i´m sorry

Hejsan allihop!
vill bara börja med att be om ursäkt, min blogg måste verkligen vara jätte tråkig att läsa. Speciellt nu.
Jag menar de två senaste inläggen handlar ju om exakt samma sak och jag har näst intill skrivit likadant ju eller?
Tyvärr är det väl bara att acceptera, det är de tankarna som rör sig i mitt huvud just nu. Jag är helt klyven och vet inte riktigt vad jag vill. Men nog pratat om mina funderingar gällande skolan.

Ikväll blir det fest hemma hos Tove som gäller ska bli riktigt kul, var väldigt länge sen man träffade henne och en del andra personer som kommer att vara där i kväll. Hoppas på en lyckad kväll helt enkelt. Imorgon drar jag dessutom till min älskling i åtvid, blir att festa lite där oxå. Det är ju Åff-dagen då och allt, ska bli riktigt kul faktist. Hoppas på en lyckad kväll även där. Man kan väl säga som så att jag inte åker till Tove för att dricka mig full direkt utan mer för att träffa folket, är väl lite så på lördagen oxå. Ska jag vara ärlig är jag inte mkt för att dricka längre, det roliga är ju att umgås och ha trevligt med sina vänner eller hur? Inte att må illa och ha skit ont i huvudet dan där på!?

Nu ska jag ut och gå en sväng med hunden istället.
Hade bra allihop, och åter igen förlåt för mina tråkiga inlägg ;)
Pusshej!

bla, bla bla!

Hejsan alla glada, ledsna, trötta, pigga, sjuka friska mm.
Kände för en uppdatering av min blogg, men egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva :P

Drygt 2 skolveckor har gått för de som fortfarande går i skolan, jag själv slipper ju att gå upp tidigt på mårnarna för att palla mig bort till skolan. För jag har ju tagit studenten! För första gången på 12 år går jag inte längre i skolan. Det känns väldigt konstigt måste jag säga, det känns fel att inte åka till skolan varje morgon utan i stället vänder jag på mig i sängen och somnar om då jag hör syrran åka iväg. För första gången på 12 år har jag inget som är förutbestämt på dagarna, jag har inga tider att passa och inte heller några läxor som måste göras.

Konstigt nog saknar jag det nästan lite, det är inget kul att gå hemma när alla andra pluggar eller jobbar. En del inom mig vill fortsätta plugga medan den andra skriker efter ett jobb. Jag är kluven jag vet inte längre vad jag vill. Eller har jag någonsin vetat det förresten? Har jag inte alltid varit VÄLDIGT velig av mig? Jo det har jag nog, ena sekunden vill jag något jätte mkt sen efter bara ett par dar ibland tröttnar jag och börjar tveka. Även om jag väldigt gärna vill bli ambulanssjukvårdare nu är det ju inte alls säkert att det är något jag vill jobba med om 15år, vem vet jag kanske hinner tröttna redan under de 5år det tar att utbilda sig. Vad gör jag då? Ska jag välja nått nytt att utbilda mig till, tänk om jag tröttnar på det oxå. Jag kommer ju aldrig hinna bli färdig utbildad och få ett fast jobb som jag tycker om isåfall:P

Nej så får det inte bli! Jag vill ju inte bli fast på universitetet hela livet, nån gång vill jag ju kunna skaffa familj och allt sånt. Kan ju inte hålla på att plugga fram till man är 65 då det är dags att gå i pension. Eller föresten kommer man ju inte kunna få en pension om man aldrig jobbar:P Nae vi får väl helt enkelt se hur det blir, men att plugga fram till jag är 65 tänker jag iallafall INTE göra! vi får väl se vad som händer och sker på måndag då reservuppropet är, som jag sa tidigare vill en del av mig börja plugga nu, medan den andradelen är trött på allt plugg efter berzan och hällre jobbar ett tag. men som de allra flesta vet är det fruktansvärt svårt att få tag i ett jobb just nu. Men skam den som ger sig, jag sökte ett par jobb till i dag. Söker ett nytt jobb/ dag nu känns det som. Nån gång ska jag väl kunna få en anställning eller?

Haha det blev visst ett långt inlägg trots att jag inte direkt hade nått att skriva om från början :)
men nu ska jag inte skriva mer jag lovar, istället ska jag hoppa ner i soffan brevid hunden och  hoppas på att det finns nått bra på TV:n medan jag väntar på att syrran ska komma hem.

Pusshej!

plugga, eller inte plugga?

Kanske blir det en student av mig i år i allafall, fick ett brev från liu förra veckan om ett reservupprop den 31:e. Alla platser är ännu inte upptagna, därför vill de samla alla reserver för att se vilka som fortfarande är intresserade och hopaps på så sätt att kunna fylla alla platser. samtidgt som det skulle vara kul om jag kom in och fick börja plugga känner jag mig fortfarande ganska osäker. Vill jag verkligen plugga i tre år till? 

Skönast vore ärligt talat om jag kunde få ett jobb nu istället och sen söka nästa år igen. har man gått natur i tre år är man ärligt talat ganska trött på att plugga, iallafall jag:P det är det jag varit iställd på nu ett tag, innan jag fick det där brevet. Men som det även står där, bara för att jag kommer dit är det inte garanterat att jag får en plats, men chansen är ju större i vilket fall än om jag inte dyker upp. Så jag ska väl inte gå och räkna med att jag kommer plugga och strunta i att söka jobb. Men som de flesta vet vid det här laget, är det verkligen SKIT svårt att få tag i jobb i dagens samhälle, antingen har man fel utbildning, fel kontakter eller oxå anser företaget att det skulle kosta för mkt att anställa fler.

Aja vi får väl se vad som händer och sker, man får väl helt enkelt ta en dag i taget ;)
pusshej!


Vila i frid Skrållan <3

Idag hände det, vi alla visste skulle hända men inte när. Idag hände det vi alla visste skulle hända men som ingen ville ska hända. vår älskade Skrållan tog nämligen sina sista andetag i natt och lämnade oss. Jag vet att hon har det så mycket bättre nu, hon var dålig nu i slutet men kämpade in i det sista!

Jag minns så väl när vi tog med oss henne hem från Tjällmo. Det var josse som tjatade mest, det var hon som lyckades övertala mamma att vi skulle köpa den gråa lilla kaninen som hon fastnat så för. Från början trodde vi och hoppades vi att det var en kille, vi ville ju ha en liten lille skutt där hemma, men istället blev det en Skrållan. Jag minns så tydligt hur du hoppade omkring där i buren, välde matskålen uppochner gångh på gång. och hur du väsnades varje morgon då du ville ha mer mat. 

Efter 5 år var vi tyvärr tvungna att flytta dig då mamma fick astma och allergi, då flyttade du över till Emelie istället. där bodde du i 2 år och härjade över alla katter. du har alltid varit en bestämd liten filur du Skrållan. Vi alla kommer att sakna dig nu när du är borta, det lovar jag. Och i mitt hjärta kommer du alltid att finnas kvar. 
Jag kommer ihåg hur ledsen jag var när mamma talade om att du var tvungen att flytta och hur tomt det kändes i mitt rum när du inte längre fanns där. Jag vaknade inte längre av dig, det fanns ingen som ställde sig mot gallret varje gång jag skulle gå och lägga mig om jag glömde säga godnatt till dig.

Men som sagt du var sjuk den senaste tiden, det var jobbigt att veta att du var så hängig och inte orkade med något länge. Så jag vet att du har det bättre nu, även om jag föralltid skulle vilja ha dig är omkring mig. Jag hoppas att du får vila i frid nu skrållan, i mitt hjärta och mina tankar kommer du alltid att finnas kvar. Jag älskar dig nu och kommer alltid att älska dig, min lilla bäbis <3
 

Happy birthday :)

Vi fick en liten 40-åring här hemma igår. Magnus fyllde nämligen 40 igår. Det firade vi med att åka till gränna och visingsö tillsammans med hans tvilling och hans familj. Mkt trevligt, ännu bättre var det ju att vädret var fint hela tiden fram till vi satte oss i bilen påväg hem, då öppnade sig himlen och det började ösregna:/

Tog båten över till visingsö och vandrade omkring lite där, fikade och bara hade det bra, sen åkte vi tillbaka till gränna och gick lite på "stan" där. Självklart blev det ett gäng polkagrisar med hem :) När alla våras magar började kurra stillade vi vår hunger på en resturang där nere vid hamnen sen bar det av hemåt, men vi stannade snart igen för att fika på maten. :P gott gott :)



Hemma igen...

Jaha då var man hemma i Linköping igen. Älsklingens och min vistelse i Halmstad blev precis lika underbar och mysig som jag trott att den skulle bli. Var jätteskönt att bara komma bort från vardagen och bara spendera tid med sin underbara pojkvän ett par dar. Vädret var dessutom kanon hela tiden så det blev mycket badande och solande, vilket ledde till en hel del färg för oss båda :) Jätte bra eftersom att jag nästan hade huinnit bli vit igen efter allt dåligt väder vi har haft här ett bra tag nu.

Men vi ägnade inte alla dagar åt att bada och sola utan gick även omkring lite på stan. Under veckan vi var där nere hade de någon festival och olika jippon på stan där. Så på torsdagskvällen när vi tog en promenad in till stan passade vi även på att kolla lite på en beachwolleyboll tunering som var i full gång. Mkt roligt att kolla på personer som är SÅ mycket bättre än en själv. På Lördagen gick vi även och kollade lite i butikerna och shoppade lite, blev en zebrarandig tröja för min del och ett par shorts och åtta pennor, som han var så stolt över för jonas del.

Nog babblat för min del nu, tror att ni helt enkelt har förstått att vi har haft det bra där nere och att jag VÄLDIGT gärna åker dit igen :) hade bra pusshej!











Hey Baberiba...

Var ett tag sen jag skrev nu såg jag. Har väl egentligen ingen bra anledning till att inte skriva utan det handlar väl mest om lathet skulle jag tro. Dessutom har det varit brist på fantasi, har inte vetat vad jag ska skriva och så..

Men för er som är nyfikna och ännu inte vet hur uppkörningen och teoriprovet gick kan jag tala om att jag klarade teorin men inte uppkörningen. Varför jag blev kuggad förstår jag inte riktigt, jag gjorde egentligen inget fel, allt handlade om ett missförstånd mellan mig och "körläraren".
Han sa " i denna korsning vill jag att du följer anvisningarna mot sporthallen" vilket jag gjorde sen sa han inget mer. Självklart trodde jag då att jag skulle köra rakt fram, men i själva verket ville han att jag fortfarande skulle köra mot sporthallen. Vilket i sin tur leder till att jag tvingas byta fil och svänga typ i sista sekunden, eftersom att han talar om att jag ska fortsätta köra mot sporthallen precis innan. Men det gick helt utan problem och vi kom rätt. Men tydligen var det ett bra skäl till att kugga mig. Jag håller inte riktigt med, kanske är jag ensam eller?
Men nu ska vi inte hänga läpp för det, istället ska vi ta nya tag och se till att vi klara det nästa gång! skam den som ger sig!!

Helgen har spenderats med älsklingen, lika mysigt som vanligt :) Blev en hel del tv-tittande, var ute och gick promenader med hunden, spelade spel och hade det så bra man bara kan ha.
På onsdag drar vi dessutom på minisemester till halmstad och stannar kvar där till söndag. Ska bli så himla skönt att bara åka bort en stund och umgås med den personen som betyder så fruktansvärt mycket för än. 

Nej nu ska jag mosa in mig i soffan med resten av familjen och kolla på Beck istället, hade så bra pusshej!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu