Val 2010

Snart dags för val igen! Har ni någon aning om vad ni ska rösta på, eller är ni lika förvirrade som jag?
Jag har knappt någon koll på några av partierna känner jag just nu. När man läser om dem tycker man att det mesta låter bra, eller att alla mer eller mindre är bra på sitt sätt. Många gånger tycker jag att de låter ganska lika. (inte alltid men många gånger). Nästan alla partier har en hel del åsikter som jag tycker låter bra.

Har gjort två tester nu innan och de gav mig inte direkt någon hjälp. Ena gången blev resultatet centerpatiet medan det andra gången blev kristdemokraterna. Tror jag får försöka läsa lite till nu innan valet, för att komma fram till vilka man ska rösta på. För rösta måste man ju göra!

Tycker även detta med att vi i sverige framför allt är så himla hemlighetsfulla vad det gäller våra politiska åsikter. Det är så himla hemligt vad man tycker och vilka partier man röstar på. Varför tror ni det är så? Varför kan vi inte prata öppet om detta? Är vi rädda för att vara annorlunda, att bli dömda för våra tankar och åsikter? Eller har det egentligen bara att göra med att man inte orkar disskutera eller är man rädd för att man ska bli så pass påverkad av någon annan och helt plötsligt byta parti?
 

back on track

Jaha då var det tisdag igen! Skolan har dragit igång nu även för mig :) Började igår med lite upprop, ny information och fick nya basgrupper. Idag är det föreläsningar som gäller hela dagen. Här i linköping, Skönt att slippa åka till norrköping :)

Jobbet med mamma i helgen gick bara bra, men shit vad trött jag var på söndagkvällen sen, efter att ha jobbat hela helgen. Var ju även på kräftskiva i lördags hemma hos en klasskompis, var riktigt trevligt måste jag säga. Finns lite mindre fina bilder utlaggda på facebook, men iallafall :)

Nej nu ska jag göra mig iordning och dra mig bort mot HU, för att lyssna på föreläsningen...
Hade bra pusshej!



jobba, jobba...

Hemma igen efter att ha varit med mamma och jobbat  lite idag, kört lite flyttstäd, så nu är källarplanet i huset skinande rent. blir mer jobb i morgon :) Skönt med lite extra pengar sådär, sånt som alltid går åt ;)

ska snart göra mig iordning för liote kräftskiva hos en klasskompis, får se om jag hänger med ut sen. känner inte riktigt för det just nu. Kanske är bättre att åka hem och sova så att man är pigg och glad på jobbet imorgon. Gick in och kollade studieresultatet i morse oxå, och jag klarade äntligen den där tentan somk jag pluggat till typ hela sommaren. SÅ HIMLA SKÖNT! Nu är allt från termin 1 helt klart!! :)

Nej nu måste jag göra mig i ordning så att jag kommer i tid. Hade bra pusshej!

vuxen poäng

Vuxen poäng till mig! Har varit duktig och både tvättat, lagat mat och betalat räkningar idag ;)
Nu blir det mys i soffan, hoppas bara på att man hittar något bra att ses på!

Har ni några filmtips?? ;)

München hoben

münchen hoben igår var riktigt bra!  Känner dock av allt gående och stående i benen idag och är allmänt seg. men annrs är det bra! Var sjukt mkt folk där igår så man tappade lätt bort eller gick om varandra typ hela tiden. Det enda som maen egentligen kan klaga på och som skulle kunnat vara bättre är nog vädret, regnade typ hela tiden. Tack och lov var jag smart och tog med min regnjacka :)
Var ju som sagt lite artister där och spelade, mycket trevligt, även om jag bara stod framför scenen ordentligt en gång, annars hörde man bara musiken på håll.

Idag är sista sommarlovsdagen för mig, på måndag börjar även jag skolan igen. Och tro det elelr ej, men jag har faktist längtat till att få börja skolan igen. Att gå hemma hela dagarna utan att direkt ha något att göra, blir tråkigt väldigt fort!

Imorgon blir det att följa med mamma och jobba ett tag, sen blir det kräftskiva på kvällen, men lite klasskompisar :) Ska bli mysigt, hoppas vi har lite bättre väder än vad det varit de senaste dagarna bara.

thanks!!

Måste först bara tacka för alla nya kommentarer :) var länge sen jag fick så många fina kommentarer, så tusen tack! Hoppas ni stannar och läser min blogg, trots att det kan bli lite glest mellan inläggen ibland, eller att de inte alltid är så intressanta :) Ni får gärna komma med förslag på vad jag kan skriva om, om det är något speciellt ni vill läsa om.

Idag blir det nog en slappisdag här hemma tror jag, för att vila upp mig inför den stora studentfesten jag ska på imorgon. (en fest för ca 5000 pers). Ska bli riktigt kul, öltält, massa band som spelar. Tror det kommer bli toppen!
 Måste tacka min kära vän Louise ännu en gång för att du lyckades fixa en biljett åt mig :) TACK!!!

Haha blev visst väldigt mycket tackanden i detta inlägg, hade jag inte riktigt räknat med, men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig, right?!

i´m moving out...

Tre intresseanmälningar är skickade :) Nu är det verkligen på gång känner jag. Inom en snar framtid är nog även jag pekingbo! :D känns riktigt bra!!

Samtidigt som det känns lite konstigt att flytta hemifrån, känns det underbart. Och att det är tillsammans med min älskling känns bara ännu bättre!

Är det någon som vet någon ledig lägenhet är det bara att säga till!

they bring me to you...

Jag är så himla lycklig. Kan inte sluta le. Ler jag inte på "utsidan", ler jag för mig själv inombords!
Mår bara så himla bra just nu!
 


                                            

17:e augusti!

229:e dagen på året i den gregorianska kalendern, en väns 20års dag, första dagen i skolan för de allra flesta gymnasie och universitets studenter, indonesiens nationaldag mm...

Sitter här hemma i min ensamhet, med godis och musik på högsta volym (okej inte högsta men bra mkt högre än vad jag brukar ha om det är folk hemma!) Funderar på vad dagen i ära har att erbjuda. vädret är knappast det bästa, grått och allmänt tråkigt. Trots det tvingas jag ta på mig lite varmare kläder och lämna värmen här inne för att bege mig ut i det tråkig vädret och rasta hunden. Han har inte lärt sig det där med toaletten som vi människor tyvärr. Sen får vi se vad som händer, kanske blir det att bädda ner sig i soffan och bara slappa framför tv.n. Låter väldigt lockande i mina öron måste jag säga. Gäller bara att hitta något roligt att titta på ;) 

 

Let's pretend it never happened...

Jaha då har ännu en helg hunnit passera och skolorna börjar rulla igång för de flesta. Inte för mig dock, jag får vila upp mig i två veckor till :)

Helgen som gått har innehållit både det ena och det andra, både roliga och lite mindre roliga saker. Har bland annat lyckats skriva den där himla tentan som jag gått och dragits med hela sommaren. Tyvärr kan jag inte påstå att det kändes varken bättre eller sämre än förra gången, så det är bara att vänta i typ 2 veckor och se vad resultatet blir (och hoppas på det bästa under tiden såklart ;)) Hunnit med at fira 1½ år med älskling! <3 tiden går fort när man har roligt, som man brukar säga! Och hunnit med att fira lite födelsedagsbarn.  

Idag gick vi på ikano och förstörde en massa pengar, eller Jonas förstörde pengar, inte jag. Har inte så mkt kvar att göra av med, utan räknar snarare dagar till lön och csn rullar in på kontot, då ska det handlas! :)





glomerulusfiltration hit och dit...

Imorgon smäller det, men av någon anledning känner jag mig inte as nervös för tentan. Inte ens lite och det gör mig nervös. Varje gång jag kollar på papprena kan jag inte koncentrera mig på vad som står utan tänker bara på annat. bläddrar och tänker det här kan jag, det här kan jag.
Antingen är det så eller också har jag helt fel och det går åt helvete imorgon det återstår att se helt enkelt!

Ska i vilket fall tvinga mig själv att läsa igenom mina sammanfattningar minst en gång till sen får vi se hur det går. Kan inte göra mer än mitt bästa eller hur?

Ikväll ska vi hem till Nanna för att göra tacos, umgås och ha det allmänt trevligt såhär dan innan tentan. Tror det kan vaar ganska bra och göra nått annat än att plugga in i det sista ;) Synd bara att inte Anna är där och gör oss sällskap, hon den jävlen är i spanien och gottar sig i värmen istället! FUSK:(

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu