, var på möte på arbetsförmedligen och så hämtade jag äntligen ut mitt körkort. Kan ju bara säga att bilden så värre ut än vad jag trode innan. Men men det är väl bara att leva med :P

Nu ska jag snart ta bussen in till stan igen för att vandra bort mot cloetta center, Hockeyn börjar ju idag igen vilket innebär jobb för min del. Har faktist längtat lite. Inte bara för att kunna se matcher igen utan att jobba.
Ska bli skönt att ha något att göra igen. hoppas på bättre lycka denna gång för LHC:s del. Förra säsongen slutade ju inte rikitgt så bra som man hoppats på.

Hade bra så hörs vi!
Pusshej!


I keep coming back for more

Jaha då var det söndag igen, drygt en vecka har gått sedan jag skrev sist. Jag är väl helt enkelt inte så bra på att uppdatera, men den här veckan har jag faktist inte riktigt haft tid. Åkte till älsklingen i onsdags och var kvar där till fredag, igår körde vi flyttlass hela dagen. Magnus har nämligen flyttat hit "på riktigt" nu.

Idag är vi barnvakt åt Bella och Emilia. Har redan hunnit bli lite bus här hemma, just nu sitter de små busfröna och kollar på Tzatziki morsan och polisen medan jag sitter här och skriver lite :)
Får väl se vad vi hittar på mer under dagen, de ska ju vara här till någon gång i kväll.

Aja får se om jag skriver mer senare ikväll eller i morgon.
Hade bra pusshej!

Åh happy day

Kan den här dagen bli bättre? För det första firar jag och min underbara pojkvän sju månader idag och för det andra lyckades jag äntligen ta mitt körkort just denna dag :D
Så här glad har jag inte varit på länge!

Jag vill inte gå och lägga mig ikväll, vill inte att den här dagen ska ta slut.
Trots att jag själv tycker att jag körde förjävligt idag tyckte han brevid mig att jag var värd ett körkort.
Så nu har jag tillåtelse att köra själv där ute i trafiken. Bäst att ni aktar er!
ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN säger jag bara!
Fan vad skönt! :)

I'm back!

Nu är jag här igen. Tänkte ladda upp lite bilder från resan och dessutom tipsa om den nya serien som börjar ikväll, "kommisarien och havet". Den grundar sig på Marie Ljungsteds böcker, själv har jag läst alla böcker och tycker dom är jättebra så jag har höga förväntningar på denna serie. Klockan 21.00 ikväll kommer åtminstonde jag att sitta framför tv:n för att kolla på förata delen. 

Här är har vi lite bilder från kryssningen iallafall...




Tack och hej leverpastej!

Havet är djupt...

Åh jag fick plötsligt väldigt stor lust att bädda ner mig i soffan och kolla på en massa gamla disneyfilmer, men istället kommer jag lägga mig i soffan och kolla på idolrepriserna snart.

Ivilket fall är jag hemma från kryssningen nu, hade egentligen tänkt skriva några rader igår men det blev inte så.
Jag ska vara ärlig och säga att resan blev mkt roligare än jag trodde, kanske inte den roligaste kryssningen jag varit på men helt klart bättre än jag trott innan. Kanske var det just för att jag inte hade någon lust att åka dagarna innan och därmed inte skapat några höga förväntningar. Vi åt gott, drack gott och bara hade det allmänt kul. Syrran lyckades dessutom få med mig upp på dansgolvet och dansa lite. Jag är nämligen en utav dem här i världen som inte kan dansa, iallafall tycker jag inte att jag kan det själv. Känner man att man inte kan dansa, och därmed är den sämsta på dansgolvet är det inget kul att dansa. Men så var det inte denna gång, jag hade faktist kul ett tag :P

Aja det var lite kort om resan, laddar nog upp lite bilder senare under dan.
Nu ska jag sätta mig bekvämt i soffan och invänta idol istället,
hade bra allihop pusshej!

tisdag...

Ny dag, nya andetag :P
Har precis varit duktig och diskat och ikväll har jag lovat familjen att fixa käk. Fan vad snäll jag är asså ;)
Ikväll börjar ju dessutom IDOL klockan 20:00 det lär jag se, jag lovar!
Finns det något roligare än att skratta åt de som gör bort sig helt och hållet, eller att förvånas över hur bra vissa människor är på att sjunga. För så är det ju varje år, det är alltid någon som förvånar en och sjunger helt otroligt och alltid är det någon som inte verkar helt klok. Hur kan vissa tro att de kan sjunga när det låter helt förjävligt?

På torsdag drar jag med familjen på kryssning, ska jag vara helt ärlig har jag ingen vidare lust att åka förtillfället. Men det kan ju ändras eller hur?! Jag hoppas iallafall att det gör det, jag hopaps att det blir kul. Har jag tur så blir det väldigt kul just för att jag inte känner för det just nu och därmed inte heller har byggt upp några förväntningar. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa!

Hade bra allihop!
Nu ska jag slöa i soffan framför någon film istället :)
Pusshej!





Dancing in the moonlight

Helgen blev precis så bra som jag hoppats på, både festen hemma hos Tove och hos Jonas var lyckade:)
Var riktigt kul att träffa folket man inte sätt på jätte länge, personer man aldrig träffat och bara ha roligt ihop. Var nog precis vad jag behövde tror jag. Vissa mådde kanske som de förtjänade dagen efter då alkoholintaget blivit lite för mkt, men så är det ju nästan alltid. Men det var ju ingen som blev otrevlig eller så. Utan allt som syntes var glada miner :)

På tal om något helt annat kan jag tala om för er som fortfarande är nyfikna, att jag inte kommit in på universitet i dagsläget. På reservuppropet tog de in 22 pers i norrköping och 8 här i linköping. Men än är det inte riktigt kört, de skulle fortsätta kontakta oss reserver nu i två veckor om någon hoppar av eller så. Och nästa person de kontaktar i HP-gruppen är reserv nummer 19, jag är 21 :P

Hade bra allihop så hörs vi snart igen!
Pusshej!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu