picknink i trädgårn :)

                        

Åh vilket underbart väder det är ute!
Jag bara älskar detta :) Och vad är väl bättre än att spendera några timmar ute i kvällsolen med sina vänner, med en liten picknink? Nej precis det finns inget bättre, det är kanon. Och det vill jag lova att det var, förutom att mina kära vänner fortfarande har lite svårt för klockan. Fick vänta på de andra i typ 20 min, men som tur var hade jag kameran med mig och kunde roa mig med den så länge :)
En mycket bra uppfinning vill jag lova, dessutom hade friskis och svettis utegympa lagom som jag kom, så jag hade ju något kul att titta på så länge :)

Men när mina vänner äntligen anlände tog vi plats på en utav det fina små "öarna", riktigt mysigt. La upp filtar och började fika. Dessutom fick vi alla en trevlig överraskning då Fredrik plötsligt dök upp, han har varit på Rodhos nu ett tag. tyvärr åkte han snart igen för en seglingtur med familjen. Men det är ju kul så länge det varar eller vad man brukar säga.

Blev en hel del glada skratt även denna kväll, inte minst under alias då alla blir helt konstiga i huvudet. Har ni någonsin upplevt denna upplevelse att veta precis vilket ord det är man vill säga, men aldrig få fram det. Det gjorde jag dag o det är fruktansvärt jobbigt vill jag lova. För er som inte vet är alias ett spel där man man är i lag på 2 personer. den ena spelaren har ett kort med ett ord den ska beskriva för den andra, medan den andra ska gissa på ordet. Jag skulle då få fram ordet otålig, det gick inte hur mkt björn äns försökte att förklara, jag visst precis vad han menade men fick inte fram ordet. Mycket jobbigt jag lovar!
Trots att det inte riktigt gick så bra för björn och mig, vi råkade tyvärr förlora hade vi ändå kul. Huvudsaken är väl egentligen inte att vinna utan att ha kul, right? Och det hade vi, det lovar jag!

Tack ännu en gång för en mycket trevlig kväll :)                

            
                         

cider,cider, cider :)

Gårkvällen spenderades med några vänner och en hel del cider hemma hos linnea, mkt trevligt.
Vi umgicks, pratade, skrattade och testade alla olika sorters x-cider vi kunde hitta, (blev dock bara 5 olika sorter)
Det är alltid lika kul när man kan träffa sina vänner från klassen, och lika sorligt att lämna i vetskapen om att det nu kan dröja väldigt, väldigt länge innan man ses igen. :(

Men som sagt kvällen igår var mkt trevlig och fylld av en hel del glada skratt.
Att spela kubb efter lite för mkt cider är inte det lättaste vil jag lova, dock lyckades vi vinna över björn och linnea :)
Efter kubbspelandet i trädgårdsföreningen med en viss publik blev vi alla sugna på att dra in till stan och så vackert ta en öl. Vilket vi gjorde, vi gick till uteserveringen Storan. Det var gott och trevligt dock stannade vi inte där så länge, vi kände oss väldigt små där bland allt folk kan jag lova. Medelåldern låg väl runt 40 ;)

så vi begav oss istället till La scala för att shota, vilket blev en hel omställning. Från att ha varit på ett ställe där man knappt hörde vad den andre sa till att komma hit där det nästan ekade,  det fanns nästan inte en kotte där inne. Men vi beslöt oss ändå för att dricka våra shots. Eller de andra, jag köpte inga, min ekonomi är inte riktigt på topp just nu om man säger så. Dock fick jag i mig en shot iallafall, min kära vän Linnea  har visst inte riktigt lärt sig att tycka om lakrits shot än, så efter ett litet smakprov fick det räcka för hennes del. Ungefär som för mig på piggelinshoten, den var verkligen inte god, stackars lovisa som köpte två. Jag förstår inte hur du fick i dig dem asså! Efter besöket på la scala begav vi oss hem till Linnea igen, de andra beslöt sig för att se på film. Jag däremot bestämde mig för att åka hem, det var bäst att cykla medan man kunde hålla ögonen öppna ansåg jag.  Vilket var tur det skulle jag tro, inte för att det fanns en människa ute på hela vägen hem, men en söt liten ekorre sprang srang rakt ut i vägen från en buske helt plötsligt. tänk om jag hade varit ännu tröttare än jag var och missat att bromsa :P Väl hemma tror jag knappt att jag hann lägga huvudet på kudden innan jag somnade, så trött var jag.

Men som sagt kvällen var underbar, något som helt klart är värt att göra om!









Bal & Student!

Faan vad fort tiden går. För drygt en vecka sen hade Martina stora problem med att hålla nerverna i styr. Nervositeten för balen var då alldeles för stor. Nu är det över, nu har hon genomlidit både bal och student. Balen blev jättelyckad och jätte fin. Hon hade en jätte fin klänning och håruppsättning och nervositeten från dagen innan var helt bortblåst. Däremot var hennes balpartner jättenervös och det blev en del felsteg här och där under dansen, men vad gör väl det? huvudsaken är väl att man har kul eller hur? Efter balen väntade pickninck i trädgårdsförenimngen och en under bar och välbehövd middag på konsert och kongress:) Tyvärr kunde inte hennes balpartner närva under middagen, utan fick lämna det hela på kvällen för att åka hem och vila sitt lilla hjärta. Hjärtat klarade tyvärr inte all stress som pojken plågat det med utan sa ifrån nu, lagom som de kom fram till konrest och kongress. Jesper föll då ihop av smärta och fick rådet av nästan alal som närvarade i byggnaden att åka hem. Men envis som han är hade han svår att ge vika, han ville ju så gärna stanna. Han ville inte lämna sin balpartner ensam. Men med en del övertalning och eftertanke valde han ändå att åka. Vilket vi alla tyckte var det bästa. Trots oron för sin balpartner  klarade Martina sig ganska bra med sina vänner och "Inge" i närheten. Balen blev nästan precis så bra som hon hoppats på. Och nu, nu har hon dessutom klarat av studenten oxå!!

Aldrig mer ska hon gå igenom dörrarna till Berzan, Aldrig mer ska hon sitta och lyssna på då Staffan står och pratar om något tråkigt inom fysiken som hon inte förstår sig på.

Både balen och studenten gick kanon. Champagnfrukosten blev tyvärr förstörd pga allt regn, att dricka chapagne och mingla runt i sporthallen är inte samma sak som i trädgårdsföerningen. Men trots det var Martina fortfarande lika glad.  Under utspringet märkte hon inte ens att det regnade, hennes lycka tog över allt annat, någonstans på flakresan försvann dessutom rösten. Men att låta som "jag vet inte vad" hör väl studenten till eller?
Efter flaket bar det av hem till Malin där det bjöds på paj, mkt trevligt. Sen bar det av hem till familjen där man skulle äta ännu mera och öppna paket. Där hemma väntade dessutom en jättefin bukett som hennes älskade pojkvän och hans familj hade skickat med blombud ! Tack så jätte mkt :)
Tack allihop för alla fina paket och för att ni gjorde min student så bra som den blev! 

Sen började klockan närma sig 7 och det var dags att träffa klassen en sista gång för middag på ekoxen. inte ens då hade Martina fattat det sorliga med studenten, utan var förtfarande jätteglad, dock utan röst.
På ekoxen var stämningen på topp och matan var helt okej. Efter ekoxen blev det en runda på stan, en runda som gick alldeles för fort. helt plötsligt var klockan 1 och det var dags att  gå till bussen för att åka hem. 

Dagen efter mådde hon hur bra som helst, allt v ar bra förutom rösten då förstårs. Hon lät fortfarande som jag vet inte vad. och var extremt hes. Men men vad gör väl det. Hon har tagit studenten! Fy faan vad hon är bra!
Fy faan vad vi alla som har tagit studenten är bra!
SKÅL PÅ OSS!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu