Födelsedagsvovve!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det världens bästa Frallans 11-årsdag! Grattis Frallis!




ännu mera babbel

Var på middag hemma hos julia igår och åt riktigt god mat! recepten får du som sagt mer än gärna dela med dig av :)

Idag var som sagt första basgruppsträffen nu under HEL, och det verkar bli mer än bra. Både gruppen och handledaren verkar kanonbra. Jag trivs redan och tror att detta kommer bli super. HEL 2 verkar SÅ mycket roligare en än HEL 1. undra om det har med att det inte är någon tenta med i det hela eller om att upplägget och det verkar roligare? aja i vilket fall är det så jag känner nu. nu ska vi ändå lösa eller förbättra ett Riktigt problem. och inte bara lära oss om en massa olika flummiga teoretiker :P

Ska försöka komma på något gott att laga till middag idag, lär dock varken bli 3-rätters eller vin till maten idag, som igår. Men något lyckas jag förhoppningsvis hitta på :)

morgon babbel

Sådär ja, då var sommaren över på riktigt. Igår var det upprop och idag är det första basgruppen som väntar. Hoppas, hoppas på en bra basgrupp iallafall. Alltid lite nervöst så här i början. men det blir nog bra, är inte så många träffar med denna grupp ändå, blir dessto fler med den andra basgruppen med bara klasskompisarna sen när HEL är slut.

Slapp ju iallafall att pendla till linköping varje dag som jag hade trott så det är bra. Nej nu ska jag sluta babbla, hade ju ändå inget vettigt att skriva!

hemma igen

Då var man hemma igen efter en kanonvecka i halmstad. Tyvärr kom det riktigt fina vädret de sista dagarna, men vi hade det bra iallafall och hann med en hel del trots allt. Jobbet hann ringa tre gånger under tiden vi var där och ville att jag skulle jobba. Vad var det jag sa? Bara för att schemat tagit slut, försvinner inte behovet av oss vikarier. 

Hann med en tripp till ullared och gjorde av med lite pengar, tog några dopp i havet, en promenad i blåsten kring tylösand, några spelkvällar bla. Vi hade det helt enkelt väldigt bra där nere och hann rå om varandra lite grann.

sommaren börjar lida mot sitt slut, bara en vecka kvar till skolan drar igång igen. Men än är det inte slut och några roligheter ska vi allt hinna med innan dess. Imorgon blir det att åka in till linköping (om jag inte gör det redan idag och myser lite med min syster innan) för att köa för biljetter till münchen hoben som är på onsdag. och på torsdag åker vi tjejer upp till nanna för att se hur hon har det där uppe, gå på grönan och se på hoffmaestro!

Sen är jag nog även jag redo att börja skolan igen, har trotts jobb hunnit med en hel del denna sommar :)

sommar och ledighet...

Hemma igen efter en liten tripp till åtvid. hann inte mer än dit innan de ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba extra. En bil rikare blev vi iallafall, åtminstonde för ett par dagar. Vi beger oss nämligen ner till halmstad imorgon för en veckas semester ihop. Ska bli så otroligt skönt, vi har mer eller mindre gått om varandra denna sommar. Så i stort sett spelar det ingen roll vad vi får för väder, vi kommer njuta av varandras sällskap och ledigheten ändå. Men självklart hoppas man på att få se solen såklart, så att det blir ett dopp i havet eller två!

Ska om någon timma bege mig till jobbet för att jobba mitt sista kvällspass och i morgon är sista dagen på schemat. Känns riktigt bra att det är slut samtidigt som det känns tråkigt att lämna de boende. Men det lär nog bli fler jobbpass skulle jag tro. Vi alla vikarier är välkomna tillbaka och med tanke på hur dåligt med folk det varit nu i sommar lär det nog behövas i höst med ;)


ett linne mindre, tur att jag hann använda det en gång iallafall ;)

Resan nedåt i landet var minst sagt lika bra som jag hoppats, det enda vi kunde fått mer av var solen! Mitt nya linne fick tyvärr säga hejdå och inta sitt nya hem "papperskorgen" då det inte ville bli rent igen efter nattpromenaden i spöregnet. tråkigt men sant, vilken tur att det köptes på rean iallafall :)

Sitter och väntar på att det är dags att bege mig till jobbet, för att jobba ännu ett kvällspass. mitt favoritpass faktiskt, trots att det är segt att vänta hela dagen. Har varit duktig och städat i lägenheten och älskling har nu mera ett kilo mindre hår på huvudet :P


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu