halsfluss

Det var halsfluss jag hade. Fick först prata med en tjurig sköterska som inte ville ge mig någon tid då jag fortfarande kunde äta och dricka. vilket jag har gjorde dessa dagar för att jag måste och inte för att jag vill. Efter mycket om och men hittade hon tillslut en avbokad tid som hon bokade in mig på. Fick lämna blodprov, svalgprov (som troligen togs fel då det blev negativt) och doktorn tittade i halsen på mig och sa att det var en solklar halsfluss. Även blodprovet var riktigt förhöjt (tyder på infektion). Så nu blir det att vara hemma resten av veckan för att inte smitta ner någon annan och äta en antibiotikakur på 10 dagar. Hoppas bara jag blir bra snart. Hatar att vara sjuk. Det värsta är egentligen inte att det gör ont i halsen som många tror. det värsta för mig är orkeslösheten och den otroligt äckliga smaken/ lukten från streptokockerna i munnen. Det gör att allt jag äter/ dricker smakar illa eller får en vidrig eftersmak :(

sjukstuga

Ligger nerbäddad i sängen och tycker lite synd om mig själv. Väntar på att vc ska ringa tillbaka oxå. Har haft ont i halsen och feber sedan i söndag. Började helt plötsligt på lördagsmorgonen med att jag kände mig irriterad i halsen. Trodde då att det berodde på att jag cyklat till jobbet. Men sedan blev det bara värre och värre. På söndagskvällen kom även febern på besök och efter det har det bara fortsatt. Nu tycker jag mig även kunna se vita "prickar" i halsen och tror därmed att jag dragit på mig en halsfluss och därmed behöver en antibiotikakur.

Ekande tysnad

Ännu ett långt uppehåll mellan raderna. Denna gång hade de dessutom hunnit ändra sidan på blogg.se, som tur var loggade man in på sin blogg på ungefär samma ställe som innan ;) Annars hade det väl fördröjt det hela ännu lite till...Har sedan sist hunnit med en resa till The Big city (blir troligen mer om det i ett senare inlägg), firat min andra hälft samt syster yster. Det är inte bara i dec-jan det är tajt mellan födelsedagarna i denna familj utan även i månadsskiften mars-april ;) Då mitt träningskort till friskis gick ut i början på mars har träningen sackat efter något. Har försökt att träna lite mer här hemma på egen hand ( det går sådär måste jag säga). Men som friskvårdsinspiratör på jobbet har jag tillsammans med en annan tjej dragit igång med en klassiker på jobbet där vi skall genomföra 4 grenar på 2 månader. Där bland annat gång, cykel och planka ingår så får in lite träning där och förhoppningsvis kan det hålla i sig även över sommaren med. Försöker också bli bättre på att äta frukt då det är den sista grenen i "vår" klassiker.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu