sommaren är kort...

Ännu en vecka har sprungit förbi. Går inte tiden extremt fort?! Snart är sommaren slut och skolan drar igång igen. Sista terminen! :O Kan inte riktigt greppa det hela. Om bara några månader är jag förhoppningsvis färdig sjuksköterska, helt sjukt asså. 

Förra veckan jobbade jag mån, tis, ons och torsdag. Sedan på fredagen bar det iväg ner till Götet för att gå på konsert. Riktigt mysigt, bruce var riktigt bra och vädret var kanon. Men att han orkar hålla på i 3h och 45 min utan paus asså. Helt sjukt! Lördag förmiddag sovs i stort sett bort, eftermiddagen spenderade vi med lite fika hos jonas syster och katterna. Jag gjorde en ny körpremiär efter ca 2års vila. Gick förvånadsvärt bra. Man kommer tydligen ihåg mer än vad man tror;) Men pulsen var uppe på max kan jag lova! På kvällen var det kalas för Jonas mormor och söndagen spenderade vi hemma hos min familj i ekholmen. Åkte därifrån strax innan 18 och trodde vi skulle vara hemma till 19 men ki fick vi. Tåget var inställt och ersättningsbussen väldigt sen. Men hem kom vi tillslut och idag har jag jobbat 7-15.30. Imorgon är det dags igen. Sen på onsdag är jag ledig igen och då kommer mamma och älskade syster hit och äter lunch i norpan :)

mycket jobb på g

har fullt av tankar i huvudet som snurrar runt, runt runt. Jag hinner aldrig tolka dem helt så jag vet egentligen inte vad det ör jag tänker. Har mycket på jobbet nu och känner mig sjukt trött på det men får stå ut till på fredag då jag äntligen är ledig igen. Då har jag jobbat igenom en utav de jobbiga perioderna i mitt schema då jag jobbar 7 dagar i rad, för ett par veckor sen var det 8 dagar i rad. Det går, men det är f*n inte kul. Det är jobbigt och man blir sjukt trött. Tycker synd om våra brukare då jag är inne på 6:e-7:e dagen där, då är jag trött och mitt tålamod är nere i botten typ. Jag är inte rolig då jag är trött eller riktigt hungrig, de som känner mig väl vet!
I morgon byter jag och går över och jobbar för en annan person på jobbet, då hon jag gått för nu kommer tillbaka från sin semester. Detta betyder tyvärr att jag får gå över till "andra sidan" på jobbet och den kan jag inte lika bra. Andra brukare med andra behov. Denna sida är mer jobbig fysiskt, undra hur min rygg kommer må efter dessa veckor. Den som lever få se. Kanske kan min kära sambo ge mig lite massage för att få bort det värsta?

ledighetsbabbel

Då var mina två lediga dagar snart över. Imorgon bitti är det dags igen. Tiden går fort då man är ledig helt enkelt, dagarna har bara flugit i väg!

Igår fick jag med mig mannen i huset ut på en promenad som visade sig inte bli en sådan långprommenad längs promenaderna här i norrköping som jag hade tänkt mig. Istället hamnade vi inne i stan och han införskaffade sig ett fodral till sin nya älskling (ny telefon), det är inte många meter han går utan den xD. Dessutom gick vi en runda inne på skopunkten. Hör och häpna jag införskaffade mig inga par skor men älskling skaffade sig två par! Jag gick runt ett varv i hopp om att kunna hitta ett par så att vi köpte tre men hittade inga som var bra. Var på jakt efter ett par enklare svarta ballerinaskor eller ett par pumps men inget utav det fanns i min storlek eller föll mig i smaken. Så vem vet kanske kan jag hålla mig till hösten. Vad tror ni?

Conversen fick ta sin premiär tur igår iallafall och de är jättebra och jättesköna. Tack ännu en gång!!
Vi lyckades även få ordning på min telefon i onsdags och kontakten med androidmarket, så nu kan även jag komma åt app-världen :) Kan säga som så att det har blivit lite appar nerladdade och några utmaningar i både wordfeud, draw someting och något liknande rumble (hittade inte det riktiga) den senaste tiden.

jobb, blogg och skor...

hallå, hallå ännu en jobbdag har passerat och jag ligger nu som en klubbad säl i soffan och inväntar tvättstugan. Ingen vila här inte ;) men vad gör det då vädret är skit? hoppas på fint väder till helgen för då är jag ledig! :)
Som ni ser har jag gjort om min blogg igen, kände att det var dags och att den borde bli lite mer sommrig. Gillar resultatet nu fattas bara en ny och fin bild på mig i hörnet med. Är ju liksom inte blond längre...
Men även håret behöver sig lite finjustering. Innan midsommar försvann en bit på längden och såsmåningom ska den blonda motorvägen mitt på huvudet väck. Införskaffade mig lite färg idag och med mig fick jag viss även ett par nya skor ;) Bäst att inte visa dem för herrn i hemmet som redan tycker att jag har alldeles för många. ska dessutom hämta hem ett par converse från New york som min snälla svärfar köpt till mig :) Kanske bör lugna mig med att köpa skor nu, åtminstonde till hösten?! ;)

Sommaren är kort...




Även Norpan har sina fina stunder!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu