kaffechock

tittade upp från datorn och fick till min förvånming se att det blinkade konstigt utanför fönstret. visade sig vara en blinkande bil från alltransport som stod utanför. Grannen har antagligen fått stopp någonstans gissade jag mig till efter att ha stått och kikat i titthålet på dörren ett tag.

roligt för honom liksom, hoppas det inte gick så långt för honom som för oss, så att hela badrummet helt plötsligt blir vattenfyllt och kommer med en trevlig fuktskada på köpet.

blev lite plugg gjort förut, känner mig lite mer förberedd inför seminariet imorgon även om jag inte ens är hälften så förberedd som jag vill vara. Fattar inte vad det är tänkt att vi ska göra. Aja ta dagen som den kommer liksom. Blev även en liten promenad med Julia förut för att knalla bort till Nannas nya lya och checka läget lite :) mycket trevligt. Tyvärr blev jag inte så mkt piggare av det utan är fortfarande allmänt seg, känner mig typ död. Imorgon hoppas jag hinna med lite träning, kanske är det bättre för att väcka liv i kroppen. (om det inte visar sig var en förkylning som bryter ut i morgon vill säga). nu chockar jag kroppen med en massa kaffe i hopp om att det ska göra lite nytta och få mig att kunna få lite gjort till basgruppen och läsa igenom mitt kompendie som ligger här bredvid mig. har orkat läsa hälften redan...

seg i kropp och huvud...

Allmänt seg i huvud och kropp. Är rädd att jag gått och dragit på mig en förkylning som ligger där inne i kroppen och inte riktigt vill bryta ut. Skulle ha hjälp Nanna att flytta nu efter lunch, men fick ett sms nyss att jag inte behövdes. lika bra det kanske, då får jag och min kropp chans att vila lite.

Skulle egentligen behöva plugga med, men vet inte var jag ska börja. Har så mycket att all motivation runnit av mig. Är sugen på att gå ut på en promenad i det fina vädret också, men orkar inte resa på arslet för att ta mig för att göra något. Det sitter liksom så bra här i soffan, lite lagon nersjunket sådär...

Nej det får bli att ta tag i plugget, rangordna det som ska göras för att sedan kunna börja med det tråkigaste. Kankse behöver jag en paus efter en stund och har mer ork för att ta mig ut i vårvädret då? man kan alltid hoppas!

trött

morsning korsning!
tanken var att jag skulle gått upp med älskling i morse, men det blev inte riktigt så. tror jag somnade om innan han ens hann lämna rummet. Så j*vla trött asså. nu är jag iallafall uppe, men kan inte påstå att jag är så mkt piggare, har fått ont i nackn på köpet. Hoppas det går över snart.

Igår umgicks jag med min fina vän sophia :) mycket trevligt, måste vi göra om snart igen. Är glad att vi fått tillbaka kontakten igen gumman!

nej nu måste jag ta tag i lite plugg innan det är dags att bege sig till skolan, kanske skulle ta och äta något till frukost innan också ;)



kan inte plugga...

Idag fyller älskling år. Grattis!!

Sitter här hemma, kom hem från skolan för ett tag sen och har precis fått i mig lite lunch. Nu var tanken att jag skulle plugga lite. Men grannen spelar arabmusik, turkmusik you name it, på alldeles för hög volym så att jag inte kan koncentreara mig. Låter som om vi skulle ha ett arabframträdande här hemma i vardagsrummet. ursch!!!
Ska försöka hitta någon bra musik som jag kan överrösta med!

meningslös skoldag

haft en riktigt meningslös dag i skolan idag. Med en riktigt tråkig föreläsning på morgonen och en extrainsatt timma då en lärare fick igenom en uppgift som ska redovisas några månader fram i tiden. tog väl kanke 10 min att gå igenom skiten sen var hon klar. Och allt hon sa går att läsa sig till. fattar inte varför vi skulle vara där men så är det.
hade tenta i måndags för er som inte vet det och det gick skit!! Vet redan nu att jag blev kuggad. inte för att jag räknade fel någonstans eller inte kunde någon uppgift utan för att jag inte hittade en sak i fass som jag behövde till uppgiften, vilket i sin tur gjorde att jag inte kunde få ut rätt svar på denna uppgift. (vi måste ha alla rätt för att få G). Så det är bara att vänta till nästa gång då. Var en riktig bitterfitta efter tentan då jag fått reda på att det gick att hitta o vart det stod. stackars dom dom var i min närhet då ;)
idag har jag varit på stan med några härliga tjejer, var på jakt efter strumpbyxor, kom hem med en skjorta och två tröjer. känner mig så himla duktig. Däremot var jag duktog o inte kollade och testade skor när de andra gjorde det på skopunkten :)

Tomt!

då har det hänt igen. Känslan av tomhet infinner sig ännu en gång. hoppas det tar lång tid innan jag tvingas uppleva denna känsla igen. kommer ta lång tid innan man får uppleva hockeykänslan igen. Det som hände förra året har hänt igen. LHC åkte ut i kvarten igen efter en riktigt dålig första period i den sista avgörande matchen mot SAIK.
Jag vill inte speckulera och hoppas på för mkt men hade de varit bättre och lika taggade i första perioden som i de två andra kanske det inte hade behövt sluta såhär?!
Kommer sakna allt som har med LHC att göa nu ett halvår framöver!
Det var inte såhär vi ville att det skulle sluta! Nu hoppas och tror jag att det blir AIK-Djurgården i final! får se om  jag har rätt ;)

Känner mig annars ganska lugn inför morgondagens tenta. Kan principerna, det enda jag är rädd för är att jag kommer göra slarvfel. Det får inte hända på denna tenta. Så i morgon ska jag kolla igenom tentan MINST  två gånger innan jag lämnar in. (kollar typ aldrig igenom innan jag lämnar in annars, men imorgon så!!)

choklad är gott!!

att sitta här o smälla i mig en massa choklad var inte riktigt vad som var tänkt. Men det är så gott att jag bara vill ha mer o mer. som tur var är det mörk choklad så lite nyttig är jag trots allt och i kväll ska jag ta mig bort till FoF o svettas lite, bokade även in mig på ett pass på fredag innan det är dags att åka till jobbet.
Gick ju inte riktigt som jag hade planerat i går. LHC hade inte riktigt turen med sig utan efter en lång match utan mål, varken från LHC eller skellefteå var det tillslut skellefteå som fick in pucken i mål och tog hem ledningen. 
Bara hoppas LHC har turen och spelet med sig i morgon så att det eventuellt kan bli avgörande på fredag :)

sommaren är räddad!

Har precis fått anställningsavtalet från S:t persgatans äldreboende med posten. Sommarjobbet är med andra ord tjingat och sommaren är räddad! :)

Fick dessutom ett sms från min chef på cc i morse oxå som frågade om jag kunde jobba på hockeyn ikväll. självklart sa jag, så ska snart äta lite o göra mig i ordning för att åka dit och jobba några timmar. Klart man vill jobba i slutspelat speciellt nu när LHC tagit över ledningen och kommer utöka den ytterliggare idag ;) (hoppas jag!)
Har gjort klar basgruppsarbetet nu med, så gott jag kunde. lyckades inte hitta riktigt allt som jag ville, men det blir nog bra i allafall. Även lite läkemedelsberäkning skulle jag vilja hinna med. Bara en vecka kvar till tentan nu!

frallibralli

sitter här hemma i min ensamhet och kan inte sova. har redan hunnit med att äta frukost och på Tv:n visas bara en massa skit. ikväll blir det jobb o innan dess har jag tänkt göra klart de sista uppgifterna i läkemedelsberäkningsboken. Snart dags för tenta igen. Men jag orkar inte göra det riktigt än.
fick se en söt bild på vår lilla vovve där hemma och just i den stunden insåg jag hur mycket jag saknar den lilla filuren. självklart saknar man alla där hemma ibland, men det är något speciellt med honom. de andra kan man ändå prata med i mellanåt. helt klart en nackdel med att flytta hemifrån, även om det är riktigt skönt för det mesta!
bara för det tänkte jag bjuda på en bild på min frallibralli <3

fettisdagen/ kvinnodagen

har varit riktigt fint och bra väder idag så tog mig en trevlig promenad hem från praktiken i vårsolen på sådär en 45- 50 minuter :) en genväg blev visst lite av en senväg om man säger så. men vad gör väl det, motion är aldrig fel!

var sista dagen på praktiken idag, inga nya häfftiga saker hände sådär sista dagen tyvärr. men fick iallafall en bit semeltårta dagen till ära. fick faktist det redan igår men vadå, gratis är gott :) Har en semla här i köket som står o väntar på mig med, men känner inte att jag orkar med den just nu. Har precis varit och käkat på texas longhorn med tjejerna (alla utom julia, såklart. vi saknade dig :/ ) för att fira att nanna fyllt 23 (egentligen 6... :P). köpte mig en burgare som tyvärr inte var så god som jag hoppats, någon ost som var på visade sig inte alls vara god utan lukta alldeles för surt för min smak, den skrapades bort lite diskret medan resten åts upp utan svårigheter. :)

ambulans aggerar taxi

då var sommarjobbet i stor sett klart. chefen ska bara ringa till min andra chef och kolla så att allt är bra. Sen får jag jobba hela sommaren, blir arbetskamrat med carro oxå, blir visst inte av med henne efter praktiken :P

gjorde ett nytt försök att gå till sjukhuset igår och trot eller ej, jag lyckades. jag kom fram utan svårigheter, hade säkert lyckats förra gången med om jag haft mer tid. Blev stressad efter att jag gått fel liksom.

att vara med i ambulansen var tyvärr inte så kul som jag hoppats på. Att aggera taxi och köra relativt friska patienter från ett ställe till ett annat, har jag sett innan. jag ville se något spännande, men det fick jag inte. hade lite otur där. Men jag har i vilket fall inte lagt ner tanken på att det eventuellt kommer vara mitt yrke om sådär en 2-3 år :)


bra dag på flera sätt och vis

toppendag på hög nivå!

statistiktentan- check. resultatet kom idag, äntligen så att säga. mycket beröm på praktikplatsen och patienter som tydligen drömmer om än. kan det bli bättre? ja det kan de faktist! 

i morgon ska jag nämligen få åka ambulans hela dagen och vara med där. ska bli super kul! är rikigt taggad, hoppas bara jag hittar dit, och inte försover mig en gång till. råkade nämligen hända i morse av någon anledning. Antingen glömde jag sätta alarm i går kväll eller oxå stängde jag av det i sömnen. tack och lov att man inte bor ensam, utan har någon som kan väcka en ;)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu