kvälssarbete

Sitter i soffan och samlar energi inför kvällens arbetspass. Är sjukt trött och skulle hellre lägga mig under täcket och sova ett par timmar. Vet inte var denna trötthet kommer ifrån. Är det helgens bravader som spökar? Min kropp är ju inte riktigt van vid att vara uppe till 5-6 på morgonen.

Denna vecka drar skolan igång för många och vi som bor nära universitetet som jag gör, ser många personer med färgglada ovvar på sig. Kul! Då blir det lite rörelse i staden igen, med nollning ich allt vad det innebär!

el stockholmo

Kycklingen står i ugnen och riset kokar. Jag är vrålhungrig! ska bli gott med mat. Provar på nått nytt via en matapp från telefonen. Har spänderat helgen i stockholm med mina kära vänner Nanna och Julia. Sjukt bra helg, med utgång och shopping! Lila klänningar är svåra att hitta även i stockholmo!
 
Fick en extra ledig dag idag för att bli av med ännu lite flex. Underbart! jag gillar mitt jobb men jag gillar att vara hemma och att vara ledig ännu mer!

efter solsken kommer regn??

Mitt förra inlägg handlade om att det inte varit många droppar regn denna sommar. nu har vi nog fått en hel del, men fortfarande tycker jag nog att detta är en av de bättre sommrarna med bra väder. Att det regnar ett par dagar är bara bra...
 
Jobbar denna helg oxå. Gör två helger på raken här, men det lönar ut sig i slutändan. Då är jag ju ledig två helger på raken sen :) Har ÄNTLIGEN blivit av med min lördag den 31:e oxå, så nu kan jag gå på dop!! Har även hittat en lila klänning oxå som jag letat som en tok efter. Inte riktigt det jag tänkt mig men det blir nog bra i alla fall. Den matchar i alla fall älsklingens slips :) 

sommar

Denna sommar kan vi verkligen inte klaga på vädret. Kan inte vara många droppar regn inte. Jag bara älskar det, trots att jag jobbar. Då jag jobbar dagtur hinner jag gott och väl med att njuta några timmar i solen. Som idag tex tog jag och min karl cyklarna ut till en mysig liten sjö strax utanför norrköping och njöt ordentligt på klipporna...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu