Stronger than words can say...

Dåligt med uppdatering nu igen jag vet!
Har inte gjort så speciellt mkt denna vecka.
Träffade Louise en sväng på tisdagen, tog en fika på cafe´ M sen gick vi en  sväng på stan.
Fixade bland annat en present till hennes pojkvän. senare stötte vi även på lite annat trevligt folk från förra klassen, så vi tog sällskap med dem till Kebabbaren. Satt där en stund innan jag tillslut lämnade dem för att gå och möta my darling som kom med bussen straxt efter 6. Han var kvar här hemma hos mig till i torsdags :)

Idag var vi på kyrkogården och tände ljus på farfars och morfars grav.
Tycker inte om det där med kyrkogårdar. Alltid så obehagligt och känslosamt.
Kan säga att det inte alls var långt till tårar när vi stod där på kyrkogården. 
Jag tror aldrig att man kan komma över denna sorg som drabbar en då än närstående går bort.
Utan varje gång man kommer till graven kommer sorgen och alla minnen tillbaka.
Jag kommer alltid att sakna er!




Tyvärr kunde vi inte ta någon bild på morfars grav eftersom att det var för mörkt ute :/

Not a sinner nor a saint...

Blev aldrig någon uppdatering om hockeyn i torsdags, förlåt!
Men det finns egentligen inte så mkt att säga om den. En helt världelös match var det med väldigt mkt skott men för lite mål. LHC fick stryk med 1-2, men det är jag inte sur för. De förtjänade inte att vinna eftersom att de var alldeles för dåliga. Kändes inte ens som att de spelade tillsammans som ett lag utan mer som enskilda personer. 
hoppas att det går bättre idag, dock hörde jag att de låg under nu efter första perioden. Dessutom hade visst ett utav LHC:s mål blivit bortdömt!? varför vet jag inte.

Igår följde jag med syrran upp till emelie och spenderade kvällen där, med musik, tv, snack och lite allt möjligt. Trevligt, trevligt! Jag fick dessutom stor lust att pärla när jag såg alla hennes pärlor där uppe. så jag gjorde ett hjärta. Vet inte hur länge sen jag gjorde något sånt. Var mkt pilligare än jag trodde. Hur klarar ärligt talat små barn av sånt? De som vill att allt ska gå fort och vara lätt. Åtminstode är de flesta småbarn jag känner sådanna.

Idag åkte vi till ikano josse och jag för att köpa en present till våran mor som fyller år på måndag. 
Det märktes av att det var lönehelg kan jag säga. Var fullt av folk, iallafall på matställerna.
Annars märkte man inte av det så jättemkt. Får i vilket fall hoppas att hon blir glad över det vi köpte,
var inte det lättaste att hitta något roligt att köpa. Men det här vet vi ju iallafall att hon vill ha.   

Nu ska jag inte sitta här och tråka mer utan slänga mig i soffan och slöa framför någon film istället.
Hade bra pusshej!

Us against the world...

Morsning korsning!
Precis hemkommen från arbetsförmedlingen, tyvärr måste jag dit imorgon igen. Ska lämna in ett papper så att jag kan få mina pengar, Äntligen! Har bara väntat på det sen i början på september.

Annars är det jobb ikväll, LHC möter Skellefteå. Hoppas på vinst även idag, de har ju vunnit de senaste matcherna nu. Kanske har turen äntligen vänt! Hoppas joppas! Synd bara att det regnar idag, inte jättekul att stå på en parkering i regn och sen se på matchen dygnsur:/ Hoppas det slutar regna lagom som vi ska börja jobba helt enkelt! Om inte annat ska jag se till att ha min mobil inomhus, så att den inte blir fuktskadad igen!

Kommer kanske en uppdatering igen ikväll om matchen. Vi får se,
det beror på hur trött jag är när jag kommer hem.
Hade bra, pusshej!

All you need is love...

Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra. Idag är ingen bra dag, vet egentligen inte varför. Känner mig jätte nere och skulle kunna börja gråta vilken minut som helst känns det som. Kanske har jag helt enkelt varit hemma för länge utan att haft något att göra. Har varit hemma sen i torsdags utan att göra något speciellt och det börjar faktist gå mig på nerverna. Klättrar snart på väggarna!

Var ute och gick en långprommenad igår med syrran i höstvädret. Var riktigt skönt vill jag lova. Var trots allt länge sen vi gjorde något tillsammans bara hon och jag. Var skönt att kunna prata lite och bara umgås. Även om det inte var jättelänge, men iallafall något:P Älskar dig syster! <3

Tänkte ladda upp lite bilder från våran promenad här, men det vill visst inte fungera. Så jag gör nog det lite senare ikväll eller i morgon. ;)
Hade bra, pusshej!


Här är några utav bilderna Syrran och jag tog på våran promenad! :P










Live is life

Hejsan svejsan!
Sitter här och myser med en kopp tee :)
Syrran och Emelie sitter och kollar på män som hatar kvinnor här intill,
blir nog att sen den ikväll skulle jag tro.
Annars har jag inget inplanerat idag, blir nog ganska lugnt skulle jag tro.

Igår var jag duktig och bakade både kolakakor och mockarutor samt städade jag lite smått här hemma. 
Blev ju självklart idol-tittande på kvällen oxå. Ett måste på fredagskvällarna :P Kul med michael Jackson tema. Tyckte det erik sa om det igår var så himla rätt. Det går inte att härma Michael. Det han gjorde, kan ingen göra lika bra så är det bara. Han var verkligen the king of pop!
Tyckte dessutom att det var rätt person som åkte hem igår, taskigt att säga kanske men det är så jag tycker.
Niclas är ju trots allt en utav de jag tycker bäst om. Men Erik är den stor favoriten! 

Hade bra så hörs vi!
Pusshej!


tonight is the night...

Hej igen!
Skönt med vinst idag :)
Clubben slog Brynäs med 3-0, nice :D
Ännu bättre blev det ju eftersom att Frölunda slog färjestad med 4-1. Då fick jag ju en anledning att mobba jonas lite och ge igen för alla gånger han retat mig när det gått dåligt för LHC.

Sophia och jag hade dessutom lite uhnderhållning under tiden vi jobba de idag. Polisen gjorde nämligen oss sällskap där på parkeringen eftersom att det utförde en hastighetskontroll på raksträckan som går intill vår arbetsplats.
Var lite kul och se bilarna plötsligt sakta ner väldigt drastiskt när de fick syn på polisen. Dock inte riktigt lika kul att se dem skriva böter till folket som körde för fort. Jag mådde verkligen dåligt med dem som blev in vinkade. Det kan verkligen inte kännas bra. Urrsch för att råka ut för något sådant. Hoppas verkligen inte att jag gör det någon gång!





Fly away with me...

Jag är sjukt besviken på dig just nu. känns som om våran vänskap är påväg att rinna ut i sanden och jag vet inte hur länge jag orkar kämpa emot helt ensam. Känns nämligen som att det bara är jag som bryr mig just nu...

Hej igen alla glada!
Vaknade av att ett flygplan flög över huset i morse, lät som att det var påväg in, fönstrena skakade och jag var livrädd. kul att vakna på ett sånt sätt liksom.
Gick i vilket fall upp och åt frukost, tänkte vara duktig och äta lite mer än bara en macka som brukar vara min frukost, men var ju bara smulor kvar i flingpaketet så det sket sig. Sen var jag snäll och hjälpte mamma med att ta i sär en garderob, självklart skadade jag mig. Så nu går jag omkring med ett fint plåster på långfingret. Vad ska hända här näst? Blir jag påkörd av en bil på jobbet med eller?

Har åtminstode sökt till universitetet nu igen, får se om jag kommer in till våren eller ej. Självklart är jag ute i sista sekund. Men alla som känner mig vet hur tveksam och velig jag är. Kan säga att jag ännu inte vet riktigt vad jag vill. Men jag sökte i allafall, får väl se om jag kommer in eller ej och vad jag gör i såfall...

Ikväll är det jobb som gäller. LHC-Brynäs. Hoppas på en bra match, med vinst till LHC förstårs. Brykar i och för sig vaar bra matcher när brynäs är här. Som ni vet har det ju inte gått så bra för LHC på sistone, jag hoppas verkligen att det vänder snart. Inte minst för att min kära pojkvän ska ha lite mindre att reta mig för:P
 

Aja hade bra allesammans, så hörs vi igen!
pusshej! 

All i need is your love!

Som vanligt är jag mycket dålig på att uppdatera min blogg, jag vet. Jag ska försöka skärpa mig. Men jag är helt enkelt inte så bra på att skriva eller komma på vad jag ska skriva rättare sagt. Det händer helt enkelt inte allt för mycket i min vardag just nu.

Tänkte iallafall försöka mig på en uppdatering om veckans som börjar lida mot sitt slut nu.
Söndag till måndag var Jonas här, han fick dock åka hem väldigt plötsligt för att jobba.
Tror inte jag gjorde något speciellt den dagen sen, följde med mamma till Agneta och hjälpte henne med att sätta ut annonser på blocket annars slappade jag nog mest.

Tisdagen träffade jag pappa på kvällen. Vad jag gjorde på förmiddagen kommer jag inte ihåg.

I Onsdags var jag duktig och hälpte mamma att tvätta, fylla i papper till arbetsförmedlingen och följde med mamma och magnus och handlade. På kvällen var det att slappa framför TV:n som gällde. Blev att gå och lägga sig ganska skapligt eftersom att man skulle upp tidigt dagen därpå.

I torsdags följde jag med pojkvännen upp till sälen, han skulle på arbetsintervju och ville inte åka själv. Det förstår jag, skulle inte jag heller vilja. Så kul är det inte att åka bil själv i 13 timmar eller vad det blev. 
Vi åkte väl härifrån vid 8.30 typ och kom hem sen vid 23.40 eller nått på kvällen. Så var borta hela dagen.
Det kändes i ryggen i fredags vill jag lova. Att sitta i en bil i stort sett hela dagen är inget jag rekommenderar. 
Självklart gick det bra, älsklingen fick jobbet och ska nu jobba på ica där uppe hela vintern!
Kan väl säga att jag har lite blandade känslor över det. Är självklart jätteglad över att han fick jobbet. Men samtidigt ledsen eftersom att vi typ inte kommer kunna ses på nästan ett halvår :(
Kommer vara svårt att klara av det för min del, men det får väl helt enkelt gå. Allting går om man bara vill eller hur? Jag försöker iallafall intala mig det. Ska även se till att ha så roligt som möjligt under den tiden han är borta. För det sägs ju att tiden går fort om man har roligt.

Körde iallafall en bit på hemvägen. Tyvärr missade jag en fart kamera och körde aningen förfort då. Så jag hoppas verkligen inte att det kommer hem ett brev eller liknande nu. Där jag får betala böter eller i värsta fall bli av med körkortet. Det var det jag drömde skulle hända. Men eftersom att jag berättar det nu, borde det ju inte hända. För om man berättar saker man drömmer slår det ju inte in. Det är iallafall vad jag har hört och hoppas på nu.
Jonas sov sen kvar här hemma hos mig till fredagen och snäll som han är skjutsade han in mig till arbetsförmedling som jag hade tid oss, så jag slapp ta bussen. Tack älskling :)

Väl hos arbetsförmedlingen gick det väl bra. hände inte så mkt och gick väldigt fort. Fyllde i de där pappren helt i onödan. Tittade han på dom? Nej, han nämnde dom inte ens. En positiv sak är iallafall att jag kommer få pengar nu fram över. Kommer även få det jag gått miste om nu i september och oktober eftersom att arbetsförmedlingen varit så himla sega med att kalla mig på ett möte där jag även kan fylla i olika blankettaer om jobbgarantin mm. 
Men det ska de fixa så jag ska få pengarna från september och oktober :) Min handläggare visste dock inte om jag skulle hinna få dom innan november. Men för min del är huvudsaken att jag får dom. :)

Igår var vi och hälsade på Linnea i Norrköping. Hon flyttade ju hemifrån nu i oktober så vi var och checkade in hennes lägenhet och bara umgicks några från klassen. riktigt mysigt. vi kom fram till att vi inte setts sen i juli. Inte okej asså! Vi som lovade varandra att hålla bra kontakt nu efter studenten. Det tycker jag faktiskt inte att vi har lyckats så bra med om det går nästan 3 månader mellan gångerna vi ses.

Idag vaknade jag med huvudvärk som fortfarande inte gått över, så det blir en lugn lördag hemma. Kan vara rätt skönt det med, känns som det var länge sen jag var hemma en lördagskväll och bara umgicks med familjen. hörde även rykten om att vi skulle få min favorit rätt här hemma i dag, potatisgratäng, det är bara så gott :)

Blev ett långt inlägg, grattis till er som orkat läsa allt!
Hade bra, pusshej!

Born to make you happy...

Lugn dag igår. Var trött hela dagen, blev inte så mkt sömn på natten där. Vet inte riktigt varför men hade svårt att somna, kanske beror det på att jag har för mkt tankar som snurrar i huvudet just nu och har därmed svårt för att slappna av.

Hjälpte i vilket fall mammas kompis med att sätta ut annonser på blocket igår. Så snäll jag är :)
Sen åkte vi ju hem till pappa där på kvällen, fick låna bilen så slapp att gå. Mycket skönt.
Fick även köra in bilen i garaget för första gången, det var läskigt vill jag lova, men vi fick lite goda skratt josse och jag. Tänk att det kan vara så kul att köra in en bil i ett garage :P

Nu ska jag väl snart klä på mig tror jag, går i pyamas just nu. Sen måste jag nog sätta mig och fylla i en massa papper som ska med till arbetsförmedlingen på fredag. Tänk att jag alltis ska sjuta upp allt, varför fyllde jag inte i dom direkt när jag fick dom?

Aja hade bra, kanske tittar in här senare ikväll och skriver mer om dagen. vem vet xD
pusshej!

and it cut me like a knife...

Hej alla glada :)
Då var det måndag igen då, en ny vecka.
Har precis varit och lämnat av älsklingen vid bussen, han var tvungen att åka och jobba stackarn:P
På torsdag drar vi upp till sälen, han har fått tid för en anställningsintervju då och ville inte åka själv, så snäll som man är följer man ju självklart med :) Och i morgon ska jag träffa min fader igen. Åker väl dit en sväng på kvällen josse och jag. Hoppas man kan ha sån tur att man får ta bilen dit bort, slippa cykla i kylan.

Kan även tala om för er som fortfarande undrar, att min telefon fungerar nu igen. Det räckte med att den fick ligga på tork över natten. :D

Hade bra allesammans!
Pusshej!


purple rain

Regn är inte bra!!
Inte alls kul att jobba ute när det regnar konstant.
Det tyckte inte heller min mobil, utan den bestämde sig för att helt plötsligt bara dö.
Kul kul! Jag som inte klarar mig utan min mobil, höll typ på att dö där borta under matchen.
Inte alls bra! Tur att det var en bra match så att jag kunde koncentrera
mig på den och få lite annat att tänka på.
Nu ligger mobilen isär plockad på tork hoppas den funkar i morgon.
Vill inte köra med den gamla hur länge som helst :/
Som jag sa var det en bra match idag med många fina mål från LHC
och super bra stämning från klacken :)
Riktigt kul, hoppas det håller i sig. Har ju gått lite trögt här i början för LHC.
Kanske har de spelat ihop sig nu, kanske har turen vänt. Hoppas hoppas!
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på film istället innan jag somnar.
Är väldigt trött just nu. Man blir visst trött av för mkt frisk luft,
eller kan det vara regnet som gjorde mig trött? ;)
Aja hade bra allihop.
Och håll tummarna för att min mobil funkar i morgon igen ;)
Pusshej!

we're all in this together


Slapp dag idag, vaknade dock ganska tidigt av att mamma pratar i telefon. Sen vid halv 10 ungefär kom min faster hit och hälsade på så blev att fika lite med mamma och henne, även syrran kom upp efter en stund. Trevligt, har inte träffat henne sen i sommras någon gång. Blev lite uppvaktad för att jag klarat körkortet oxå :)
Följde senare med mamma in till stan för att hämta garagenycklarna.

Även igår var jag en sväng på stan, cyklade in för att träffa Sophia en stund. hon pallade inte med sin klass och skolan mer så vi gick en runda på stan i stället. Riktigt kul faktist, dock inte lika kul att behöva cykla hem i regn dock men men.

Hade bra pusshej!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu