all you need is love

Var visst ett tag sen jag tittade in här ser jag. händer inte så mkt förtillfället. Är plugg som gäller för fulla muggar. Tenta vecka nu näst sista veckan. tyvärr tycker jag inte att jag pluggar fullt så mycket som jag egentligen borde. Finns så mycket annat man kan göra än att plugga. Dessutom har allt en tendens att bli så mycket roligare då man egentligen borde använda tiden till att plugga. Jag fattar inte varför :S

Aja iallfall så är sista tentan nu på fredag och nästa vecka blir det "sommarlov" :) Har redan gått en termin, känns sjukt måste jag säga. Minns uppropet som igår. Tiden har gått så sjukt fort!

I helgen har jag varit hemma hos Anna på krillkväll med vännerna från klassen, mycket trevligt. Har dessutom hunnit med att träffa älskling oxå :) Idag är det även morsdag så har varit lite extra snäll mot mamsen oxå:) hon fick blommor av mig och syrran.

plugg...

plugg, plugg poch åter plugg. I två dagar nu har jag i stort sett ägnat nästan all min vakna tid åt att plugga som en tok till omvårdnadstentan som är imorgon. Trots det känner jag mig inte alls tillräckligt lärd. Känns inte som att jag kan hälften av det jag vill kunna.  Ändå har jag inte motivationen till att plugga mera, jag vet inte vad jag ska plugga eller hur jag ska plugga. Någon som har några bra knep på hur man kan lära sig på bästa sätt? Hur man kan lära sig så mycket som möjligt under en kort tid? Inte för att jag tror att jag har någon nytta av detta till denna tenta men till nästa kanske;)

Har dessutom en alldeles för stor vana att stressa upp mig alldeles för mkt innan ett prov eller tenta. Spelar ingen roll vad det är för prov, hur stor den är eller hur viktig den är. Bara jag vet att det är ett prov så blir jag jätte nervös precis innan. Spelar ingen roll hur mycket jag pluggar, känner mig alltid osäker och nervös innan. Tar alltid ett par minuter innan jag lyckats lugna ner mig och kan börja skriva. Kan man någon gång känna sig helt säker inför ett prov? Ens om man fått en hint på vad som kan komma på provet? Det kan ju vara falsk, eller så vet man inte exakt hur frågorna kommer vara, hur hård personen som rättar är… Kan man ens bli fullärd?

Kom precis hem från tentaskrivningen, som vanligt hade jag ju kunnat plugga mer än vad jag gjorde. Men det kändes ändå rätt bra, visst hade jag helt klart kunnat gjort bättre ifrån mig. Det kan man ju nästan alltid. Men i hel het kändes det okej. Sen får vi väl se vad resultatet blir, så jag vågar inte riktigt säga allt för mycket just nu. Självklatrt slog det inte fel denna gång heller, jag hade skit svårt att somna igår och hade ont i magen då jag vaknade. Det höll i sig en stund in på tentan som vanligt. Hoppas bara att det är ett positivt tecken ;)


ny design

Fixade som ni ser en ny design här igår. Måste säga att jag blev riktigt nöjd trots att jag fixade det mesta själv denna gång. headern blev dock lite liten, men vad f'n gör det när det är första gången? Grunden är lånad men resten har jag fixat själv, tog lite tid. Tanken var egentligen att jag skulle plugga men det här var så mycket roligare så jag fastnade här.

Har iallafall varit duktig och pluggat en del idag och ska fortsätta alldeles strax är tanken, nu har jag ju ingen ny design som måste fixas så kanske går det betydligt bättre att plugga idag, eller vad tror ni? ;)

Aja ska leta upp en överstryckningspenna sen ska böckerna fram, alla lagar ska sitta ikväll hoppas jag, imorgon tar vi teoretiker :) Låter kul va?
Har ju förresten glömt att tala om att jag klarade den där tråkiga HEL-omtentan sen :) Är riktigt glad nu, tyvärr lycas det inte få mig att plugga mer till denna tenta direkt.


hade bra, pusshej!

back on track

Mår mycket bättre nu, så allt tyder på att det bara var en vanlig förkyllning, tack och lov. Är fortfarande lite snorig, men halsen och huvudet är mycket, mycket bättre :)

Vet förresten inte varför förra inlägget blev så konstigt, så såg det inte ut här innan jag publicerade det :/
Var kanske bara blogg.se som kände för att bråka lite med mig helt enkelt.

Igår var det ju som sagt sista dagen på VFU:n. Lite blandade känslor måste jag säga. Både skönt och tråkigt. Trivdes ändå rätt bra där på avdelningen, trevlig personal och snälla patienter. Fick aldrig möjlighet att säga hejdå till min favorit patient igår eftersom att jag var så förkyld men men sånt man får ta. Jag fick ju iallfall vara kvar på avdelningen så det var ju bra :)

Hade hoppats på att få jobba lite idag, men icke sa nicke. Telefonen har varit stendöd, inte ett ljud varken igår eller idag :( Skulle verkligen behöva jobba lite snart, vill ha pengar :P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu