utmaning

Hittade en lite rolig utmaningslista med olika saker man ska göra varje dag. tänkte att det skulle vara bra för mig eftersom att jag typ aldrig vet vad jag ska skriva om. Nu kanske det inte blir så att jag följer den till punkt och pricka och skriver exakt varje dag, men ska försöka att hinna med att göra alla innan december är slut iallafall ;)
första utmaningen kommer imorgon!

Dag 01- Presentation av mig själv
Dag 02- Tre favoritprogram på tv
Dag 03- Min favoritfödelsedag
Dag 04- En nytagen bild
Dag 05- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 06- Min favoritplats
Dag 07- Två utomlandsbilder
Dag 08- Ett minne jag har
Dag 09- Det här hade jag på mig idag
Dag 10- Tre saker som finns i mitt rum
Dag 11- I min handväska
Dag 12- Den här veckan
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 15- Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 16- En bild som är från när jag var liten
Dag 17- Min favoritfilm
Dag 18- Min favoritmat
Dag 19- Min favoritfrukt
Dag 20- Tio saker jag gillar att göra
Dag 21- Mina favoritdagar på året
Dag 22- Min favoritlåt
Dag 23- Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 24- Min förebild/idol
Dag 25- Mitt bästa skämt
Dag 26- Den här månaden
Dag 27- Min dag
Dag 28- Mina syskon
Dag 29- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 30- En sak jag gör varje dag!

pulkaåkning och småbarnskramar

sitter här under en filt och myser framför the holiday, en mycket mysig film faktiskt. Har varit i väg och gjort min fältstudie nu på förmiddagen. Alltid lika kul att vara omringad av barn, riktigt mysiga och trevliga sådana har jag fått spendera min förmiddag med. Dock vet jag inte riktigt vad syftet med det hela var eller om jag fick ut det jag skulle. Men kul var det i alla fall. Vi åkte pulka, lekte med trolldeg och lärde oss alfabetet. Fick dessutom höra en del skönsång under fruktstunden då barnen övade på sina lucia sånger inför det kommande luciatåget. Mycket fint, även om det mest var personalens stämmor man hörde:P

pepparkaksdeg och julmusik!

Julbaksstök med en massa julgodis och julmusik på hemma hos Nanna just nu. Mycket mysigt så här en månad kvar till julafton!

Gjorde EKG idag med skolan så nu kan jag det och har dessutom fått bekräftat att jag är HELT frisk, tro det eller ej ;) imorgon blir det att lära sig HLR på barn och på fredag ska vi ha ännu ett tråkigt seminarie. Sen är typ allt klart i skolan för denna termin. en fältsrudieuppgift ska skrivas, en tenta i januari är kvar oxå. Men sen, elelr nej kan ju bli en tråkig omtenta oxå, det vet man ju inte förrän om några dagar då resultatet på den senaste tentan kommer. Men snart, väldigt snart är det praktik och jag längtar!!!! nästan lika mycket som jag gör till jul!!

trött men glad

Slog upp min blå för ett tag sen och har nyligen sagt hejdå till min lilla nattgäst! har även hunnit plocka undan lite i lägenheten. Gårdagen var riktigt kul trots att det såg ut som jag vet inte vad när man kom upp i morse var det värt det. tackar alla inblandade! var kul att träffa alla sina efterlängtade vänner, syrran fick nog ett par extra kramar skulle jag tro. skönt att få prata av sig lite med henne igen.

försvunnen pluggmotivation och en massa trötthet

Pluggmotivationen var är du?! gud jag är så fruktansvärt trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, hur ska jag klara av att plugga till tentan imorgon?! papprena ligger utsridda på bordet och bara väntar på att jag ska läsa dem, men det går inte. min hjärna vill inte vakna. Kanske ska ta och dränka den i kaffe och se om det fungerar ;)

Aja som ni kanske förstår ska min dag bestå av plugg även idag. Får se hur mkt jag får gjort dock. vilken tur att klockan inte är så mycket än. Har vi tur kanske jag vaknar snart :) På fredag ska jag iallafall sova, hela dagen om det är så! För då är jag ledig och tänker inte ägna ens en timma åt att plugga!försvunnen pluggmotivation

köttfärssås och en massa plugg

Sitter och äter pasta och köttfärssås som jag gjorde gud vet när. Mitt närminne är inte det bästa just nu. I mitt huvud finns bara en massa fakta kring medicinsk teknik, såsom blodprov, pvk, cvk och katetersättningt just nu. I vilket fall var det inte lika gott idag som jag hade hoppats på, men förhoppningsvis stillar det min hunger så att pluggkoncentrationen kan gå lite bättre några timmar framåt.


Ikväll blir det idolmys och på söndag åker vi ner till åtvid för lite middag hemma hos jonas mormor och morfar :)
Lördagen kommer att bestå av plugg från morgon till kväll!!

norrköpingsbo

Nu var det väldigt länge sen jag skrev här igen. Skulle kunna skylla på att vi inte har något internet i lägenheten men det är nog inte hela sanningen. Är nog snarare att jag inte känt att jag haft rikitgt tid elelr kommit på något att skriva.

Nu är vi iallafall norrköpingsbor jag och min älskade sambo. Har börjat få relativt bra ordning där hemma nu. Fick tag i vårat förråd igår så nu är alla tom kartonger borta. Är mest bara gardiner, mattor och saker på väggarna som saknas nu :)

Gick till skolan en timma för tidigt i morse. Första föreläsningen var visst inställd pga sjukdom, men det visste jag ju självklart inte om eftersom att meddelandet kom upp igår på it´s och har man inte internet kan man inte se det ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu