in the middle of a dry spell

saknar dig nått enormt just nu!!

Ännu en vecka har gått. Kan inte säga att jag direkt ändrat uppfattning om HEL-kursen, tycker fortfarande att den är extremt tråkig. Däremot börjar jag få lite smått panik inför tentan som är snart. våran handledare har försökt gå igenom allt med oss flera gånger för att få oss lugna. Men det funkar verkligen inte på mig. Jag kan inte bli lugn. Kan inte sluta tänka, tänk om...

Är dessutom väldigt trött på vintern nu, på all snö. Vill ha vår och värme nu! Längtar till sommaren, till allt man inte kan göra nu helt enkelt.

Vet inte vad jag ska skriva, så jag säger hejdå istället! :P
Pusshej!


bild från kryssningen i september förra året...

And you’re whispering baby

Hejsan Svejsan!!
Förkylningen har attakerat mig, så just nu mår jag inte alls bra. Trots det tänker inte hindras från att åka på rockfesten ikväll! Har sett fram emot denna fest sen ett tag tillbaka nu så, sålänge jag inte råkar få typ 40 graders feber precis innan så tänker jag allt åka dit ;)

Veckan i sig har kännts väldigt lång och tråkig faktist. Jag tycker inte alls om det här med HEL längre. Allt är likadant hela tiden, scenariona är tråkiga, handledaren är dålig osv.
Nej ursch vad negativt det låter, men det är så jag känner nu. Förhoppningsvis beror min negativa inställning bara på förkyllningen och kommer bli bättre med tiden :)

Nej nu ska jag leta inpiration till kvällen istället!
Hade bra, pusshej!

it's All over now, back to reality

Då var man hemma igen. Kan inte säga annat än att jag har haft det toppenbra där uppe i sälen. Vill tillbaka! Vill vara i närheten av min älskling hela tiden och inte så här långt ifrån honom :(

Blev mycket skidåkning även denna gång både på lördag och söndag. Kan säga att det känns i benen idag :)
På lördagkvällen var vi ute och åt på Lammet och Grisen. Det var riktigt trevlig, ett jätte fint ställe med mycket god mat. När vi alla var mätta och belåtna träffade Jonas och jag hans arbetskamrat Patrik och hans flickvän. Blev att titta lite påskidskytte, spela airhockey och bara ha det allmänt trevligt i varandras sällskap.

Söndagen blev det som sagt ännu mer skidåkning. Sen hem och packa det sista innan det var dags för hemfärd igen :( Fick rosor av Jonas innan vi åkte. Det var ju som sagt alla<3-dag och våran 1-års dag!
Tack så jätte mycket älskling, Älskar dig massor!! <3


  

Please try to understand

Snälla förlåt mig! Jag gjorde ett misstag. Jag är jätteledsen för det. Förlåt!

Precis kommit hem från en diskussion med basgruppen. Nu känns det lite klarare över fredag men fortfarande inte helt 100. Vi skulle gå igenom det igen på torsdag och kolla upp lite mer tills dess. Su nu gäller det att plugag in lite olika lärstilar. Fram för allt om Dunns lärstilsmodell. Det värsta är bara att jag inte kan hitta något vättigt om det på internet just nu. Men skamm den som ger sig. Jag ska lösa det. har ju till på torsdag på mig som sagt.

Gårdagen var inte direkt någon höjdare, matchen var värdelös, tränaren bytte ut Engstrand helt utan anledning och det sänkte hela laget och all motivation i hallen. Kan även tala om att jag satt och grät på läktaren ett tag, inte det roligaste direkt. Berodde dock inte på matchen utan helt andra saker, men det behöver vi inte ta här. 

Ska åka in till stan en sväng sen och umgås lite med Emma, min gamla klasskompis från mantorp. Ska bli kul. Var riktigt länge sen vi sågs nu. Tänkte även försöka hitta något fint att ge Jonas på söndag då vi firar ett år <3
Får väl se vad jag hittar på. 


                             
                                                           Jag älskar dig!

look what you've done You've made a fool of everyone

Måste börja med att tacka alla som kom på festen i fredags och för alla fina presenter jag fick av er :) Tack så mycket! Har varit en riktigt trevlig helg med både fest och sittning. Riktigt kul, visst att inget blev riktigt som jag hade tänkt mig så hade jag faktiskt kul på både festen och sittningen. Jag har väl helt enkelt tendensen att sätta upp lite för höga tankar om allt tyvärr. Vilket ofta leder till att jag blir lite besviken. Men allt blir ju bra sen tillslut i vilket fall, så det är helt enkelt något jag får försöka vänja bort. Ta dagen som den kommer helt enkelt, och sluta tänk så förbannat mycket! ;)

Just nu sitter jag och gör ett litet arbete om alkhol som vi ska ta upp i morgon i basgruppen. Vi började ju att jobba med ett senario angående just alkhol flrra veckan och gjorde en del frågeställningar kring det som vi skulle försöka hitta svar på nu till i morgon. Så det håller jag på med nu. Tänk att jag alltid ska dra ut på allt in i det sista. Men det går faktiskt bra, är typ klar nu så. Har bara en fråga kvar som jag inte riktigt har hittat något bra svar på en. Efter att ha letat ett tag tog jag en "paus" och tänkte att jag kunde uppdatera lite här istället :) Snällt va?

För övrigt kan jag säga att jag längtar riktigt mkt till på fredag då jag åker upp till sälen och träffar älskling. Saknar honom VÄLDIGT mycket just nu!
Nej nu ska jag väl försöka lösa den där frågan också sen hoppas jag att mamma blir klar med maten snart. Börjar bli väldigt hungrig nu om man säger så.

Hade bra pusshej!

I keep on fallin, in and out of love with you

Kort dag idag, riktigt skönt! Ikväll blir det hockey. Känns som att det var evigheter sen jag jobbade nu så jag tänkte ta tag i det idag. Har nämligen ingen vidare lust att vara med på nollningen iallafall. Att festa 3 dagar i rad känns inte så jättelockande för mig faktist. Men hockey är kul och efterlängtat! Får ju träffa min efterlängtade Sophia oxå som jag inte har träffat på jättelänge känns det som.

Skolan börjar komma igång på riktigt nu känner jag. Men min hjärna har inte ännu hunnit vänja sig vid att ta in så mkt information och jobba så mkt som den har gjort dessa dagar. Jag är helt slut i huvudet när jag kommer hem på dagaran. Det är helt sjukt! Men den vänjer sig väl den med så småningom :)

Dessutom har vi börjat komma igång på riktigt med PBL och HEL nu. Har suttit med min basgrupp hela förmiddagen och disskuterat och försökt lösa ett senario angående alkohol. Lite intressant faktist. Det är riktigt skönt att veta vad man ska göra och förstå vad som kommer hända framöver. Hur PBL går till och vad HEL innebär. Förut har jag mest kännt mig ganska vilsen och borta. Jag har hört en massa men inte fått något riktigt klart. så det är skönt, visst allt är inte riktigt glasklart ännu men ändå påväg. Nu tror jag ändå att jag kommer ro allt i landl igen. Jag kommer att kunna hitta en lösning på mina problem. 

Var på tre riktigt onödiga föreläsningar igår. Lärde mig istort sätt ingenting.
Kändes mest meningslöst att vara där, men men. Imorgon är det en föreläsning i norrköping vi ska på. Får hoppas att den är intressantare och mer givande :)

Pusshej!

I was foolish and wild, he was classic and regal

Godmorgon!!
Har en lång sovmorgon idag så tänkte fördriva tiden med att skriva lite här. Inte för att jag riktigt et vad jag ska skriva men det löser sig nog ;)

Vi har börjat med HEL 1- kursen nu. (hälsa etik och lärande) som bygger på PBL (problem baserat lärande). Måste säga att det känns både lite läskigt men samtidigt väldigt kul. Som ni kanske försod går det ut på att diskutera mycket i grupp och tillsammans "lösa" ett problem. Vi kommer att ha seminarium varje fredag nu fram till någon gång i mars, sen är den stora tentan i mitten på mars. Kan säga att jag redan är lite uppskrämd över den tentan. Men har lovat mig själv att inte stressa upp mig utan tänka positivt, " du klarar det här Martina, Det kommer gå bra osv" Sen är det ju inte hela världen om man missar, det finns fler chanser tack och lov.

Ska köpa biljetter till finsittningen på lördag idag med tänkte jag.
På lördag är vi ju inte nollor längre utan kommer bli ettor! Ska bli kul. var ju på fulsittningen nu i lördags. Riktigt kul vill jag lova. Tror att finsittningen kommer bli minst lika rolig fast mer "städad" om man säger så. Kommer dessutom vara betydligt bättre mat. Inget knäckebröd till förrätt iallafall ;) Så som sagt, lördag är en dag att längta till, sen blir det sälen nästa helg. Något som deffinitivt är värt att LÄNGTA till! Kan inte säga annat än att jag saknar min älskling något sjukt just nu! 

hade bra pusshej!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu