varmt

nyligen hemkommen från jobbet. tror jag smälter bort snart i denna värme. fy fan höll på att tuppa av på jobbet pga värmen, inte alls skönt att jobba när det 'r så här varmt asså. Man blir helt slut.
har fått hem en j'vla massa linser med posten som jag inte alls vill ha, som grädde på moset måste jag betala lite för mkt än vad jag känner att jag har någon lust med oxå. Så är det någon som vill köpa färgade linser utan styrka (bruna) så hör av er!!! :)

nu ska jag gå iväg och köpa mig en glass och längta ännu mer till helgen, då är jag LEDIG!! :)

delad tur

Hemma en från jobbet. Har den turen att ha delad tur idag, så är nu ledig fram till fyra innan det är dags att åka tillbka till boendet igen. Går väl sissodär, har ont i ryggen. Lyckades sträcka mig i dag med då jag skulle hjälpa en dam upp ur sängen. Så nu gör det lite ont i sidan. Men det går över tills jag gifter mig ;)

Imorgon ska jag sova!!! Nu ska jag äta godis och sen lite mat med kanske vore bra!

RÖSTA!!!

Blev inte så mycket tv-tittande för min del. upptäckte att det inte fanns så mycket bra att se på på dumburken, så fastnade här i stället ;)

Har roat mig med att designa en egen klänning ett tag nu. Ni får gärna rösta på den om ni vill. Eller ni måste!! ;) 



RÖSTA HÄR!!!


brinnande potatissallad

nyss slängt i mig lite brinnande potatissallad (j'vligt stark sådan) och kyckling här hemma. Är sådär lagom seg efter jobbet idag och igår. blev inte mycket till sömn inatt hade svårt att koppla av så låg vaken länge och vaknade flera gånger på natten. förhoppningsvis går det bättre i natt. dagen har gått bra, trots en jobbig start på "fel" sida och en ovan medarbetare. Men som sagt vi löste det och jag fick sedan återgå till "min" sida. börjar komma in i det hela på avdelningen och gilla mina tanter :)

på tisdag är det dags för hemtjänst igen, hoppas på trevliga tanter och gubbar då med!

Nu ska jag fortsätta slappa framför Tv:n innan en dejt med john blund!

midsommar

Glad midsommar på er allesammans! Som ni vet jobbar jag ju hela helgen så det blir inte så mycket firande för min del, men dessto mer pengar nästa månad :) nej men jag ska nog ha det ganska bra jag med, segt att gå kväll idag bara. Kommer gå hemma hela dagen och bara vänta på att få börja jobba :/

Aja ta det lugnt med spriten idag mina vänner, det är trots allt en dag imorgon med! :)


kissemissen som enda sällskap

Är ensam hemma, eller helt ensam är jag ju förstårs inte. Kissemissen är ju här hemma och gör mig sällskap. För tillfället är han dock inte mycket till sällskap, han ligger och sover i datorstolen. Får se när han vaknar och om han kanske vill mysa lite med mig då :)

Älskling har åkt till åtvid över helgen för att fira midsommar, jag vill med! som kerstin sa. Är redan ganska uttråkad och tycker det är tråkigt att vara ensam hemma, hur ska jag klara mig till söndag?? tur att jag jobbar mycket så att jag inte tänker på det så mycket. man blir lätt bortskämd av att hela tiden ha någon omkring sig. det är tyst och tråkigt att vara själv!

Har planer på att göra om lite här hemma, måste bara köpa lite grejer först. men tror det kommer bli jättebra!

dum tågvärd...

Har åkt tåg idag och betalat helt i onödan! tågvärden kom och kollade allas färdbevis i vagnen utan mitt! blev lite smått irriterad där, jag menar jag kunde ju ha sparat 46 kronor :) men men.

jobbet går bra, man är lså där lagom seg i kroppen när man kommer hem, men det är kul. många utav de gammla är mycket trevliga så jag trivs :) Har dock inte hunnit med att jobba inne än, ska göra det först på fredag (miodsommarafton) så får väl se hur det går. Är de inte snälla tanterna får jag väl ge de en sup extra så kanske de somnar :)

tråkig förmiddag

hej igen! jag har tråkigt, älskling sitter och spelar något konstigt spel på playstationet (?) som han har laddat ner och jag har gett upp med att kolla på, jag fattar ändå ingenting. Inte har jag lust att gå ut heller, även om det vore skönt med en liten promenad, men det ser ut att kunna börja regna vilken sekund som helst. Så jag stannar nog inne iallafall.

Och eftersom att jag redan har läst alla de bloggar jag följer och inte har något oläst där, kan jag inte roa mig med det heller. Får se vad jag kan tänkas hitta på. kanske kan hitta något dammigt som jag kan damma av ;)

lördagsmorgon

Då var det helg igen! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. på eftermiddagen kommer syrran hit en sväng, mysigt. hon ska vara snäll och lämna tillbaka lite saker hon lånade av mig till studenten samt mina solglasögon som jag råkade glömma där. sen vill hon nog mysa lite med kissen med skulle jag tro, sen vet jag inte vad vi hittar på. kanske kan få med mig både henne och pojkvän ut en sväng, då det ser ut att vara ganska bra väder ute idag :)

ni kommer kanske ihåg att jag är med i en tävling om ett armband, igår var sista dagen. så jag väntar med spänning på resultatet. skulle sitta så fint med en vinst och ett fint armband med rosa stenar på min arm :) hoppas hoppas!!!

kan inte men vill

typiskt när jag vill kunna sova länge så går det inte! j'vla trafik som väcker mig jämt. här behöver man ingen klocka inte vaknar alltid av trafiken utanför strax efter 8, idag trotsade jag det hela och låg kvar till 9 men iallafall, jag vill kunna sova ut ordentligt när jag är ledig. Idag regnar det ju dessutom till en förbannelse så hade passat bra med en rejäl sovmorgon, men men...

har nu gått mina sista gåbreviddagar och väntar både nervöst och med spänning till måndag då jag börjar på "riktigt".

igår var vi ute och käkade lite gott med jonas mamma, var riktigt trevligt. hade lite svåret att hitta en bra ställe till en början, men tänk vad bra det blev tillslut :)

såg en väldigt tråkig sak nu i morse, hoppas det löser sig! tänker på er ska ni veta! <3

ledig onsdag

ligger och slöar i soffan precis som man ska göra när man är ledig och vädret är tråkigt, right? har precis läst några sidor (kapitel) i den tredje twilight boken. läser om den för sådär en tredje eller fjärde gång. Älskar verkligen dessa böcker, så otroligt bra skrivna, älskar storyn och all kärlek som finns mellan raderna. kommer aldrig tröttna, längtar så djävulskt till nästa film i november. fastän att jag inte vill att det ska ta slut liksom.

ska nog slita mig från min twiligtdröm ett tag sen och ta ett varv med snabeldraken istället, ligger en massa katthår överallt verkligen. förstår inte varför! ;)

måndag

Då var det måndag igen då. Har haft en bra helg även om det gått lite för fort kan man tycka. i fredags var det som sagt min systers och alla andra 92:ors tur att fira den lyckliga dagen, då skolan är över och man tar studenten. Minns Själv den känslan man hade den dagen, att det regnade spelade ingen roll. ingen kunde förstöra det underbara humöret man var på denna dag.

både lördagen och igår tror jag mest att älskling och jag slappade och tog det lugnt här hemma, åt gått och bara njöt av att vara lediga helt enkelt. Nu är han iväg och jobbar, sommarjobbet börjar redan idag för hans del. jag får vänta en vecka till, eller egentligen inte har mina sista gåbreviddagar kvar denna vecka. Men nästa vecka börjar jag på riktigt!






God morgon

God morgon allesammans, hoppas ni sovit gott!!!
som ni vet vill jag sällan eller aldrig vara med i tävlingar, då jag typ aldrig vinner ändå. Men nu sätter jag turen på prov iallafall och är med i en tävling HÄR.

tänkte bjuda på lite bilder från syrrans student sen, får se när det blir. måste hitta kabeln först. Men nu ska jag se till att få i min lite frukost först....


tionde juni, inte vilken dag som helst!!!!!

Idag är inte vilken dag som helst, utan det är den 10:e juni och alla 92:or firara denna dag med stort D genom att ta studentem och fira sina tre år på gymnasiet!

Blev väckt kvart över 4 i morse dagen till ära av min kära systers telefon, sen var det full rulle här hemma med allt som ska förberedas. okej jag tror jag hann sova några ,inuter till medan hon sminkade sig ;) Men sen blev det att hjälpa till med både det ena och det andra, snäll stora syster som man är ;)


Men iallafall, STORT GRATTIS TILL STUDENTEN PLUTTEN!!!!



sommarlov

jaha då var det över, t3 är nu historia och vi styr kosan mot t4 istället. Men där emellan ska vi ha ett underbart sommarlov :) Var på sommarjobbet igår för den första intruduktionen på avdelningen, den andra är i morgon och nästa vecka tar vi hemtjänsten. Sen drar det hela igång den 20:e. känns både kul och läskigt på samma gång. Är så sjukt mycket man ska komma ihåg och känns skrämmande att man ska ta hand om hela avdelningen själv på kvällarna :/ Men det lär nog gå det med, förhoppningsvis kan tanterna hjälpa mig lite och har överseende med att jag inte kan allt på en gång. de är nog inte så senila att de glömt bort att vi alla är nybörjare ibland. ;)


sjätte juni

då var det den 6 juni idag då, sveriges nationaldag. tänk om vi skulle fira denna dag som norge firar 17 maj. Det skulle vara något. ska jag vara ärlig tycker inte jag att vår nastionaldag är något speciellt. det är väl inte ens länge sen då det inte ens var en röd dag utan folket jobbade på nationaldagen. vad beror detta på, varför firar inte vi i sverige vår nationaldag egentligen??

kristihimmelfärd

Har haft en jättetrevlig kristihimmelfärdshelg med god mat, underbart sällskap och en massa sol! :)

Började kristi hemma i åtvid med middag hemma hos eva och janne, mycket trevligt det bjöds på kyckling och efterrätt så klart! fredagen blev det att lata sig i solen, jag är överlägsen mot älskling på att rocka rockring, tror även att jag vann ganska stort på boule med :) Blev att ta sig ett dopp i bysjön där under dagen oxå för att svalka ner sig lite då det var så otroligt varmt. avslutade åtvisvistelsen med lite mat och jordgubbar till efterrätt :)

Lördagen städade vi av hela lägenheten innan vi begav oss bort till gänget på assesorn och grillade och lekte in sommaren. Mycket roligt, blev en riktigt lyckad kväll trots vissa små missöden. hoppas det är bättre idag!

har precis njutit av en god rabarberpaj, det sa slurp sen var den slut! Kul när man lyckas så bra första gången. blir helt klart att göra fler gånger :) Ska avsluta denna helg med något mindre roligt, tvättstugan! men men det måste göras och som tur är man ju ledig imorgon med då det är svealandets nationaldag, så har ju ännu en härlig dag att njuta på innan det är dags för det sista i skolan på tisdag och onsdag. sen är det SOMMARLOV på riktigt! börjar faktiskt längta lite till jobbet nu med, ska bli kul att få jobba och tjäna pengar en sommar istället för att tvingas leva snålt och endast på sparpengarna, som jag brukar.....

Kissemissen!!

sitter och väntar på att nanna och julia ska komma hit för lite frisörstuga först och sen onsdagens måsten Greys och of the map :) Ska bli mysigt!

kom nyligen på att jag ännu inte berättat något om våran nya familjemedlem här än. För er som inte förstod eller förstått det, har vi alltså tagit över en katt som inte kunde vara kvar i sitt förra hem utav lite olika anledningar. Så numer är vi kattägare jonas och jag till vår lilla, söta, rara, gulliga ja allt vad man kan kalla honom, vår lilla tippex :)

Sooooool :)

sol, sol och sol!!! fan vad varmt och härligt väder det är ute! Rena sommaren, me like!!

Var borta vid lindöbadet en sväng med nanna och julia idag :) riktigt trevligt, trots den lilla oväntade promenaden hem! kan säga att jag brännt mig nått enormt på ryggen och i ansiktet på vägen hem, det är nästan så att det svider lite. Det stramar iallafall :P

Överraskade mamma ganska ordentligt i måndags genom att komma hem utan att säga någonting innan. Hade med mig blommor och fika, tror att det uppskattades :)blev att jag sov där sen för att sedan göra ett litet besök på Umo innan jag tog mig hem. belönade mig med lite shopping innan så fick med mig lite hem :)

Sen var jag duktig och lämnade lite blod på kvällen, julia följde med mig som lite sällskap då det var första gången och allt, tack ännu en gång!! Det är sjukt hur otroligt duktig och fräsch(?) man känner sig efteråt! Ångrar inte en sekund att jag blev blodgivare, men gud vilken sjukt stor nål de kör in i venerna på en, var nästan så att jag själv blev lite rädd att kärlet skulle gå sönder ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu