eclipse

Jag hade visst fel, det blev inget regn på midsommar iallafall inte där jag var, inte vad jag märkte iallafall ;)
antingen regnade det väl inte eller oxå hade jag alldeles för trevligt för att märka av att det regnade helt enkeltl :)

Jag hade det bra hemma hos tobbe iallafall med god dricka och mat och ett gott sällskap bättre kan det väl inte bli, eller?

Ikväll blir det bio med brudarna, bara hoppas att Linnea blir frisk, eller åtminstonde känner sig så pass bra att hon orkar följa med. Blir att se eclipse och jag är taggad till tusen!! Har dessutom fått tag i fjärde boken nu och har snart läst halva ;) Men jag måste säga att den boken inte alls är lika bra som de tidiagre, iallafall inte än ;)

Nej nu sja kag se om jag hittar något att äta här hemma innan jag hungrar ihjäl:P
hade bra pusshej!!

in the middle of something

Morsning korsning!
sommaren har visst anlänt ordentligt nu, eller är det som vanligt jättefint väder i några dagar och sen grått och tråkigt i en vecka typ? Aja lär ju åtminstonde bli regn på fredag eftersom att det är midsommarafton då. Slår väl aldrig fel. Tror inte det varit en enda midsommarafton utan regn under mina 20 år, eller det kanske det har. Men ingen som jag minns iallafall :)

Var en snabbis på stan med syrran idag, hon skulle hitta något fint till midsommar men hittade inget direkt. Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att slöat i solen och gått en lång promenad med hunden.


pusshej!



                                   

still waiting for moments to come

Sjukt fint väder ute, har varit ute nästan hela dagen och bara njutit, hoppas jag dessutom fått lite färg på köpet :)

antingen är jag sjuk, elelr oxå har jag bara hamnat i en sjukt bra klass bland riktigt trevliga människor. För det är nog nästan första gången jag saknar skolan då det bara gått drygt en vecka på lovet :S kan kanske bero på att vädret inte varit något vidare, vilket har lätt till att man i stort sätt bara varit hemma och inte gjort någonting i några dar. Det tröttar ut än.

Aja nu ska jag sluta deppa och njuta mer av det fina vädret istället. Har hört att det ska bli regn till helgen så det är väl bäst att passa på. Kul för kronprinsessan att gifta sig i spöregn förresten :P
 

work all day...

Blev ingen utgång igår. Utan jag var hemma hela kvällen, kan vara skönt det med ibland.
Var med på syrrans "förfest" här hemma och när de andra drog till krogen bäddade jag ner mig framför en film och somnade sedan riktigt skönt. Drömde dessutom om lite roliga grejer som förhoppningsvis blir sanna i höst. Tänker inte avslöja vad. Men de som känner mig tillräckligt väl vet nog vad det handlar om ;)

Ska snart iväg och jobba, ska bli kul men är samtidigt lite nervös, var väldigt länge sen jag jobbade känns det som :/ efter jobbet drar jag hem till älskling, så lär nog inte bli någon uppdatering nu på några dagar :P
får se när jag åker hem från honom, har ju sommarlov nu så att ;)

aja hade bra, pusshej!

sjuk hund

våran hund var hos vetrinären igår och fick reda på att han hade top spot (något hudexem som var vanligt bland långhåriga hundar) Så nu tvingas han gå med tratt för att inte slicka och bita på såret, dessutom ska han ha antbiotika och penicillin varje dag. Men han tycker verkligen inte om denna tratt och jag lider så fruktansvärt mycket med honom. Man ser hur ledsen han är för att tvingas ha den på sig, den är i vägen hela tiden. Han bara står rakt upp och ner eller ligger under köksbordet och tjurar. kommer inte fram och hälsar eller någonting. Det är inte samma hund längre :(

Hoppas han blir bra snart så att han slipper tratten och att vi i hans omgivning behöver lida med honom.

ska in till stan nu och hämta biljetterna till eclipse, sen kommer älskling hit i eftermiddag, får se om vi följer med syrran och några ut ikväll elelr om vi hittar på något annat.

Vill bara passa på och grattulera alla studenter oxå! Detta är en magisk dag för dem oavsett om det regnar elelr ej. jag vet, jag har gjort det, jag har haft champagnefrukost i sporthallen pga allt regn, jag har vandrat genom stan i regn, jag har sprungit ut och åkt flak i regn. Men trots det var denna dag bland de bästa i mitt liv. regnet hindrar inte oss studenter att ha kul!

movie night

Har precis fixat biljetter till eclipse premiären den 30:e och är redan taggad till 1000. dessa filmer och böcker är gudomlig (stavning), helt fantastiska och underbara. Finns inget bätte! Efter en filmen är man i en helt annan värld, man lever sig in så pass mycket i filmerna. Efter att ha sätt första filmen var jag helt förälskad och skakis, andra filmen var jag oxå helt överfallen av känslor. (dock är inte andra filmen riktigt lika bra som första)
Hade nog lite för höga förväntningar eftersom att boken är så himla bra. Men de tar inte alls med lika mycket i filmen som i boken. Så boken är helt klart bättre när det gäller tvåa.
men jag har helt klart väldigt höga förväntningar på denna film så vi får väl se. Men som sagt jag är taggad till 1000! så snälla ge mig den 30:e nu, nu nu!!!

såg även en annan trailer på en film som jag oxå blev kär i och bara måste se (även om jag säkert kommer gråta en hel del)Dera john. Den värkade bara så himla fin, blir ju knappast sämre av att huvudpersonerna är två utav mina favoritskådespelare. Amanda Seyfried från mamma mia och Channing Tatum från step up :)
så denna film blir det oxå att se framöver, det är en sak som är säker.



it´s summer, but where is the sun?

Sommarlov!
kan väl tyvärr inte påstå att sommarlovet börjar på bästa sätt. Jag är typ sjuk och vädret är riktigt trist. Ingen sol på långt håll utan bara grått och tråkigt.

Känns oxå väldigt konstigt att inte ha någon riktig skolavslutning med fina kläder och tårta. Så har det varit varje år, men inte nu :S
hoppas mamma fixar jordgubbstårta till i morgon då syrran får sommarlov :)

movie time

Har haft en bra helg, balen var hel otroligtfin och inflyttningsfesten blev riktigt lyckad. Mycket trevligt folk, lite kubbkastning och sen avslutning på krogen. Jag och älskling var inte hemma fören efter 3 på natten :)

Men idag är ingen höjdardag inte, känner mig inte alls på topp. Vet inte om det är för att solen är försvunnen eller vad det är. Vaknade med huvudvärk och ont imagen idag, vet inte varför men har fortfarande ont :(

aja nu ska jag inte deppa mer utran istället försöka göra min dag bättre med hjälp av film och godis :) Har dock inte bestämt mig för vilken film jag ska se kanek lite twilight eller mamma mia, eller kanske att det blir sex and the city oxå. De två sistnämda är näligen filmer jag oftast blir glad av men sällan ser. Twilight har jag sett så många gånger, men den tål att ses 1000 gånger till, de är underbara även att man typ gråter sig igenom halva andra filmen :P Nae nu ska jag gå och välja film här, får se vilken det blir, kanske rent av blir flera ;)

Hade bra pusshej!

summer night

Vaknade av den härliga solen idag och bara njöt av att inte behöva plugga. Måste säga att det känns väldigt konstigt. Har gått upp vid halv 8 varje dag denna vecka för att plugga, och idag behövdes det inte efter som att SISTA tentan är skriven och snart är det sommarlov :D

I eftermiddag blir det att gå på bal och kolla när årets studenter dansar :)
Ska bli kul, risken finns dock att jag själv blir sugen på att dansa igen. Eller förresten det är jag ju redan efter att ha sett bilderna från de två tidigare balerna. Den dagen då vi dansade var bara för bra, ett minne för livet, lika så studenten. Är sjukt att det snart är ett helt år sedan.
Efter balen blir det inflyttningsfest, jag är taggad till tusen. Dock ska jag inte vara cowboy längre som jag skrev i ett tidigare inlägg, utan jag och Jonas ska vara läkare och sjuksköterska istället.




åh happy day

Åh happy day...

Fick precis resultatet på omvårdnadstentan, det blev G. så jävla skönt nu kan med tentan gå hur faan det vill :P
Ska jag vara ärlig kändes det inte allt för bra i morse nämligen, men det gör ingenting just nu. Det gör inte ett dugg, jag är super duper glad iallafall :)

ska snart åka till norrköping och träffa klassen och ha lite "tentafest" sista tentan för terminen är nämligen gjord, värt att fira. Blev ju knappast sämre av att jag fick ett G utan snarare tvärt om!!

day and night

Imorgon smäller det och jag är inte alls så förberedd som jag skulle vilja vara. Börjar faktist bli lite nervös redan nu. Känner att jag kan en del, men långt ifrån alltt och kanske inte alls så djupt som man borde kunna? urrsch tentor är nog f'n det jobbigaste som finns, speciellt då man läser PBL och får sköta allt själv. JÄTTE JOBBIGT!

Är helt klart beredd på att skriva omtentan i augusti sen alltså, dessutom får vi reda på omvårdnadstentan i morgon, hoppas jag klarar den. annars blir det omtenta på den med i augusti. Ju mer tiden har gått efter tentan ju mer osäker har jag blivit. Jag hatar denna väntetid efter en tenta. Jag hatar nog tentor i största allmänhet skulle jag tro :P

Nej nu har jag inte tid att sita här och skriva om hur tråkigt det är med tentor utan måste plugga som en galning på medicen vetenskap istället, roligt ämnen men svårt, det är så sjukt mkt man behöver kunna ;)
Hade bra pusshej!

it´s complicated

Haft en bra pluggdag idag, satte mig på första campus bussen vid 7 i morse mot norrköping för att träffa några i basgruppen och plugga tillsammans. När de andra begett sig hem och jag var på jakt efter en dator i bibblan hittade jag istället Anna, Nanna och Julia plus ett extra muskel papper som jag tänkt skriva ut. Så satte mig med dem istället och pluggade i några timmar till. så nu är alla frågor besvarade och jag känner ändå att jag lärt mig endel idag. Dock har jag mycket kvar att lära till på fredag, så ska väl sätta mig och läsa lite til nu innan jag somnar framför TV:n ikväll :) har tyvärr ingen fantastisk bok att läsa innan jag somnar idag.

På Fredag efter tentan ska jag belöna mig själv med att köpa den fjärde och eventuellt femte twilight boken! :D
 Det lär jag vara värd efter att ha plågats så i flera timmar :) ska dessutom hitta något att ha på mig ppå lördag då jag ska på inflyttningsfest med temat ursäkta jag har kommit fel. Tänkte göra det relativt lätt för mig och vara cowboy, har både hatt och pistol hemma :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu