cellprov

Snön ligger vit på taken och mer dalar ner från himlen. Känns som att snön har kommit för att stanna denna gång. Inte mig emot då jag gillar vinter och snö. ;) När man frågar människor vilken årstid här i sverige de gillar mest svarar majoriteten sommar, jag är inget undantag men jag gillar nog vintern lika mycket. Iallafall då snön knarrar under fötterna. Hatar däremot tö och slask, men det är en annan sak!

Idag är jag ledig från jobbet men ska iallafall knalla bort till sjukan för att träffa "kvinnoläkaren" idag. Har blivit så gammal nu att det är dags att lämna cellprov vid jämna mellanrum. Så idag är det dags, inget jag direkt längtar efter. Men tycker helt klart att det är viktigt att gå. Tänk så mycket cancer de klarar av att bota tack vare dessa prov där man i ett tidigt stadie kan sätta in behandling.

Innan dess skall jag bara strosa runt här hemma och plocka i ordning och njuta av att vara ledig. Enda lediga dagen denna vecka då jag jobbar i helgen.

5 positiva

Fortsätter med mitt tema positiva tankar och tänkte att jag minst 1 gång i månaden skulle punkta upp 5 positiva saker med månaden. Då denna månad nu börjar lida mot sitt slut börjar vi med Januaris 5 positiva punkter idag.

* Träningen är igång, målet är minst 2 pass i veckan
* många födelsedagar = många tillfällen att träffa nära och kära
* Mitt ansvar som friskvårdsinspiratör börjar ( Sofie och jag börjar med skridskoåkning med kollegorna)
* bra lön denna månad
* köpt ny telefon

det här med nyårslöften

Detta året skulle bli ett glatt år för mig. Mitt nyårslöfte var att jag skulle bli gladare som person, försöka se allt från den ljusa sidan. Följa mottot att allt ont har nått gott med sig. Det har gått så där måste jag erkänna. Jag blev ledsen redan 3 dagar in på året efter att vi firat min födelsedag och det visade sig att min far inte alls blev nöjd med upplägget. Han visade med ett sms ( och tydligen även via facebook) hur besviken han blev på mig och min dåliga planering. Detta gjorde mig riktigt ledsen och istället för att försöka se något positiv blev jag besviken på mig själv och föll i storgråt. På jobbet går det däremot lite bättre, där har jag ännu inte känt att jag brusat upp inombords då det inte alltid går min väg. Där lyckas jag bättre med att vara den glada positiva tjej som jag vill vara. Som tur är har jag ju hela året på mig att bli den positiva/ glada personen även på hemmafronten oxå! För det är målet. jag vill kunna vara samma person på jobbet som jag är hemma. Får boka in en massa roligt framöver som fyller mig ed positiv energi. Börjar med en resa till new york i mars, förhoppningsvis kan jag lämna alla negativa tankar där borta!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu