grått och trist

Usch vilken tråkig dag det är idag, grått och trist ute. Känns liksom som att det aldrig blev dag idag. Sitter här hemma med alla lampor tända och klockan är bara typ 3? :(

Blev hemskickad lite tidigare från praktiken idag (som alltid ;) ). Har varit en dag med massor att göra idag, Kul! Tiden har bara sprungit iväg ungefär. Nu ska jag ta igen mig lite tänkte jag och ladda upp för kvällens jobb på cloetta center.

pepparkaksdoft i huset

Åh det luktar underbart här hemma just nu. Har bakat pepparkaksmuffins nu ikväll som jag tänkte bjuda på, på fredag då jag går sista dagen på VFU:n. sjukt hur fort tiden går, har redan varit där i 7 veckor. Var väl idag som klockan verkligen föll på plats, jag tar verkligen examen i januari. Tror inte riktigt att jag fattat det riktigt helt förut. Det har känts så långt bort, men det är typ bara en månad kvar nu ju. måste verkligen ta tag i jobbsökandet snart. Har skjutit det framför mig hela tiden just för att det känts så långt bort och för att jag verkligen velat veta att jag faktiskt blir klar i Januari. Men nu har jag ju klarat NKSE-praktiska som var ett stort orosmoment för mig och den skriftliga kändes ju bra i fredags. Så vad kan stoppa mig nu?!

Nae jobbsökandet måste vi verkligen ta tag i nu. Någon som vill skriva ett CV till mig? Hehe

Glädjespridare

Sitter med en sprudlande glädje inom mig. NKSE-praktiska är färdig och godkänd. Kommer leva länge på denna lycka, så otroligt skönt! Åh jag är så glad, så glad! Kan inte fatta att det är sant, kändes inte som att jag gjorde något men ändå hann jag med så mycket på den korta tiden jag hade på mig trots allt.

helgmys

Ännu en helg har så gott som passerat. konstigt nog har jag inte upplevt denna helg som för kort utan den har känts alldeles lagom lång och varit jättebra. Har verkligen haft en tokbra helg med 25-års fest och överraskningar i fredag, jobb och bio i lördags och så en tur på stan med älskling idag och sen lite myslunch med fina vänner efter det. Som sagt en toppenhelg! Hoppas att nästa blir lika bra.

plugg och studentmat

Har precis slängt i mig riktig "studentmat" i form av nudlar. Det är faktiskt riktigt gott ibland och framförallt väldigt smidigt. Perfekt när man är som jag mitt inne i pluggande och inte har allt för mycket tid på sig att laga mat. Utan istället behöver ägna så mycket tid som möjligt med näsan i böckerna, eller i mitt fall är det just nu intill datorn min näsa är. Går nämligen igenom alla mina kompendier en gång till och har gjort de praktiska testerna på vårdhandboken tidigare idag. Tanken är att ägna mig åt farmakologin och alla läkemedelsformer i eftermiddag/ kväll. Då hamnar näsan i boken istället ;)

Friday!!

Äntligen fredag! Denna vecka har varit lång med många tidiga mornar. men nu är det som sagt fredag och äntligen helg! väntar bara på att älskling ska komma ut ur duschen sen blir det fredagsmys! Har redan tjuvstartat lite med god mat :)

Imorgon drar han hem till åtvid för farsdagsfirande mm medan jag blir kvar hemma för ännu mer plugg :( Hade mycket hällre följt med, men måste man så måste man. Är så sjukt trött på allt läsande nu nästa fredag är tentan och jag får lov att koppla bort pluggande iallfall några dar. Innan det är dags att ta tag i nästa grej! Alltid är det något. I Januari är förhoppningsvis allt över och jag är färdig Sjuksköterska. Helt sjukt, den tanken vill liksom inte riktigt fästa i hjärnan på mig. Färdig sjuksköterska, jag??!



plugga

Det där med att plugga är kanske inte riktigt min grej längre. Det är svårt att koncentrera sig. Har läst fem basgruppsarbeten nu ikväll. Men vet inte hur ordentligt jag egentligen har läser dem. Känns mest som att jag stressar igenom dem för att hinna med allt jag vill hinna läsa innan tentan. Hoppas att det jag inte lärde mig förra gången jag pluggade på dem hinner fasta denna gång ;)

Fick iallafall beröm på VFU:n idag. Det dåliga beskedet jag fick på mittbedömningen känns nu som bortblåst. Hoppas att det är så! Läste igenom bedömningsunderlagen för den praktiska examinationen idag med. Den känns inte lika skrämmande längre, det hänger bara på vad man får för patient ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu