sommar

Väntar på att klockan ska gå. Är snart dags att bege sig bort till jobbet för sista "gå bredvid" tillfället. Nästa vecka börjar allvaret på riktigt (egentligen känns det redan som om jag har börjat jobba, jag får lön och jag gör grejer jag med). Inte bara någon inspektion här inte! ;)
Men innan dess är det midsommar. får se lite vad som händer och sker. Det spekuleras om ev. planer men inget verkar vilja fastslås riktigt. Vi får helt enkelt se. i vilket fall lär vi åka ner till åtvid och spendare åtminstonde en del av helgen där om vi blir kvar där på just midsommarafton eller ej, det återstår att se ;)


hemma igen!!

Då var man hemma igen och verkligheten har börjat! Kom precis hem från mitt första "gå brevid" pass på sommarjobbet och i lördags landade vi på arlanda igen efter en trevlig vecka i ett varmt och underbart kiev. Trots att vi möttes av ett bagageband som saknade min väska i kiev och att Sverige förlorade båda matcherna, så har resan varot kanon. Vackert väder typ varje dag med sol och värme, god mat och härlig stämning runt omkring. Att sitta där på stadion under matcherna bland alla andra svenska fans var otroligt, något jag helt klart skulle kunna göra igen. Tro det eller ej, jag som för bara några år sen inte var ett dugg intresserad av fotboll har blivit frälst! Nejdå men det har varit sjukt kul och jag tror definitivt inte att detta är sista fotbollsresan asså. Det går inte att beskriva med ord vilken stämning det var, helt sjukt. Nästa hela stadion var gul under Sverige- Englands matchen och alla skrek vi oss hesa för att hejja fram vårat lag. Tyvärr räckte det dock inte, men det var en riktogt bra och spännande match!

snart sommarlov!!

har precis avnjutit en trevlig fika med jonas morföräldrar som kom på besök och hade med sig rabarberpaj som vi njöt av tillsammans. Nu har de precis åkt vidare till Lindö för att kolla på jonas kusins fotbollsmatch ute i Lindö. Jonas följde med så jag ska väl ägna lite tid åt böckerna och kompendier inför morgondagens tenta. Tänka att imorgon kan äntligen jag med säga att jag har sommarlov! ska bli så skönt, känner på mig att detta kommer bli en riktigt bra sommar med många nya upplevelser :) Köpte en matchtröja idag till en utav alla trevliga upplevelser denna sommar. Nej plugga var det ja, kommer antagligen in med ett nytt inlägg imorgon om lite mer detaljer om sommarens planer, håll utkik! :)

regn och bristande pluggmotivation...

Regnet det bara öser ner!! Idag är det verkligen skitväder ute så jag har alla förutsättningar jag kan få för att faktiskt börja plugga till sista tentan på terminen. får väl se hur det går, motivationen är ju knappast på topp om man säger så och dessutom har vi typ redan läst om allt som har berörts i denna kurs. Så en dum röst inom mig säger att jag redan kan det mesta och att tentan kommer vara enkel. Dumma röst, ingenting är enkelt, dessutom vore det bra att plugga för det. min lite smartare röst i huvudet försöker snarare säga till mig att jag faktiskt kan ha glömt mer än vad jag tror och att det kan vara bra att läsa på lite i allafall :)

Tror att jag ska försöka lyssna lite mer på denna röst och åtminstonde tvinga mig att läsa igenom alla anteckningar minst en gång idag. Det är ju åtminstonde en början och betydligt bättre än ingenting. Det är ju som sagt skitväder ute, så jag kommer ju i vilket fall inte gå ut ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu