våfflor och fotboll!!

Skottdagen idag då. en dag som är speciell på många sätt och vis. Nanna fyller år, dagen förekommer bara vart 4:e år och enda(?) dagen som vi tjejer egentligen får lov att fria. Kanske skulle passa på!!

Har varit på våffelstugan och firat nannas dag idag. Mycket gott måste jag säga, men tror att det var bättre förra gången jag var där? Ikväll blir det att möta upp Anna och Nanna igen för att se träningsmatchen mellan sverige-kroatien på olearys. Blir säkert en cider eller så till det. Ska bli trevligt. trot eller ej men mitt fotbollsintresse har av någon konstig anledning blivit större de senaste åren;)

C-uppsats och klantighet

hallå hallå!!
var ett tag sen man skrev här nu, en hel del har hänt sen sist. Jag har nu mera en ring runt mitt vänstra ringfinger, vintern är så gott som helt borta och våren är påväg samt att Nanna och jag har kommit igång med C-uppsatsen. Varje dag sitter vi i bibblan och söker artiklar, läser och skriver. sakta men säkert närmar vi oss till slut en färdig litteratur studie om patienters upplevelser vid svårläkta sår...

hade det inte varit för min klantighet hade vi varit lite närmre slutet nu, men istället för att ta ett steg fram tvingas vi nu ta ett steg bak och börja om med att skriva på bakgrunden. Jag trodde att jag sparade men tydligen inte. I vilket fall är det jag skrev under eftermiddagen nu spårlöst försvunnet :/

alla <3 dag

Alla hjärtans dag idag då, som om någon hade missat det liksom. Älskling ligger och är sjuk stackarn med hög feber o allt, så vi får nog skjuta våra planer och fira våran 3-årsdag till helgen istället och ha en härlig myskväll här hemma ikväll istället.

Hoppas ni andra har en bra alla hjärtans dag och visar era nära och kära lite extra kärlek idag. Men som jag sagt så många andra gånger, kärlek ska man visa alla dagar, inte bara idag!!

kärleksfest

Sitter här i soffan som vanligt. Naglarna är fixade inför kvällens kärleksfest och sminket är påbörjat. Kom på att jag inte ville göra klart allt nu för då har jag inget att göra sen. Har lovat att ha maten klar sen till älskling kommer hem. Men det är allt för lång tid kvar tills dess så kan inte förberda det riktigt än. Så har förtillfället inget att göra, har läst alla bloggar jag följer, nördat facebook hela förmiddagen och på Tv finns det inget kul att titta på. Hej i-landsproblem!!

Försökte mig på att locka håret med plattång förut, kan säga som så att det inte alls blev riktigt så lyckat som jag velat. Vissa lockar blev jättebra men andra inte :/ Får se om jag gör ett nytt försök senare sen eller hur jag fixar håret inför ikväll. råkade klicka hem ett par skor med förut, var inte riktigt tänkt så, men de var riktigt fina och billiga så nu hoppas jag bara att de är lika fina irl och att jag kan ha dem xD

pluggmotivation= Noll

pluggmotivationen är verkligen lika med noll just nu. Jag orkar verkligen inte ta tag i något och när jag väl gör det blir det något halvdant. Förstår inte vart all energi har tagit väge, för inte är den kvar här inte!!

har iallafall lyckats få ner hyffsad information om stroke nu, har bara lite kvar om läkemedel där. Men sen är det allt om parkinsons kvar med. Får se om jag orkar börja med det senare sen annars får jag tvinga mig själv att göra det imorgon.

Var iväg och handlade lite grejer på hemköp förut till kvällens middag och morgondagens frukost, hade inget bröd kvar ;) Med hem fick även ett knippe tulpaner följa med. Som nu pryder mitt köksbord och gör köket så mycket hemtrevligare. Man borde verkligen unna sig färska snittblommor lite oftare!!

skolan och hunger

Har typ precis kommit hem från skolan, är grymt trött. Har precis slängt i mig en macka i försök att stilla hungern en aning. Tyvärr verkar det inte ha hjälp särskillt mycket så får bli att fixa till lite käk istället. Är sjukt trött och kan inte direkt påstå att någon utav alla våra föreläsningar under dagen varit särskillt bra och givande, hade mycket hällre kunnat vara hemma och plugga till basgruppen istället. Men men sånt är livet, inte lätt alla gånger...

Hann iaf med att köpa en biljett till lördagens kärleksfest, hoppas det blir lika kul och mycket folk som förra året. Har inte med mig min kar denna gång. Får se om det leder till något bättre eller sämre xD

Nae nu ska jag ta tag i maten för att sen kunna doppa näsan i böckernas värld kring stroke och parkinsons.

tisdagsmorgon

helgen som varit gick väldigt fort. Den sprang iväg. Jobbade hela helgen och lördagkvällen spenderades hemma hos Emma med födelsedagsfest. bestämde mig att sova hemma hos mamma denna natt eftersom att jag skulle börja jobba tidigt på söndagen med. Vet dock inte om det blev så fasligt mycket mer sömn på detta sätt. När jag kom hem var både mamma och magnus uppe, så blev att prata med dem ett tag innan man kom i säng. Kan säga att jag är extremt trött på disneylåtar nu efter denna helg...

insåg dessutom hur mkt skönare mun nya säng är än den gamla. Den gamla är på tok för mjuk...

Har nu på morgonen skrivit klart min lärandeplan sådär lite i panik. Hade knappt börjat på den och kom på att den skulle in idag. Men det gick hyffsat snabbt trots allt. Nu sitter jag och äter lite frukost och ska väl börja läsa lite smått till nästa basgrupp.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu