still waiting for moments to come

Har tråkigt och är rastlös, vil ha något roligt att skriva men kommer inte på något. Gör just nu allt för att slippa plugga, har ingen lust eller ork. Har inget bestämt som jag verkligen måste göra och då går det inte att plugga om man heter Martina. Jag kommer helt enkelt inte igång utran en liten känsla av press...

Funderar på att göra om min blogg lite igen, få den mer personlig och finare hel
t enkelt. Börjar tröttna på denna. Men jag vet inte hur jag vill ha det ist'ället, dessutom är jag ju ionte så duktig på det där med bloggdesign och koder direkt så det får bli en annan dag, då jag har tid och ork att sitta o pilla med det under en längre tid :)


you are the sunshine of my life

Var lite trafikproblem då vi skulle åka till skolan i morse. en trafikolycka hade ägt rum på E4:an med fyra lastbilar inblandade. Detta ledde till att trafiken dirigerades till gamla e¤:an istället och långa köer bildades. Men det gick bra, så fort vi kom ut på gamla vägen rullade allt på helt okej och vi blev inte så mycket försenade trots allt. Men det kan jag lova att jag trodde vi skulle bli innan vi väl kom ut från linköping. Tog världens tid.

Självklart finns det ju idioter som gör allt för att komma längre fram i kön, var inget undantag idag. Utan helt plötsligt kommer det en liten svart bil på insidan av bussen som kör förbi i världens fart. Han åkte alltså på väggrenen, där det egentligen är förbjudet att åka :P

when the children cry

sitter här med godiskålen i högsta hugg. har nyligen kommit hem från tentab och är helt slut. Hade extremt mycket översklottsenergi direkt efteråt men det försvann så fort jag satte mig på bussesn så nu hoppas jag att godiset kan ge mig en lite sockerkick så att jag kan koncentrera mig på lite mer plugg nu snart. för övrigt kan jag bara säga att tenten kan gå hur som helst. scenariot var skit svårt och jag såg aldrig riktigt det centrala. Kan mycket väl ha tolkat det fel och valt fel problem områden. Men jag hoppas det gick bra. skrev bhetydligt mer än sist och blev nästan stressad i slutet. Det var 20 min kvar och jag var inte klar med sista frågan. brukar alltid ha lämnat provsalen vid den tiden :O kanske är ett gott tecken, eller?


happy smile

Hej alla glada!
eller det kanske bara är jag som är glad, gladare än gladast kanske. nu flyter livet på som det ska igen. Nu är allt bra, eller är det någonsin det? jodå ibland kan det nog kännas så iallafall och det gör det nu. Jag tror att vissa kan lista ut varför jag känner så, andra kanske kan få det lite svårare. Men tänk bara lite till så blir det nog bra ;)

har fått våra tider för VFU, kan väl inte påstå att de var de bästa tiderna men men, hade ju räknat med att vara ledig helgen men fick visst jobba då tyvärr. aja inget att hänga läpp för inte. Dessutom mejlade jag miljöteamet angående sommarjobb som honm och jag kom överrens om, menm nu var det visst fullt helt plötsligt. så det blev visst inget jobb där för mig i sommar. Aja bara hoppas att det blir dessto mer på busfabriken då!

gick upp tidigt för att plugga idag tänkte jag, men råkade visst fastna här istället. Inte jätte bra kanske men så blir det ibland. Lite för ofta kanske. förstår inte varför det ska vara så svårt att komma igång med pluggandet :SNågon som har någon teori angående detta?


back on track

Är så underbart skönt väder ute nu. vaknade av solen i morse och bestämde mig för att ta cykeln bort till sjukhuset istället för bussen. Var riktigt skönt vill jag lova äben om det nästan alltid blåser motvind i den här staden av någon kostig anledning och att inte allt grus är borta hela vägen. Men det var iallafall inget beslut jag ångrade utan snarare tvärtom. funderar på att cykla imorgon med, bara hoppas att det är lika fint väder då.

Har färdighetsträning imorgon då vi ska mata och öva på övre hygien. haha får se hur det går. Skulle kunna garantera att det blir en hel del skatt för oss i våran basgrupp med endast tjejer som ska sitta och mata/tvätta varandra :P

mystisk energi

Man hinner med en hel del på en ledig dag om man bestämmer sig för att gå upp i skaplig tid istället för att ligga kvar i sängen och sova bort halva dagen.
Har redan under dagen hunnit:

* Duschat
* skriva klart lärandeplanen
* nästan skrivit klart basgrupps arbetet för denna vecka
* pluggat till HEL-tentan
* varit ute med hunden
* fikat x2
* hämtat ut min böcker från lycknis
* städat i mitt rum

Nästan allt jag hade planerat att hinna med under dagen är redan gjort. Ska bara plugga lite mer inför HEL, göra klart basgruppsarbetet och bädda rent i sängen ;)

Kan det vara det fina vädret som gjort mig så pigg och effektiv?

so you do

Är trött, jätte mätt, glad, ledsen uttråkad. allt på en och samma gång ;)
var några dagar sedan jag skrev sist. har hänt lite olika, både bra och dåliga saker. fick reda på tentan i torsdags, fick *U. kanske inte det roligaste beskedet, men jag har lovat mig själv att inte gräva ner mig för det. Det är bara att ta tag i det igen och klara det nästa gång som för övrigt är VÄLDIGT snart. Aja det ska gå bra.

Hade även min första dag på jobbet idag, mycket roligt och lärorrikt. Gick väldigt bra, hoppas jag får jobba snart igen. Även om jag var väldigt trött när jag kom hem har jag haft kul. Är verkligen inte van att gå och stå så mycket som jag gjort idag. men det ger bra benmuskler nu till sommaren ;)

Kan ju även meddela för er som inte vet att torsdagens match för LHC inte slutade så himla bra. De förlorade med 5-1 vilket innebär att det inte blir mer hockey för denna säsong. Mycket tråkigt måste jag säga, men men är väl inte så mkt att göra något åt tyvärr.
 

Nej nu ska jag se om jag kan hitta på något annat att roa mig med ett tag.
pusshej

I wonder how, I wonder why

var en kort dag io skolan idag, sånt tycker vi om även om man inte var hemma förrän halv 2 trots att man sluta redan vid 12. Campusbussen är kanske inte den snabbaste direkt, men men den är ju gratis iallafall och det är väldigt lätt att koppla av, kanske lite för lätt ibland ;)

Har haft lite besök här hemma idag, farmor och faster kom och firade mig och min syster. bättre sent än aldrig, eller vad säger man? ;)

de har tagit bort allt grus här hemma i mitt område nu, sånt tycker jag om. Men snacka om att det gått åt mycket grus nu i vinter, ligger stora högar lite här och där. Var ute och gick en sväng i det fina vädret i söndags, tänkte bjuda på lite bilder. Blogg.se tycker om att bråka med mig lite då och då, kan inte alltid ladda upp bilder här på bloggen. Vet inte varför elelr om det bara är mig det inte funkar för alla gånger?

 
    

where the sun keeps shining

Var ju så himla fint väder igår så jag bestämde mig för att gå ut och gå en sväng i solen. var riktigt skönt vill jag lova. Men i morse när jag vaknade var det grått och regningt inte riktigt lika kul. hörde dessutom att det hade snöat i natt, stämmer verkligen det? Jag trodde ju att vintern var över nu och att våren hade kommit för att stanna.

Blev även att åka hem till Louise och chilla lite igår kväll :) mycket trevligt att spendera lite tid med sina vänner från gymnasiet, blir ju inte att man ses allt för ofta numera. Träffade även Björn där, mycket överraskande men roligt att se honom. Har inte setts på väldigt länge nu så det var kul :)

Ska snart åka iväg och jobba. hoppas verkligen på att det inte blir sista hockeymatchen hemma för säsongen. Kom igen nu grabbar, ni kan om ni bara vill det vet jag. Vinn denna match nu okej?


I'm singing out loud

Blev en lyckad kväll igår, dock har jag lite ont i magen idag efter alla situps jag tvingades göra under ölspelet :P fick dessutom göra några arhävningar sen mot slutet men det känner jag inte av lika tydligt. Annas mår jag bra idag lite trött bara men det är jag ju alltid. Har varit duktig och suttit och pluggat endel nu på morgonen, nu kan jag inte göra mer för tillfället. Måste få tag i lite böcker först. Nu väntar jag på att min systsre yster ska vakna, hon har turen att inte behöva vakna av solen varje morgon :P

Aja hade bra
pusshej!
















hit me with your best shot

Dagens låt: SOS (let the music play)- Jordin Sparks
Dagens dusch: i morse
Dagens frisyr: nedsläppt, får se om det förblir så hela dagen
Dagens smink: just nu bara maskara kommer bli mer sen framåt kvällen
Dagens klädsel: just nu leggings och långt linne
Dagens händelse: 18års fest för Josse
Dagens planer: plocka undan lite hemma, fixa käk och sen festa hela natten lång ;)
Dagens vill ha: kul
Dagens saknad: älskling <3
Dagens drog: blir nog lite piller med smileysar på skulle jag tro
Dagens tråkigaste: jag vet inte
Dagens finaste: vet ej
Dagens måste: musik
Dagens dricka: alkohol
Dagens köp: lvar i centrum och köpte mat och alkohol förut
Dagens mat: kycklinggryta och pasta
Dagens kärlek: dagens? jonas är alltid min kärlek
Dagens mående: glad

Musik på hög volym och Josse o jag är redan supertaggade för kvällens fest!!
Lite synd att inte alla kan komma men så är det väl alltid, men vi kommer nog ha kul iallafall :)
Nej nu måste jag gå bort från datorn, josse vill dammsuga ;)

Pusshej!

Shining Light

Inte vilken dag som helst idag, det är syrrans 18-års dag :)
var uppe och sjöng för henne i morse, tror att hon gillade sina presenter men var tvungen att byta en tröja som hon fick av mig. Den var visst lite för liten ;)

Har dessutom fått JOBB idag :D kommer numera att jobba extra på busfabriken några kvällar och helger :)
Ska bli sjukt kul, ska dit och provjobba nu nästa helg. Dock är ju sjukhusfesten på fredagen men men. Jag brukar ju inte ha några problem att komma upp dagen efter så denna gång blir nog inget undantag!

Blev lite mordernare igår oxå. Gick äntligen till banken och fixade internet bank så nu kan jag enkelt föra över mina pengar själv utan att be andra om hjälp hela tiden mm. Allt lär bli så mycket smidigare. Tänklte premiär använda den nu i helgen och göra av med ännu mera pengar på studieliteratur, bara 800:- fattigare typ.  Alltid lika roligt. Men denna bok och arbetsbok kommer vi ha användning för under hela utbildningen så det är ganska värt det iallafall.

Nej nu ska jag fixa iordning det sista i mitt rum innan gästerna kommer i kväll.
Pusshej!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu