sommaren är underbar!!!

Min lediga tisdag blev tyvärr inte så ledig som jag hade hoppats. jobbet ringde vid 14 och frågade om jag kunde jobba kvällen då någon hade blivit sjukt. snäll som jag är sa jag ja (ångrade mig ganska snabbt efter, men pengar är alltid bra).

Har precis kommit hem från jobbet igen. Hade en kort dag idag, riktigt skönt. Nu ska jag bara slappa framför datorn ett tag innan jag sakta börjar packa lite. Imorgon åker vi! Jag är så sjukt pepp alltså1 Har längtat efter detta i flera veckor. Och om typ två veckor åker jag och älskling till halmstad i en vecka. Åh vad jag älskar mitt liv just nu! sommaren är underbar då man är ledig ;) Hehe nejdå sommaren är alltid underbar och jag tycker faktiskt om mitt jobb, tror jag kommer sakna det och alla underbara brukare sen när det är slut. Får åka dit och hälsa på dem någon gång.

ledig tisdag

Då var det tisdag igen och jag har en ledig dag :) Riktigt skönt efter att ha jobbat hela helgen. tänkte bege mig iväg och sola lite sen för att bättra på och kunna få behålla den bränna man lyckats få denna sommar. Har ju tyvärr inte hunnit bli så mycket solande som jag velat pga jobb och dåligt väder. så det gäller att passa på när man kan.

Inte långt kvar till vi tjejer beger oss till kalmar/öland heller. Som jag har längtat asså. Ska bli så sjukt skönt att åka iväg och att få träffa sina saknade vänner oxå!! Ser dessutom ut som att vi kommer få riktigt bra väder där nere oxå. Ett riktigt stort plus! Ett minus är dock att Emma inte kan följa med bara :(


åsknätter

Jag brukar inte vara rädd för åskan, men i natt var jag rädd på riktigt.
Trodde seriöst att jag skulle dö. Som grädde på moset var jag dessutom ensam hemma.
Varför är min älskling alltid borta när det åskar? Var är hans trygga famn då??


fredagstankar

Då var det fredag igen. Sist arbetsdagen för denna vecka för somliga men inte för en del andra, mig bland annat. Jag ska jobba helgen med. Var och kollade/ sjöng med maggio igår. riktigt kul, jobbigt att det var så mycket folk att man knappt såg något emellanåt bara. men jag njöt ändå i famnen av min älskling. råkade tappa bort mina kära vänner bland allt folk. men vi hade det trevligt tillsammans i folkparken innan konserten...

Idag är jag trött och tänker slappa igenon hela dagen. ute är det grått och tråkigt. vaknade dessutom av att det åskade och blixtrade i natt.

trevligheter i dubbel bemärkelse

Ligger här med datorn på magen och känner mig sådär lagom pigg idag. känns som att min dag kommer fortsätta i soffan :)

Har i vilket fall haft en riktigt trevlig helg och tagit tillvara på ledigheten. i fredags samlades vi ett gäng hemma hos linnea för picknik då det inte kunde äga rum i parken som var den ursprungliga tanken. Blev även ett parti tp på kvällen där vuxenfrågorna efter en stund byttes ut till mer förstårliga barnfrågor.

Igår åkte jag hem till storstaden lionköping för att träffa familjen och sen åka hem till björn för lite trevligheter. kvällen slutade senare på ågatan med öl och tequila :)

Imorgon väntas det jobb igen, känns sådär lagom motiverande. Men men bara att tänka på pengarna så brukar det gå bra :)

12 juli

jaha då har snart halv juli gått också, tiden går fort! Sitter som vanligt här i soffan och skriver lite samtidigt som jag äter lite frukost. Tänkte gå ut och lägga mig i solen ett tag sen innan det är dags att åka till jobbet. Går kvällspasset idag så är några timmar kvar.

imorgon är jag ledig igen. hoppas att jag o min kärlek kan hitta på något kul då, då vi båda är lediga. händer inte allt för ofta denna sommar tyvärr :/

Nej nu ska jag återgå till mina puffar så att jag kan komma ut någon gång.

onödigt inlägg...

God dag, god eftermiddag osv. ligger här i soffan med världens värk i magen. Vet inte vad det är för fel på mig, har gått i flera dar nu med ont i magen. Men det går över tills jag gifter mig som den äldre genarationen skulle säga.

Var i väg nere i åtvid och trakterna där omkring en sväng i helgen för att lämna bil och bada. Blev en tur ut till drängsbo för att hälsa på trevligt folk, fika och åka fyrhjuling :)

Annars har jag mest jobbat i helgen, nu är jag ledig och hade tänkt ligga ute i solen och steka lite. Men det är till min besvikelse inte så mkt till väder att sola i idag :( har kommit in bra i jobbet nu känner jag, kvällarna går på ren rutin nu. Samtidigt som det är lite tråkigt när det blir så. allt är ju likadant då. och som ni vet tröttnar jag fort då allt är likadant hela tiden. jag behöver överraskningar, lite oförutsägbara saker ibland. Hade sett fram emot att få vara ute i hemtjänsten nästa gång, men ser ut som om det har blivit ändrat. aja bara att bita i, drygt bara en månad kvar ;)

Har kommit på mig själv ett flertal gånger ligga och kolla sista minuten resor, är grymt sugen på att åka iväg någonstans sen precis innan skolan börjar. Problemet är bara att jag måste skaffa ett nytt pass och det vet jag inte riktigt om jag orkar. Sen vill jag ju självklart ha med min älskade sambo oxå, vill ju inte åka eller framför allt inte flyga själv. Och vi vet inte när han slutar sommarjobba än. dumma ica-chefen :(


jobb, jobb jobb

hallå hallå mina kära vänner!! Ligger här halvdöd på soffan och vätar på att klockan ska gå så att jag kan åka till jobbet några timmar. ska gå kväll idag, vilket betyder att jag kommer vara helt ensam :( Nejdå det brukar inte vara några större problem faktiskt... har som vanligt ingen större lust att jobba, längtar fortfarande mer till de dagar då jag är ledig, som på måndag tex. idag är det ju dessutom fint väder så hade mycket hellre åkt iväg till en badplats och legat där hela dagen istället än att behöva passa en tid till jobbet. men men det ger ju som sagt mer pengar om man jobbar än om man ligger på en badplats hela dagen och latar sig i solen. Men jag vill ;)

Snart så, så är jag ledig och får åka på en mini semerter ner till Anna och till öland. ska bli kul. längtar redan kan jag säga. bara typ 2½ vecka kvar ;)


närmar mig sakna men säkert målet...

Jobb, jobb och jobb. känns som att jag jobbar jämt. Eller okej riktigt så illa är det inte, är ledig imorgon och på torsdag :) Jag trivs på mitt sommarjobb, det är inte det. Det är bara så att jag dessutom tycker om att vara ledig och kunna göra precis vad jag vill, när jag vill!!!


bjuder på en gammal sommarbild så länge, i brist på nya ;)

fjärde juli

Godermorgon!! sitter här i soffan, har precis fått i mig lite frukost och väntar nu på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan ta mig bort mot jobbet. jobbar 12-21 idag. hade jag fått välja hade jag hellre varit hemma, har inte alls någon lust att jobba idag. Men pengar is king!!

Tänkte ta en sväng förbi stan först innan jobbet, har hittat en klänning som jag vill ha. hoppas att den finns kvar :)

kan ni tänka er att det redan är juli förresten, tiden går så himla fort nu tycker jag. Jag hinner knappt med!

tredje juli

Jaha ja då var det söndag igen och ledigheten börjar gå mot sitt slut. Imorgon är det dags för jobb igen.
I fredags åkte vi in till linköping för att gå en sväng på IKEA, blev även en tur till expert för att köpa en Tv lite spontant. Nejdå det var planerat. TV:n i sovrummet har bestämt sig för att inte riktigt vilja vara med längre, så det behövdes en ny.
Annars i helgen har det mest blivit slappande i soffan framför filmer då vädret inte varit något vidare. i torsdags hade vi mysigt ute på en filt och grillade kött.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu