vänner...

Finns verkligen äkta vänskap?
Finns det någon som aldrig har gjort något fel, eller svikit sin vän någon gång?

Jag har nu de senaste månaderna kommit fram till vilka mina närmsta vänner faktist är. Vilka jag kan lita på till 100%, ni betyder enormt mkt för mig, ni är guld värda. Tack för att ni finns! Jag tror ni vet vilka ni är.

Ni finns alltid där för mig när jag behöver er, ni ser på mig när jag mår dåligt och behöver en vän. Ni finns där i alla lägen. Ni är precis så som jag anser är riktiga vänner. Påstår man att man är ens vän, ska man väl vara det eller? Man ska inte gång på gång ljuga, eller snacka skit om än bakom ryggen. Det är i allafall inte vad jag kallar vänskap.
Vänskap ska vara något fint, något bra. Det ska inte ständigt bestå av en massa lögner och svek. Man ska kunna lita på sin vän till 100%!  Det är så mina riktiga vänner är, ni sviker inte, ni ljuger inte. Utan ni finns där och ni bryr. Ni är mina riktiga vänner, på er kan jag lita till 100%! :)

Visst är vi alla människor, och alla gör vi fel någon gång, det är mänskligt att fela.Vi kan inte alltid göra rätt, man lär sig av sina misstag heter det ju :P  Men att göra det om och om igen, att begå samma misttag flera gånger om är inte rätt. Då är man inte en äkta vän.

Jag hoppas att alla har åtminstonde en sann vän. 
En sann vän finns alltid där och förstår en. En äkta vän kan man prata om allt med.
Alla behöver en rikitg vän för att klara av livet. livet är nämligen inte alltid en dans på rosor.
Vi alla har det svårt någon gång i livet och behöver då en vän att prata med.

En vän som lyssnar och bryr sig. Jag är glad att jag har mina äkta vänner!
Tack ännu en gång för att ni finns!
Ni betyder enormt mkt! Utan er hade jag inte varit den jag är idag!             
jag hoppas att jag själv är en lika bra vän som ni är för mig! 


Knäpp?

Denna sömnbrist Martina råkat ut för de senaste dagarna måste gjort henne knäpp. Förr hade hon aldrig fått för sig att  självmant, efter att ha cyklat ca 1,2 mil cykla ytterliggare en bit för att sen springa 2,5 kilometer.
Detta gjorde hon idag, eller med tanke på den urdåliga kondis hon har blev det mer att spring/gå spåret för hennes del. Men men, det var riktigt skönt ändå måste jag erkänna.  

När hon anlände till vidingsjö motionscentrum, upptäckte hon dessutom att ekholmsskolan hade ekholmssklassikern idag, så spåret var fullt av små barn och en del lärare. Bland annat var hennes mentor från högstadiet där inne i skogen som kontrollerande lärare. Trots tröttheten och hållen som hade satt sig i magen när hon såg sin förra mentor sprang hon allt vad hon hade förbi där. Prata med gamla lärare är inget man vill i onödan. speciellt inte om läraren i sig aldrig varit särskilt omtyckt av eleven i fråga.

Blev ett ganska kort inlägg idag men jag orkar inte skriva mer. Dessutom är ni som läser denna blogg alldeles för dåliga på att kommentera måste jag säga!! Kom igen släng en kommentar någon gång!!

varför?!

Vad är det för fel på mig egentligen? Varför kan jag inte sova?
Har haft jätte svårt att sova nu i flera dar. Har jätte svårt att somna,
när jag väl lyckas somna, vaknar jag tidigt dagen därpå sen.
Det är spelar ingen roll hur trött jag än är, eller hur mkt jag än jäspar, ligger ändå vaken och vrider o vänder till runt klockan 2 :/

Igår  låg jag dessutom och grät utan någon direkt anledning.
Jag grät mig till sömns utan att veta varför?!
Helt plötsligt började jag bara gråta...
                                                                                                                   

sol!!


Ännu en oändlig sovmorgon utan sömn. Klockan 8 ville solen att jag skulle vakna, då var det alldeles för ljust o varmt i mitt rum för att sova mer. visst det är jätte skönt att det är fint väder ute, jag klagar inte alls över det. Tro inte något sådant. Det här är nämligen personen som älskar solen. Är jätteglad att solen har hittat tillbaka. Det är jätte skönt att kunna gå ute utan jacka, slippa allt regn och alla gråa moln på himlen. 

Men att alltid vakna tidigt med solen i ögonen när man får sova länge är inte alltid lika underbart.
Men humöret idag har ändå varit på topp hela dagen, fick ju trots allt en hel del gjort i morse, vilket är riktigt bra, hann bland annat att unna mig en ordentlig frukost för en gång skull. Brukar nämligen inte vara så duktig på att äta frukost, jag är typ aldrig riktigt hungrig på morgonen, vilket leder till att  det inte heller blir så mkt att äta på morgonen för min del.
Min frukost består nämligen mestadels av en macka, det är allt jag äter på morgonen.Jag vet att frukosten är det viktigaste målet på dagen, jag vet och jag ska försöka ändra mig :P Men idag var jag ducktig och åt desstomer :)

Gjorde dessutom ett körkortsprov på datorn i morse innan det var dags att åka till skolan, dock gick inte det allt för bra, jag blev godkänd det blev jag men inte via körskolan. Magnussons har nämligen som regel att man måste få 62 för att bli godkänd på deras prov. (På trafikstyrelsen sen är det 52) 
Då kan de nämligen med större säkerhet skicka iväg fler elever att göra det riktiga provet och klara det.
Vilket kanske kan vara vettigt, man lär ju vara ganska nervös den dagen, iallafall jag!

Förresten upptäckte jag igår att det inte alls är lång tid kvar till studenten nu, eller jag har väl vetat om det länge. Men igår förstod jag det nog helt och hållet.Ddet är inte ens två veckor kvar i skolan. Våra lektioner slutar helt och håller den 3 juni :) Och sista provet är redan gjort! Nu är det bara att sitta på lektionerna och se glad ut. med musiken i öronen och låtsas lyssna på lärarna så mkt som möjligt.

Ska bli så himla skönt att bara vara ledig och vänta på den stora dagen sen! Faan vad jag längtar, samtidigt som det faktist kommer bli ganska läskigt sen. Vad ska man göra, vad händer med alla andra? De man nu blivit van att se varje dag kanske man som mest träffat 3 gånger per år nu framöver! är inte det sorligt?! Är det inte skrämmande egentligen?!
Men som jag alltid har sagt, studenten kommer ändå att vara en av mina lyckligaste dagar i livet! Det är en dag man bara upplever en gång! Och nu är den inte alls långt borta!!!

snart, snart, snart!!!

sjung om studentens lyckliga dar....

Snart är det dags, inte alls lång tid kvar nu!
Fan vad skönt det ska bli att slippa skiten asså, har längtat till den här dagen riktigt länge nu, och nu är det närmre än man kan tro:P Dock är det mkt som är kvar att göra tills dess, många prov och arbeten som ska göras :/ men men bara att ligga i och inte tappa gnistan nu i det sista.


Godmorgon...

God morgon alla glada!

Riktigt roligt att vakna klockan 7 när man har sovmorgon till 11 yiipie! :/
Har varit duktig och pluggat lite matte nu på morgonen, när jag ändå vaknade så tidigt. Men det var inget kul, jag har glömt typ all matte nu ju, känns inte alls bra till provet på lördag. Jag måste verkligen klara det ju! :( Aja det går nog bra får vi hoppas :P Får köpa en massa pepparkakor och dela de i tre bitar så att jag kan önska mig ett under eller liknade xD

Måste även passa på att be er alla om ursäkt för att min blogg har blivit så deprimerande att läsa på sista tiden, jag har haft så mkt i skolan och stressen har trängt sig på mig vilket i sin tur leder till att mitt humör sjunker :(
förlåt allihopa jag lovar att försöka skärpa mig. Snart är ju skiten över!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu