I feel so untouched right now

Hejsan svejsan!
Har precis varit duktig och gjort klart lite plugg som ska redovisas på onsdag och ska så småningom betala lite räkningar tänkte jag.
Helgen spenderades som sagt hemma hos Linnea som hade 20års fest. Även om jag vaknade mitt i natten och hade sjukt ont i magen och kallsvettades. men det var borta på morgonen och jag mådde prima :) gick till tåget även denna gång medan resten av vännerna låg kvar och sov. Var tvungen att åka hem till hunden som inte riktigt lärt sig det där med att gå på toa ännu utan måste ha någon som går ut med honom med jämna mellanrum. Hade tänkt plugga lite när jag kom hem också men det blev inte så bäddade ner mig i soffan och kollade på film hela dagen istället :)

Blev att gå på stan en sväng idag också och förstöra en massa pengar, dock köpte jag inget till mig själv utan bara en massa presenter till mina nära och kära som fyller år nu i mars/ april.


oh sweet morning sun


Jag vet att jag har sagt det förut, men jag vill verkligen ha vår nu asså!
Nu är ju nästan all snö borta, baar gruset som ska bort och värmen som saknas.
Längtar!!

Är ledig från skolan idag, eller vi har självstudier som det så vackert heter. Jag har försökt plugga och göra klart scenariot som vi har till nästa vecka, men det går inte. Jag hittar inte det jag behöver på internet. Så får bli en sväng in till biblioteket sen innan jobbet och hoppas att jag kan hitta några bra böcker att låna.

Annars är det som sagt hockey som gäller ikväll. Det är vinna eller förvinna som gäller för LHC idag. Tyvärr tror jag inte att de klarar det. Jag vet hur svårt de brukar ha när de är under press, ingenting funkar riktigt som det ska. Men jag hoppas verkligen att de klarar det. Tyvärr räcker det inte med att vinna idag, utan de måste klara av att vinna 3 raka matcher nu för att ta sig vidare till semi. Bara att hoppas och hålla tummarna!! 

Imorgon blir det 20-års fest hos Linnea, ska bli kul. Är sjukt pepp asså!!
Ska bli kul att träffa alla gymnasievänner igen. Blir ju inte att man träffas så ofta nu mera när nästan alla bor i olika städer och så



it will turn out right

Uppe tidigt idag, kanske lite väl tidigt eftersom att jag fick så mkt tid över nu på morgonen innan det är dags att åka till skolan. Har lite info och sen basgruppsarbete hela eftermiddagen, får se hur det blir. Har inte jätte höga förväntningar på den här gruppen men vi får se.

Ikväll blir det hockey, hoppas på vinst idag. Kom igen clubben!
Var en ganska bra men jobbig match måndags, då frölunda lyckas kvittera då det endast är 28sek kvar av matchen. Sen blev det ju tyvärr vins till dom efter förlängning som ni säkert vet. Men idag hoppas jag självklart på vinst för LHC istället. :)


it feels lika a battlefield

Jag ska sluta klaga på östgötatrafiken att en buss är 10 min sen är okej. Men då en buss är 2½ timma sen kan man bli riktigt arg. Åkte ju hem från sälen igår, bussen skulle gå 10.05 men var ser redan då och kom typ 30min sent. Under resan tappade vi ännu mer tid, skulle ha varit i stockholm 16.10 var framme 18.38 :S
Kan säga att jag var riktgt jävla irriterad, sur, trött och gråtfärdig när jag kom fram. Eller istort sätt under hela resan egentligen. Missade ju min buss från stockholm hem till linklöping eftersom att den andra var såä sen. men de fixadce så att jag fick åka med den senare bussen sen, s¨å det gick ju bra. lite trist att sitta där uppe i två timmar utan något direkt att göra. Skulle ha varit hemma vid 8, nu kom jag hem vid 23 istället.



 

misery business

Sitter uppe i ett dimmigt sälen och väntar på att min älskling ska sluta jobba. Men det är ett tag kvar tyvärr, men jag klarar mig. Kollar lite smått på några gamla avsnitt av Beverly hills som sänds på tvjust nu, lite små kul faktist. Resan hit upp gick bra men väldigt långsamt, trots det lyckades bussen vara förtidig här i Sälen, inte mig emot ;) ju förr dessto bättre, eller hur säger man?! 

Nej ska fixa mig något att äta nu tror jag, så att jag inte får skäll sen när han kommer hem;)
hade bra pusshej!!

Tonight with words unspoken

Har nu anlänt här hemma en tentaskrivning rikare ;)
Nu är det bara att vänta och se hur det gick fram till April. Kan gå precis hur som känns det som just nu. Hoppas hoppas att det blir ett G! :) En anledning till att jag vill att det ska bli april nu :P

Kan säga att det inte är det lätaste att cykla i detta väder. Eller det svåraste för mig var nog att få bort cyckeln från cyckelstället. Den satt fast under all snö. Men skamm den som ger dig ;)

Ska hem till pappa ikväll bara jossakossa kommer hem från praktiken. blir nog inte så lång visit där borta men lite tid är ju bättre än ingen eller hur? Nej nu ska jag se till att börja packa. Åker upp till älskling i sälen i morgon efter skolan :)
siste gången sen kommer ham hem i mitten av april. Ännu en anledning till att jag vill att det ska bli april ;)
Men det är det ju snart. Bara se till att ha roligt tills dess, så går tiden fort. Och nu slipper jag ju HEL så det borde ju inte vara några svårigheter!

Nej men hade det bra hörrni!


find a way into daylight

Jaha då var detg måndag igen då, ännu en helg har paserat. Är det bara jag som tycker att helgerna går alldeles för fort? Men snart är det torsdag, då är HEL-kursen redan gjord och jag får äntligen träffa min älskling igen :)
LÄNGTAR!!

Ser dock inte fram emot tentan, har pluggat typ hela helgen och ska väl snart inleda ytterliggare en dejt med böckerna skulle jag tro. Eller jag Ska det, jag måste det. Vill inte kugga på tentan, vill bli av med HEL så fort det bara går. Tänk om jag skulle behöva läsa på den skiten ännu en gång. Nej det hoppas jag verkligen att jag slipper! Ni får lova att tänka lite extra på mig på onsdag och hålla tummarna för mig. 

haha jag är en busig människa idag ;)
Har varit och utnyttjat lite gratis resurser på en skola jag inte längre går på. Hehe det var roligt, men kan förmodlöigen vara lite riskabelt om man gör det för ofta och blir påkommen.
Det ska jag inte bli, jag lovar!
En gång och aldrig mer, eller?

And I don't know how I can do without

36 dagar blev heltplötsligt 5! :D
Bokade biljetter upp till sälen idag, så blir att träffa älskling på torsdag. Ska bli kul, har saknat den där människan något sjukt ett tag nu, kan lova att jag inte hade blivit lätt att dras med om jag tvingats vänta över en månad till innan jag får träffa honom igen. Men nu blir det inte så tack vare hans snälla arbetskamrat som var villig att byta helg. Tack så mycket!

har varit duktig och pluggat typ hela dagen idag. Jobbigt vill jag lova. Är så sjukt tråkigt. Men plugga måste jag om jag ska klara av den där himla tentan på torsdag. Bara hoppas att något av det jag läser vill fastna i huvudet oxå ;) Blir att plugga en hel del i morgon med innan vi åker till lambohov på kalas. 

Kan dela med mig lite av ännu mer onödigt fakta. Mitt körkort fyller 6 månader i morgon! :)

Haha hade bra pusshej!
 

I'm Looking for something

Skönt att solen har hittat hit. Har varti riktigt fint och soligt väder ett par dar nu. Sol=en glad martina!
Tyvärr snöade det imorse när jag gick till skolan men det slutade ganska snart tack och lov. Jag vill inte ha mer snö nu, jag vill att den ska försvinna.

Borde egentligen plugga nu, men orkar verkligen inte. Istället sitter jag här och kollar runt på en massa roliga sidor istället. Aja ska plugga hela helgen så tentan går nog bra iallafall, hoppas jag!
Ska bli så fruktansvärt skönt sen när HEl är över. När omvårdnaden och allt kommer igång istället. Jag längtar! Det är det jag vill lära mig istället för en massa onödigt skit om olika hälso teoretiker :S

Blir jobb ikväll igen, har jobbat nu i 3 dagar irad. blir skönt att få in lite pengar igen. Böcker är inte billigt direkt:P
Hoppas dessutom på att få tag i ett sommarjobb nu i sommar. Någon som har ett bra tips??
Går inte att klara sig en hel sommar utan pengar asså. Eller jo det går men är sjukt tråkigt!





things you liked to do

Sitter här och kollar på mina illrosa naglar och tänker på vilken otroligt bra helg jag har haft. En mycket händelserik helg har det varit med mycket sång, dans och trevliga människor runt omkring :) synd bara att det redan är söndag och däremd skola imorgon igen. Rättare sagt HEL igen, med redovisning av scenariot "fabian", inledning på ett nytt scenario och en hel del jobb med etikuppgiften. Jag vill inte. Vill ha mer helg, vill vara ledig mer. Vem var det som kom på att helgen bara skulle bestå av två dar??

Iallafall vill jag bara tacka alla mina vänner för denna helg. Så här kul har jag inte haft på länge.
I fredags hade vi som sagt en tackfest för ORGANisationen och SSKadat. Blev mycket lyckat och jag tror att de flesta gick därifrån med ett leende på löpparna. 

Igår var det vårkravall med förfest hemma hos Linnea, eller Margot menar jag ;) Riktigt kul. Glöm inte att ta bort tomten nu allahop innan ni dricker och att han vill ha en riktigt fin frisyr sen efteråt, vinka till linnea och drick med vänster hand!  

Just like I've been

Solen skiner och det är verkligen jätteskönt ute. Synd bara att snön ligger kvar, jag vill ha vår, vår, vår!!
Är riktigt trött förtillfället funderar på att ta en såkallad power nap snart för att sen fixa iordning mig inför tackfesten som är ikväll. Ska bli kul faktist, eller jag hoppas det iallafall :)

Imorgon är det hockey och vårkravall som gäller. ÄR taggad till tusen! Blir att sova kvar hos Min kära vän linnea efteråt i morgon, slippa åka med sista tåget vid 1 är riktigt skönt asså! Dessutom kan det ju inte bli bättre att få vara omgiven av sina vänner hela kvällen/ natten. Eller?

Har suttit ett tag nu och fösökt hitta svar på våra frågeställningar till ett scenario som ska "redovisas" på måndag. Men jag hittar ingenting. Blir jätteirreterad :( Har verkligen inget tålamod till att leta heller. Aja får ta det en annan gång. Ska försöka skriva klart mitt förbättringsarbete i helgen oxå och plugga lite till tentan. Börjar bli riktigt nervös och stressad inför den asså. Men det ska bli SÅ skönt när HEL äntligen är över. Jag LÄNGTAR!!!

Amor Vincit Omnia

Någon mer än jag som är trött på snön och allt slask nu??
Jag vill inget annat än att ha vår asså. Slippa det där att bli dygnsur om fötterna så fort man går ut. Slippa vara rädd att ramla vilken sekund som helst, slippa spänna sig varje steg man tar mm. Tänk vad skönt det skulle vara att slippa pälsa på sig en massa kläder och bara gå ut och känna solens strålar värma.






För övrigt är ni väldigt dåliga på att kommentera min blogg ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu