Slut på det roliga..

Allt det goda har sitt slut. Igår kväll var det dags för mig att stämpla in på jobbet igen för ett nattpass, efter 2 veckors semester. Jag klagar inte direkt då jag inte gjort annat än att vila upp mig och njutit till 100% under dessa veckor. Har ju dessutom 2 veckor till att se fram emot om nästan exakt en månad :)

Var förvånansvärt lugnt på jobbet i natt, lite småpyssel under natten som det ska vara, men ändå inte tokmycket att göra. Fler sånna nätter vill jag ha nu när jag nästan bara jobbar natt fram till nästa semesterperiod. Enda problemet är att jag sovit på tok för lite nu på morgonen/ dagen. Men vaknar hela tiden och har svårt att somna om. Som tur var gjorde jag endast en enkelnatt nu och kan förhoppningsvis sova bra i natt :)

njuter i värmen

Den efterlängtade sommarvärmen kom tillslut :)
Hela helgen har det egentligen varit fint väder och vi har varit ute så mycket som möjligt. I måndags var det halvmulet hela dagen och igår klarnade det upp ordentligt på eftermiddagen. Jag njuter för fullt :)

Igår kväll cyklade jag bort till Angelika och vi gick ut på en lite längre promenad i kvällssolen, riktigt härligt. Även idag har jag varit ute i värmen på långpromenad. Gav mig ut strax innan klockan slagit 11 och det var redan så att man svettades i shorts och linne när man gick där. Tyvärr blev promenaden lite längre än jag tänkt och därav var skovalet inte det bästa. Slutade med skavsår på lilltån. Men det hör väl sommaren till? Skoskav på fötterna och blåmärken på benen. Eller gäller det bara barn?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu