the way you held me up when I was down

Förlåt för dålig uppdatering. Har inte riktigt hunnit med bloggen den här veckan känner jag. Har varit för mkt i skolan och nollning bla.

Första veckan som sjuksköterskastudent har iallafall flytit på väldigt bra och jag trivs som handen i handsken just nu. Eller hur det är man brukar säga. Klassen är väldigt stor så har nog inte hunnit prata med hälften än men det kommer. De jag har snackat med och bildat kontakt med är iallafall riktigt trevliga. Jag tror dom här 3 åren kommer gå gallant :)

tänkte göra en snabbresume av veckan som gått i punktform:
Måndag: Reservupprop, jag fick meddelandet att jag kom in på utbildningen :D
Tisdag: Första dagen i skolan, lite information och grupparbete
Onsdag: Gästföreläsningar bl.a en sjuksköterska från Namibia, Nollemiddag med concensus
Torsdag: Paneldebatt, rundvandring och grupparbete Förfest och krogrunda på hugos med faddrarna 
Fredag: Redovisning
Lördag: Sittning + vinterkravall
Söndag: Slappisdag på ikano med syrran


so what else could this be if not love

Blir nog ett kort inlägg idag. Är så himla trött, kom hem för inte så länge sen. Blevb en lång dag i skolan idag.
Tänkte bara tala om hur det gick igår sen för alla er som undrar. Var ju som sagt först på uppropet på Beteendevetenskap igår och sen begav jag mig vidare på reservuppropet till sjuksköterskeutbildningen på eftermiddagen. 

Trot eller ej men jag kom in! Så nu mera jag skjuksköterskestudent i norrköping! Lite trist att behöva pendla fram och tillbaka men det gör inget. Lär väl bli att flytta dit så småningom eller så. Blev helt paff när jag hörde mitt namn igår på uppropet. Hade redan ställt in mig på att inte komma in utan läsa beteendevetenskap i ett år istället, Men helt plötsligt hör jag mitt namn högt och tydligt. Sista platsen i min urvalsgrupp fick jag dessutom ;)
Tror jag inte har fattat det riktigt än. Jag har börjat plugga, jag går i skolan igen. Om 3år är jag förhoppningsvis sjuksköterska.

Nej nu orkar jag inte sitta här och skriva mer, känns som om ögonen går i kors så trött är jag.
Tror dessutom att jag lyckades somna under bussresan hem för att jag var så trött.

Hade bra pusshej!!

fire I’m burning that’s something I cannot go without

Just nu upplever jag alla humör och känslor man kan tänka sig känns det som.
Jag är trött, glad, ledsen, nervös, sprallig, förväntansfull, rädd, känner saknad och är besviken mm.

Samtidigt som jag ser fram emot morgondagen, är jag fruktansvärt nervös över den.
Tänk om det inte alls är som jag har tänk mig. Tänk om alla verkar as konstiga. Tänk om...
Nej så ska jag inte tänka. Det blir säkert jättebra. Det gäller bara att ha rätt inställning och tänka positivt så blir allt bra. Nästan ;)

Gårdagen var jättebra, tyvärr blev det typ inga bilder. Klantig som jag är så glömde jag kolla om batterierna i kameran funkade. Vilket de tydligen inte gjorde och det var för mörkt där nere för att min mobil skulle klara av att ta bra bilder så jag struntade i det. 
I vilket fall så körde vi lite bowling. självklart förlorade jag, men någon måste ju göra det oxå. Eller hur?
Efter bowlingen blev det mat på steve's, riktigt gott vill jag lova. Sen bar det hem till loiuse för att spela spel och se på mamma mia. Tack för en trevlig kväll allihop!
  


your arms tight around me

Snart dags att bege mig in till staden och träffa lite trevliga människor :)
Blir biljard eller bowling och sen ut och äta tror jag, sen får vi se vad som händer och sker.
I vilket fall tror jag att vi kommer ha en trevlig kväll.
Var länge sen man träffade dem så det ska bli kul.
Det är ju inte riktigt som då vi gick på gymnasiet och träffade varanda varje dag längre,
tyvärr i vissa lägen. Måste säga att jag saknar det lite faktist.
Inte skolan i sig men att träffa sina kompisar dagligen.

Men på måndag börjar det igen. Ska bli så sjukt kul!
Jag är riktigt taggad på att börja plugga igen asså!
Hoppas bara att klassen man hamnar i är bra och allt.

Aja nu ska jag gå och fixa mig lite sen bär det av.
Kanska laddar upp lite bilder imorgon eller så.
Tänkte nämligen ha med mig kameran denna gång ;)


it seems like it was years ago since the last time

Hejsan svejsan!
Fredag idag då, har inga direkta planer idag. Får se vad som händer helt enkelt. Men imorgon då smäller det. Om allt blir som det är tänkt :P

Kan ta om att kakorna blev goda och är redan slut :P Bor man ihop med två gottegrisar blir det lätt så men men. Även maten blev lyckad och uppskattades av familjen. Alltid lika kul.

Just det jag klippte mig lite igår, inte världens bästa bilder men man ser ju lite iallafall.

 
Före                                                    Efter

För övrigt kan jag tala om att jag är väldigt taggad inför måndag, ska bli så kul o börja plugga igen asså. Trodde aldrig att jag skulle säga så. Men just nu är jag riktigt pepp!!
först är det upprop på universitet sen reservupprop på sjukhuset, sen börjar jag att plugga igen. Ska bli extremt kul. Vet inte riktigt vad det blir än. Det märks på måndag. Antingen sjuksköterska eller beteendevetenskap. Men är lika taggad på båda just nu!

they try to change me but I will still remain the same

Har precis bakat cookies och ikväll blir det Josses favorit här hemma.
Kycklinggryta med pasta ala´ Martina :)

Vaknade ganska tidigt idag och kände för att baka så när de vuxna åkte och handlade skickade jag med en liten lista på lite grejer jag behövde för att baka cookies, och när dom kom hem satte jag igång. Tog precis ut den sista plåten ur ugnen. Till synes ser dom helt okej ut, hoppas att dom smakar lika bra oxå. Men det tror jag allt ;)
Annars har jag inte gjort nått specielt idag, slöast framför tv.n och datorn som vanligt :P

Hade bra pusshej!

although we don’t need the money we’ll need the fame

Nyligen hemkommen från stan, har varit i jobbrummet på arbetsförmedlingen. Fick en kallelse dit, så det var väl bäst att gå. Men de hade faktist lite roliga jobb som jag kanske söker. Även om jag börjar plugga kan jag ju ha ett kvällsjobb och dessutom börjar det ju bli läge att söka sommarjobb snart så ;)
Syrran följde med mig in till stan en stund, hon skulle sen vidare till åtvid och jag skulle leta efter en almanacka. Hittade en för 30 kr som jag tyckte om :)

Nu sitter jag här och gör typ ingenting, ska väl äta nått snart hoppas jag.
Är lite hungrig om man säger så. 
Aja hade bra, pusshej!

all of these lines across my face, tell you the story

Tårar rinner sakta ner från min kind just nu. Har precis läst en tjejs blogg som går i syrrans klass. Personen i fråga har nyligen förlorat sin bror och har skrivit ett långt inlägg om honom och sina känslor just nu. Kan inte säga annat än att lag lider otroligt mkt med henne trots att jag aldrig träffat personen. Men jag blev så tagen och berörd av hennes text att även mina tårar började rinna. Det var så fint skrivet och gick rakt in i hjärtat på mig.
Jag levde mig in så mkt i texten som om det vore jag som förlorat mitt syskon. Det fick mig att tänka på hur svårt hon måste ha det nu. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om min syster försvann. Jag tror inte jag skulle klara av det. Det fick mig dessutom att komma på hur viktigt det är att ta vara på det man har, en dag kan det vara försent. 

Väljer att citera en mening som jag hittade på hennes blogg. "det är så viktigt att säga till dom man tycker om att man verkligen gör det, för man vet aldrig när döden knackar på dörren. " Jag älskar dig" ska inte utslitas, men hellre säga det för ofta än för sällan. "

Som ni ser har jag även passat på att ändra mitt utseende på bloggen en aning. Kände att det var dags för något nytt. Hade tröttnat på det gamla nu. Måste säga att jag blev riktigt nöjd faktist. Det här känns mer som jag. Dock har jag knappt gjort något själv utan hittade den färdig på någon sida. Men tyckte den var fin så jag "lånade" den lite. Det där med koder och allt är inte riktgt min grej ;)

Ska snart gå och göra mig iordning lite tror jag, sen blir det att fixa lite käk och hoppas på att syrran hinner hem innan jag måste åka och jobba. Ska nämligen få låna hennes busskort om hon hinner hem, annars får jag ta sms-biljett eller nått. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Hade bra, pusshej!
 

all the things you liked to do when it was lights out

Goder afton!
Var och solade två gånger igår och en gång i tisdags.  Måste ju passa på nu när ekholmen har öppnat ett nytt solarium som bara kostar 10:- denna vecka, 20:- nästa och 30:- veckan därpå.
Kan säga att det syns en hel del, är dock inte lika röd i facet längre som jag var igår utan det börjar sakta gå mot en brunare nyans tack och lov :)

Idag har jag mest bara legat i sängen och degat framför Tv:n riktigt skönt vill jag lova. Har ingen aning när jag var så här trött senast asså. Helt sjukt! Men skönt att gå omkring i mjukiskläder och göra ingenting. Det ska jag forrtsätta med nu. Sen blir det myskväll med syrran tror jag :)
Var och köppte godis till oss, nu när de vuxna åker ifrån oss ett par timmar.

Hade bra, pusshej!
 

11 månader <3

Älskling och jag firar 11 månader idag, bara en månad kvar till ett år. Helt otroligt!


För er som undrat varför jag inte skrivit på ett tag nu beror det på att datorn kollapsade förra veckan och har inte funkat sen dess. Men idag var mammas kompis på besök och lyckades fixa den. Så nu funkar allt som det ska igen. Får se hur länge det håller den här gången :P Den enda tråkiga är att allt som var sparat på datorn är borta. Så jag har knappt några bilder kvar längre :/


Födelsedagen förra veckan var kanon, nästan lika bra som jag hade hoppats:P
fina presenter, god mat och trevligt sällskap. måste tacka min kära kusin och hans flickvän för den trevliga kommentaren jag fick på det tidigare inlägget. Tack så mkt :)

Nu ska jag snart bege mig iväg till cloetta center på möte, får se vad som sägs då. Sen blir det eventuellt att sola lite med syrran sen när jag kommer hem om det inte blir alldeles för sent.

Snart smäller det! Bara en dag kvar till 20!!

Hallelåja!
Tror jag skippar det där med bilderna från 2009, det verkar inte fungera idag heller :/

Idag är det den 4:e januari, vilket innebär att det inte ens är en dag kvar till jag bli 20!! GILLA!! :D
Jag är ju född tidigt på morgonen så i morgon när jag vaknar kommer jag redan att ha fyllt.
Kan säga att det blir bolaget imorgon. Måste ju passa på redan första dagen. Är ju inte varje dag man fyller 20 liksom. Är ju inte ensam om att fylla år imorgon längre, eller det har jag nog aldrig varit. Men nu känner jag ju en till som fyller år i morgon. Tycker fortfarande att det är så komiskt att Jonas syster och jag fyller samma dag. Jag menar hur stora är dom oddsen?

Var på stan tidigare idag med syrran. Skulle vara snäll och hjälpa henne att ladda på hennes mobil. Man kan ju bara betala med kort på 3 numera, eller det har varit så ett tag nu. Syster har dessutom sällan eller aldrig penar på sitt kort och tycker inte om att betala med det. Så jag var snäll och följde med. Fick dessutom med mig två par jeans för totalt 200kr med mig hem. Riktigt bra fynd måste jag säga! Sånt tycker vi om. :)

Nu ska jag gå och kolla till mina muffins i ugnen istället.
Tror det är dags att ta ut dom vilken sekund som helst ;)
Hade bra pusshej!



I'm a little bit afraid...

hej hej!
blev ingen uppdatering igår när jag kom hem. Kände inte riktigt att mitt humör var på topp och hade ingen lust att blogga av lite olika anledningar. Kan väl inte påstå att jag känner mig helt 100 idag heller men bättre är det iallafall :P

Min förkylning jag gått och dragit på mig verkar inte heller vilja ge med sig helt och hållet. Ena dagen är det nästan bra och man tror att det börjar närma sig slutet, sen dagen efter är det likadant igen. Jag förstår mig verkligen inte på det här med förkylningar asså.

Nyår var bra, tolvslaget firade vi mitt i backen med resten av allt folk som befann sig i sälen. Nejdå men mkt folk var vi där som kollade på fyrverkerierna och skålade med varandra. Kan det bli bättre än att fira in det nya året i armarna på den man älskar? När klockan slog tolv ser man ett fackeltåg åka slalom ner från toppen av backen vi stod i, det var riktigt fint måste jag säga. Men tyvärr hade jag inte med mig min kamera, och mobilen var inte tillräckligt bra. Så jag fick ingen bra bild på det tyvärr. Sen var det ju självklart en massa fyverkerier runt omkring oss att titta på.

Jag skippade det där med nyårslöften även i år, jag vet ju själv att jag aldrig kan hålla dem :P Så det är inget jag kan dela med mig av, istället tänkte jag summera det gångna året med lite bilder men det verkar visst inte vilja fungera just nu, så det får bli en annan gång helt enkelt.

hade bra pusshej...








RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu