babbel

var några dagar sen jag skrev sist. Har väl egenligen inget vettigt att skriva för stunden egenligen men kände att det kunde vara dags att visa att jag lever. (Även om jag för tillfället känner mig mer död än levande).
Praktiken har rullat igång oc trots att jag inte får göra särskillt mycket är jag alltid trött när jag går därifrån. Hela tiden en massa nya intryck. Har idag lärt mig vad QB-test är och hur de går till. Tack och lov att ingen misstänkt att jag har/ haft ADHD. Ett tråkigare test än detta är nog svårt att hitta. Eller oxå ser det mkt tråkigare ut för dem som inte gör testen än personen som gör det. Han/ hon måste ju vara aktiv hela tiden :P
testet går ut på att trycka på en knapp så fort man ser två exakt likadana figurer i följd på en skärm. Det visas alltså 4 olika figurer i två olika färger oregelbundet på en datorskärm under 20 minuter i olika tempon och testet görs för att mäta koncentrationsförmågan och reaktiviteten hos patienter för att eventuellt kunna utesluta eller fastställa ADHD. Trots att jag fick sovmorgon idag pga personalmöte, gick jag upp tidigare än om jag skulle åkt med tåget vid 7:15. Detta för att bege mig till skolan och fixa biljett till BEAT´12. Sjukt taggad! Ska bli nice, Louise och jag har beställt fint väder tills dess. Hörde ni det vädergudarna?
Helgen var bra! Vårkravallen var kul och det spaldes bra musik hela kvällen as bra. Mycket folk oxå det är trevligt! söndagens våffelkalas var oxå kul. Tror jonas gillade sin födelsedag. Av mig fick han en klocka och en tavla (jag gjorde om ett örngott som han fått sedan tidigare med en bild på oss två till tavla, då det blivit så missfärgat). Dock var klockan tyvärr lite väl stor så vi måste fixa till det nån dag. Annars tror jag att han gillade den. Han sa att han gjorde det, så jag hoppas att det är sant.

underbara vår!

gud vilken underbar dag det har varit idag, solen har varit framme och värmt hela dagen. Har nästan kännts som sommar i luften stundtals. Underbart!!

Nanna och jag satt ute i solen länge och väl under lunchen idag och åt varsin glass. Så himla skönt och gott! Har även gjort klart allt på c-uppsatsen för denna schemalagda period, nu blir det inget mer förrän i höst. Nejdå vi lär nog "fuska" till oss några timmar till för att hålla ångan uppe liksom. Har gått så himla bra för oss asså, vi har varit överens hela tiden och allt ha bara flytit på. Det är jag otroligt glad för.

imorgon blir det vårkravall med lite föris här hemma hos oss, är så sjukt taggad! Tror och hoppas att det blir en riktigt bra kväll asså... Söndag är ingen vanlig dag den heller, då fyller världens bästa älskling år, detska vi fira ihop med tjocka släkten här hemma med en massa våfflor :)

ett hus fullt av idioter...



Äntligen agerar Tv11!! Jag har tittat på big brother sen det började och är helt fast. Men det är helt sjukt hur vissa beter sig där inne. De är så sjukt elaka mot varandra och varje dag går ut på att trycka ner och såra en annan människa, för vissa.  Sipan är den som jag och många andra med mig tycker har varit värst under tiden i huset. Han provserar och mobbar folk dag ut och dag in, så fort han har lyckats såra dem så mycket till tårar passar han på att trycka ner dem lite till och i frågasätta varför de är så töntiga som gråter. Han har redan fått en delatagre att må så dåligt att hon själv valde att lämna huset. Och då han igår gapa och skrek på amandus gick jag i taket. Jag var så otroligt irriterad och arg på honom. Så där beter sig inte en vuxen människa! Man behandlar inte folk som han gör. Så då jag gick in på internet och såg denna vild på msn:s startsida blev jag genast lite gladare. Han är som sagt inte ensam, det finns fler där inne som beter sig idiotiskt åt men han var som sagt värst och jag tror att detta agerande från tv 11 kan få de andra deltagarna att se att det inte är okej. Detta tror jag kan få det hela att bli lite lugnare i huset och ett bättre beteende från alla. Jag hoppas det iallafall!

smink på gina tricot

loggade in på ginatricot webb shop tidigare idag och upptäckte till min förvåning att de har kommit med eget smink. Vet fortfarande inte vad jag tycker om det. Gina tricot är en klädkedja och borde egentligen ägna sig åt att ta fram snygga kläder. Men samtidigt kan det vara kul när man går i en klädbutik och hitta andra saker oxå. Så ja jag är som sagt kluven till det hela. Men tror helt klart att jag kommer kolla närmare på produkterna i butik. Priserna passar ju som handen i handsken för en fattig student som jag ;) Ögonskuggor i fina färger, body butter och body lotion till samma pris är ju riktigt värt. Hoppas de luktar gott oxå, färgerna varfina i vilket fall :) De som känner mig vet att jag har en förkärlek till just lila numera, så skuller jag köpa någon utav hudkrämerna är det stor chans att just den lila får följa med mig hem :)


 

                                                                    

helgens

Ännu en helg har paserat. denna helg roade vi oss med att gå på bal i lördags kväll. Tyvärr blev kvällen inte alls lika rolig som vi trodde att den skulle bli. Maten var ingen succe´, kvällen framträdande var inte jättebra och livebandet spelade inte en enda valsvänlig melodi... Men men är lika glad för det för jag fick iallafall ha på mig min balklänning igen. Och känna mig som en prinsessa igen. Vi tjejer stog länge och väl och tittade på alla fina klänningar omkring oss och funderade på vilka klänningar vi skulle kunna tänka oss. Skulle jag någon gång köpa en ny balklänning tror jag det kommer bli en blå, aningen mörkare än hannas på bilden...

söndagen roade vi oss med att frosta ut fryse här hemma och plugga en del samt körde både en och två matcher på betapet, jag är beroende trots att jag förlorar varje gång vill jag bara köra mer och mer! :)


C-uppsats

urrsch och fy och blä, vad jag ville ta den där j*vla C-uppsatsen och slänga bort långt åt helvete idag asså! Vi som kände oss så nöjda och klara med bakgrunden har idag suttit och typ fått göra om hela skiten då vi löetat förjäves efter orginallällorna. Var först de två senaste timmarna som jag typ kände att det jag hittade kunde vaar bra och användbart. så har suttit och skrivit om den extremt långa artikel jag hittade. Så när den sen är klar så har vi forhoppningsvis en bra och godkänd inledning om bensår iaf. Hoppas vi lyckas bättre imorgon. Jág vill bli klar med detta nu, nu nu!!!

tampons for free!

Är du tjej och någon gång klagat över hur jobbigt det är att varje månad köpa någon form av mensskydd?
Nu behöver du inte klaga mer, jag har nämligen ett bra tips till alla tjejer. Genom att vara medlem på tampons for free får man varje månad en kartong med gratistamponger hemskickade direkt i brevlådan. Det enda man behöver göra för att premunationen ska fortsätta är att svara på en enkät som kanske tar en 5 minuter eller så. As bra!! På varje kartong är det dessutom ny reklam varje månad och jag personligen är alltid lika nyfiken på hur kartongen kommer se ut nästa gång :)
Bli medlem du med!!

För att bli medlem trycker du HÄR och följer de tre enkla stegen...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu