extra ledighet

Det här med flex är underbart. Äntligen lönar det sig att vara som jag och alltid komma tidigt (eller jobba över ibland). Idag är jag nämligen flexledig. La in en liten förfrågan till chefen häromdagen om att eventuellt kunna ta ut några utav mina flextimmar idag och därmed kunna vara ledig. (Vi var nämligen så många plus idag). Inga problem sa chefen, så nu är jag hemma och njuter en dag till. Tyvärr kan jag inte riktigt njuta riktigt så mycket som jag skulle vilja. Hade önskat att få njuta lite av solens strålar. men den lyser dessvärre med sin frånvaro... Blir att slappa i soffan framför en film istället fram till kvällen. då ska jag roa mig med några arbetskamrater. Det ser jag fram emot.

Gick på stan hela förmiddagen igår i jakt efter en lila klänning inför det kommande dopet. Helt utan resultat. Dött lopp så att säga, inte en enda lila klänning kunde jag hitta :/ Ska ta ett varv ute i Ingelsta någon dag och i Linköping innan jag ens funderar på att tänka om xD. Ni får gärna hålla ögonen öppna för min skull!

tandläkarärenden

Hemma igen efter lite morgonäventyr. En tid hos tandläkaren var planerad. Har varit och lagat ett hål, som jag för övrigt inte alls har märkt av eller besvärats av. Nu är jag bedövad i tanden och måste erkänna att det känns väldigt konstigt. Måste bara säga att jag älskar dessa bidrag man får från staten. Tack vara detta fick jag 300 rabatt på hela kalaset. :)

I eftermiddag ska jag åka och jobba igen. Hoppas på ännu ett lugnt kvällspass. Känner mig inte riktigt på topp ännu och kommer vara tröttare än vanligt ikväll då jag tvingades ställa klocka i morse. Kommer nog gå bra, ska byta sida på jobbet idag med. Tidigare har det varit den sidan som är lugnast, med "lättast" patienter men med mest antibiotika. Vi får väl se hur det är ikväll.

dunderförkylning

I torsdags kväll från ingen stans började jag känna att jag fick ont i halsen på jobbet. Bara sådär helt utan förvarning. När jag sedan kom hem och skulle lägga mig var jag helt plötsligt jättetäppt i näsan. Åkte och jobbade på fredagsmorgonen men när jag sedan kom hem hade även febern kommit och besökt mig. Så har det hållt på fram och tillbaka hela helgen. Igår kom febern tillbaka och jag fick ta ut min tredje sjukdag från jobbet. Det är varken bra för mig eller för våra patienter att gå till jobbet när man inte mår bra. Är sjukskriven idag med. Mår lite bättre, hade ingen feber i morse när jag vaknade, men mår fortfarande inte riktigt bra. Är fortfarande snorig och har ont i halsen. Kroppen känns som om den tillhörde en gammal tant på typ 90 år. Är helt slut. Igår började även älskling låta lite snorig och känna lite i halsen. Det är det värsta med förkylningar, det går typ inte att skydda sig. På ett eller annat sätt blir man oftast smittad i alla fall. Så vi smittar nog varandra. Hoppas på att vi är friska snart!

Imorgon ska jag till jobbet i vilket fall. Brukar vara lugnare på kvällen, dessutom är jag ledig på torsdag. Har varken lust eller samvete att ta ut mer sjukdagar.

semestern börjar lida mot sitt slut...

Tre veckor går fort. för tre veckor sedan var jag i ett lyckorus. Då visste jag att om bara några timmar börjar min semester. Idag är jag inte riktigt lika glad. imorgon är nämligen semestern slut och jag börjar jobba igen. Inte jättekul direkt, skulle mycket hellre vara ledig i tre veckor till ;) Är väl bäst att ta vara på den här dagen helt enkelt och njuta till fullo :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu