Mysmorgon

Är det nått jag gör varje onsdag så är det att titta på all kärlek som blomstrar i Bonde söker fru. Igår kunde inte jag det då jag jobbade kväll. Då är det tur att Tv4 play finns. Har nyligen avnjutit en lång frukost här hemma med the och tända ljus och sitter nu med datorn i knät. Måste ju fylla på denna mysiga dag med lite kärlek oxå. Blir inte att jag ser min kärlek så mycket idag då jag åker i väg och jobbar natt sen i kväll.

Pepparkakshuset jag gjorde häromdagen blev ett Big fail. Fick det inte att sitta ihop många minuter inte och dekorationen blev inte heller som jag tänkt mig. Får se om jag gör ett nytt försök nån dag, blev nämligen deg kvar eller om jag äter upp degen som den är xD Det är ju så gott med pepparkaksdeg!

ledig dag

Har gjort mitt allra första hemmagjorda pepparkakshus idag. Eller egentligen tror jag det är mitt första pepparkakshus någonsin. Kan inte minnas att jag gjort något hus innan. Var med och tittade på när mina vänner gjorde ett en gång, men det räknas inte xD

Idag har jag iallafall gjort ett helt från grunden med att först rita skisser som jag sedan skurit ut i pepparkaksdeg. Nu ligger bitarna och väntar på att dekoreras. Men älsk måste komma hem från skolan först då jag bett honom köpa hem dekorationer på vägen hem :)

Har även passat på att städa av här hemma i dag på min lediga dag och gjort klart årets julkort :) Fattas bara frimärken sedan är de redo att skickas iväg för att önska mina nära och kära en god jul! Lyckades hålla mig med pyntandet fram till torsdag/ fredag innan advent. Tomtarna kom upp mitt i allt stök med maten dagen innan första advent.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu