I morse ...

I morse sa min syster någon klokt och smart tll mig som jag faktist tror stämmer.
"Det svåra är till för att besegras, det är det som är oss starkare"

Och visst är det faktist så, vi stöter på ett problem som vi sedan bearbetar. när vi kommit över det har allt blivit mkt lättare och skönare. dessutom har vi lärt oss något på vägen. när vi sedan stöter på ett liknande problem längre fram vet vi hur vi ska bearbetat det på ett enkelt sätt. vi har lärt oss sen tidigare. dessutom har vi blivit starakre vi påverkas inte av problemet lika lätt längre.

Personligen skulle jag anse att jag är ganska stark. Jag låter mig inte påverkas av allt för små problem.
 Men även jag har mina gränser. Den största naktdelen med mig är att jag håller allt jobbigt inom mig.
Jag drar åt mig allt och håller det för mig själv. Jag trycker ner mig själv till botten på det sättet vilket inte är bra.
Jag lastar på tills kroppen säger ifrån och allt exploderar, då jag inte pallar mer och bara tjuter o tjuter.
Jag måste lära mig att bearbeta mina problem mer och våga lita på andra. Jag kan inte hålla allt inom mig som jag gör utan måste kunna prata med folk. Jag vet att det finns folk i min närhet som faktist bryr sig om mig och som faktist skulle lyssna på mig. Men jag kan inte.
Det beror egentligen inte på att jag inte litar på en utan för att jag helt enkelt inte kan prata om jobbiga saker,
 jag får inte ut det jag vill säga riktigt. Det är jätte svårt.
Jag kan inte vara den allvarliga personen som jag egentligen vill vara i dessa lägen.


?!?!

GAAH jag får panik. ingenting är som det ska uppe i min skalle just nu, allt är upp o ner!
Jag blir tokig, vet inte vilket ben jag ska stå på riktigt.
Har så himla många frågor o tankar där uppe som bara snurrar runt runt. Vet varken ut elelr in känns det som.
Vet knappt vad jag heter just nu!
Är jag eller inte?!
Ska jag eller ska jag inte?!

JOBB JOBB & JOBB

Hur trött kan en människa bli egentligen? Finns det något max eller vänder det till slut när man blivit tillräckligt trött så att man blir pigg istället?
 
I vilket fall är jag fruktansvärt trött för tillfället, känns i hela kroppen kan jag lova! Den som vill får gärna erbjuda mig en skön säng och lite massage just nu :) Har jobbat varje dag nu sen i onsdags förra veckan, lite blandade känslor över jobbet just nu. Det är väldigt tråkigt i det stora hela samtidigt som man kan få sig ett gott skratt nån gång iband då man ringer en liten ensam, trevlig gubbe någonstans här i landet. Alltid lika kul, samtidigt som det alltid är mindre kul då man får höra lite mer otrevliga ord eller får ett klick i örat. Men är det något jag har lärt mig är det att inte ta åt mig av sådant!

Just det jag och Matilda hade dessutom turen (eller oturen från min sida) att hamna i tidningen när vi jobbade på hockeyn förra veckan. Har dock inte sett bilden själv än, frågan är om jag ens vill se den :P
TYcker inte alls om det där att bli fotograferad om det inte är jag själv som får ta bilden. M;an blir aldrig bra när någon annan vill ta en bild. automatiskt utan att man tänker på det så tror jag att man spänner sig då pga att man vil och känner att bilden måste bli bra. speciellt nu när det gäller tidningen. Jag menar det är ju ett antal människor som kommer att se den här bilden nu eftersom att den är i tidningen :S Aja får hoppas på det bästa helt enkelt!

Körlektionerna går i allafall bra nu, alltid lika kul men nervöst att sätta sig bakom ratten och köra iväg. Synd att lektionerna bara är 40 minuter. Tiden går ju snabbt när man har roligt säger man. Och jag måste verkligen hålla med om att det stämmer. Det går alldeles för fort!
Måste förresten passa på att gratta en kompis som klara uppkörningen idag och därmed  fick det där lilla rosa kortet som vi nätan alla längtar efter nån gång. Det där som gör att man kan ta bilen och bara köra iväg när man vill och vart man vill. Det behöver inte sitta någon brevid som talar om hur man ska göra och vart man ska ;P GRATTIS ÄNNU EN GÅNG !! :D

Skolstart!

Jaha då var det slut på det roliga, nu börjar helvetet igen!
Inga sköna sovmornar till 12-1 nån gång längre utan nu blir det att sätta klockan på 6 igen och ta sig till skolan.
Idag hade vi dock sovmorgon till halv 10 skönt det, för det var sjukt svårt att somna igår måste jag säga!

Skolan var väl helt okej inte många förändringar direkt förutom att vi nu har LK-kost istället för sodexo, så nu fanns det mat till alla och mjuka mackor :)
Annars var allt som vanligt, Staffan babblade på om något nytt obegripligt på fysiken. Han började dessutom lektionen som vanligt efter ett lov med att hälsa oss välkommna tillbaka och hoppas ni haft ett bra o trevligt lov och som vanligt kom den vanliga slut kommentaren:  "Hoppas att ni laddade med nya krafter nu för vårterminen..."
Det enda ovanliga var nog faktst att jag stod ut hela lektionen och orkade föra anteckningar. blev riktigtförvånad över hur fort tiden hade gått när jag kollade på klockan och insåg att det bara var 20 minuter kvar. Vi hade alltså suttit där i 40 minuter men enligt mig kändes det som 15 :P

Bara att hoppas att alla fysiklektioner framöver går så, och att jag börjar fatta mer så att proven o allt går bättre. På så sätt slipper jag förmodligen Staffans jobbiga kommentarer o blickar samtidigt som mitt dåliga samvete inombord minskar. Jag sliper dessutom de där två bokstäverna som man inte vill se. De som gör så ont inombords att läsa.

Födelsedag!

Ja må hon leva, ja må hon leva...
Den 5:e Januari 1990 föddes en liten blond tös som fick namnet Martina.
Idag fyller hon alltså 19år, endast 1 år kvar nu till 20. Behöver jag säga att jag längtar?! Endast ett år kvar till systemet, till att få mer frihet och mer valmöjligheter på stan när del gäller att välja krog. Är det något mer som händer vid 20?

Vaknade iallafall idag på min 19-årsdag av min kära lilla systers skönsång där på morgonen. Syrran hade alltså, trot eller ej satt klockan för att kunna vakna tidigare än mig o väcka mig med sång o frukost på sängen. Ibland är hon bara för söt min lilla syster :) har varit in bra dag trots att jag inte fått så mkt besök, telefonen där emot har varit över belastad idag tror jag med både sms och samtal.
Tack allihopa!!

Välkommen 2009!

Nått år= nytt liv!
Jaha då har även jag skaffat mig en blogg då,
får se hur länge jag har kvar den och hur mkt jag skriver.

I vilket fall tänkte jag börja med att hoppas att alla hade det trevligt på nyårsafton och att ingen satt ensam där hemma o hade det tråkigt.  Ett nytt år ska man fira med glädje och vänner. Inte alldeles ensam med tårar och jobbiga tankar. Och för er som fixade nya nyårslöften håller jag tummarna att ni lyckas hålla dom, själv gick jag emot mina principer. Jag vet själv med mig att jag är en person som har svårt för att hålla sånt där som nyårslöften, trots det gav jag mig själv 3 nya löften i år som jag hoppas att jag ska lyckas hålla. 

1.  Förbättra mitt tålamod o inte ge upp direkt (allting går om man bara vill)
2.  Inte skjuta upp allting till sista stund utan ta tag i saker o ting direkt
3.  Ta hand om mig själv o inte äta så jävla mkt skräp som godis o andra sötsaker

Dessutom lovade jag mig själv att lämna allt det jobbiga som hänt bakom mig o istället se framåt. 2009 ska bli ett så mycket bättre år än 2008!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOP, OCH VÄLKOMMNA TILL MIN BLOGG!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu