ny dag med nya möjligheter...

vill bara be om ursäkt för det tidigare inlägget. jag mådde helt enkelt inte så bra och behövde få ur mig lite tankar.. en liten grej blev plötsligt en ganska stor grej då allt gammalt växte till liv inom mig igen. men nu ska vi glömma det, idag är en ny dag med nya möjligheter. idag ska vi ha kul!

Är dessutom riktigt fint väder te vilket är ett plus, då vi tänkte grilla senare :) nu snart är det dags för lite frukost innan vi drar in till stan en snabbis innan det är dags för jobb för min del. Är pippi på is idag, så jag räknar med att sälja en hel del godis till alla små barn, är ju dessutom lördag så :) 

tårar av ilska

är så j'vla  sur, arg, besviken och ledsen på dig, tänk att någon som du, att du om någon kan göra så här mot mig. du får mig att gråta fast att du inte är värd att gråta för. ännu en gång har du fått mig att känna mig omtyckt och oälskad, bortprioriterad. jag vill skrika av ilska. du om någon ska få mig att känna mig älskad och inte oälskad som du får.

förlåt, detta ska inte vara en deppig blogg. jag skriver inte detta för att få uppmärksamhet utan för att få det ur mig. det är min blogg (min dagbok). jag skriver för min egen skull...

inte ett moln så långt ögat kan nå

vaknade för en liten stund sen (var visst 40 min sen), tänkte ta mig en skön sovmorgon i morse, men blev inte så lång dessvärre. kankse är bra i vilket fall, är ju sista dagen innan tentaskiten i morgon så får försöka få in det sista idag. hoppas det går vägen! sen är det bara att göra sitt bästa i morgon återigen en halvtimma efter alla andra. vad är det med mig denna termin? Antingen glömmer jag anmäla mig helt eller anmäler mig i fel stad.

aja blir att skriva så att pennan glöder i morgon, enligt mina beräkningar och om det är 8 frågor på tentan har jag ungefär 35 min på mig på alla frågor så det borde gå bra. Är ju inget vidare på det där att sitta och fundera särskillt länge utan skriver endast det jag kommer på för stunden ;)

solen skiner idag igen, inte ett moln så långt ögat kan se, så får nog att bli en pluggdag ute i solen idag igen. Ska bli nice, kul om man hinner få lite färg oxå :)


koncentrationssvårigheter

Bara två dagar kvar till tentan, många brukar märka det på att de blir nervösa, jag märker det på att min hjärna inte ill koncentrera sig mer. Den har liksom gett upp, förhoppningsvis för att den fått in allt jag behöver ;)

Jag gör i stort sett allt annat än att plugga de här dagarna precis innan. Det går inte jag orkar inte sitta still tyvärr. Men lite till måste jag tvinga mig själv att läsa. Måste ju lära mig hopp, transition och adaptation också, det har jag knappt läst alls. Sen tänkte jag försöka mig på en gammal tenta sen med, får se hur det går!

Har iallafall varit duktig och varit uppe på sjukhuset och anmält mig till blodgivare, nu är det bara o vänta och hoppas att proverna hon tog ser bra ut. Sen kan även jag göra lite nytta i samhället :)


God morgon världen, vilken underbar dag!

God morgon alla glada i solskenet!
Är det inte otroligt vilket fint väder vi har varje dag nu? Man skulle seriöst kunna tro att det är sommar redan nu!

Idag blir det ännu mer plugg på de medicinska sjukdomarna samt lite olika läkemedel, tillsammans med Nanna denna gång. tror vi kommer sitta ute i solen mest hela dagen och plugga. Ska bli skönt, vore förvisso ännu skönare utan plugget, men snart så, bara denna vecka med. Sen är det praktik och inget intensiv plugg inte, ska bli skönt!

påsk

Det blev påsk även detta år, trots att det är sent i apri (man skulle kunna tro att det är någon gång i juni juli iof om man tänker på vädret). strålande sol och klarblå himmel, kan inte bli bättre! har haft några riktigt fina dagar nu i påsk med trevligt umgänge, fint väder och god mat.

Premiär använde grillen i fredags och i lördags (påskafton) hade vi 50-års kalas för pappsen. kul att träffa släkten som man så sällan ser nu för tiden.

har öven hunnit med att plugga endel, kanske inte fullt så mkt som jag borde, men man måste ju få vila och koppla av lite ibland med, eller hur? det är ju bara påsk en gång om året trots allt!


mera pluggande

sådär ja nu har jag pluggat i stort sett hela dagen och motivationen är nu nere på noll, ha bläddrat igenom alla de bloggar jag läser i hopp om att någon skulle ha skrivit något nytt, men icke :P

ska väl snart fixa iordning lite käk istället, sen har jag bestämt mig för att träna ikväll, lär ju inte bli någon träning nu i påsk så.

tog förresten med mig mitt pick och pack ut i solen och pluggade ett tag sen, men gick in efter sådär 1½ timme igen, blåste riktigt kallt då. Men vad jag förstått blåser det inte lika mycket längre, jag gick kanske ut för tidigt helt enkelt.

gör nog ett nytt försök imorgon :)

strålande sol och klarblå himmel!!

Ännu en dag med stålande sol och knallblå himmel. funderar starkt på att ta med mig böckerna och kompendiet ut i solen idag och plugga där istället för här inne i soffan. Känns som en mycket trevligare tanke, kanske till och med skulle kunna få lite färg på mina vinterbleka armar då :)

Får se hur det blir, ska i vilket fall se till att få i mig lite frukost nu till o börja med.
i vilket fall älskar jag detta vårväder som kommit in över landet, verkar som att det kommer bestå över påsken iallafall, får se om det blir längre och när bakslaget kommer!?

en tenta mindre?

så då var även denna tenta skriven. och som sagt var knappst de 30 minuterna mindre något problem. var klar med tentan efter 30 min och lämnade salen sådäär 45 min efter att jag kommit in. Vet som vanligt inte riktigt hur det gick, hoppas på bra iallafall.

Hoppas även att min dröm inatt inte är sann och kommer inträffa, gör den det. Vet jag någon som kommer gråta tills det inga tårar finns kvar, och det är jag!

plugg och tvättberg

då var det heg igen. Denna helg händer det inte mycket mer än att jag ska plugga och åter plugga. Börjar redan nu bli nervös inför termins tentan. Fattar inte hur jag ska hinna med att få in allt i huvudet och komma ihåg det dessutom!

idag är det njursjukdomarna jag ska koncentrera mig på och trots att jag läst i stort sett sen halv 11 i morse så kan jag inte särskillt mycket om det. Eller? har jag tur kan jag mer än vad jag tror. Man kan ju iallafall hoppas.

imorgon ska vi äntligen ta tag i vårat berg av tvätt. har haft lite svårt att få tag i tvätt tider denna månad och förra, så tvätten växer lätt på hög. Men imorgon ska berget som sagt bestigas. Äntligen kommer jag få en massa rena kläder. kommer knappt ihåg vad som finns där i tvättkorgen denna gång, så mycket är det.

gud vilket tråkigt inlägg detta blev, men så kommer nog mina inlägg bli den närsta tiden. de kanske inte kommer handla lika mycket om tvätt kanske men om plugg. Med tanke på att det är det jag kommer göra konstant nu i två veckor framöver. jättekul, jag lovar!!


blockerad hjärna

har riktigt tråkigt. försöker plugga men det går inget vidare. hjärnan känns på något sätt blockerad, får inte in det jag läser. trots det är det väl lika bra att fortsätta läsa och hoppas att det fastnar mer än vad jag tror.

har försökt få tag i min chef på sommarjobbet under dagen, men hon är på sammanträde, får försöka en gång till sen. Har nämligen fått lite tider då jag ska få delegering och gå brevid. men upptäckte idag till min förbannelse att jag´inte alls kan  gå en utav dagarna. min lilla plutt tar ju stydenten då. Min lilla yster blir stor och ska få känna på "vuxen livet" :) den dagen kan och får jag ju bara inte missa. så det måste vi fixa.

var försvann det fina vädret? i morse när jag gick upp var det strålande sol ute, nu ser det grått och tråkigt ut utanför fönstret. Är det därför som jag inte orkar plugga mer kanske? tog solen med sig min pluggmotivation?

tentatankar

känner mig som vanligt sådär allmänt konstigt efter en tenta. Kan varken säga att det gick bra eller dåligt, precis som vanligt. Är som vanligt ganska klyven. Finns självklart saker jag hade velat göra annorlunda. Men tror iallafall inte att jag glömt något viktigt, så patienten överlever nog iallafall (eller dockan i detta fall). Bara att vänta och se.

Nu blir det att plugga som f*n till terminstentan i stället och där emmellan lite till läkemedelsberäkningen som jag tyvärr glömt anmäla mig till, så blir lite mindre tid för min del. Men det ska nog gå iallafall. var ju klar efter typ 30 min sist :P

lång helg

oj det var länge sen jag skrev här nu såg jag. kan väl helt enkelt däga som så att jag har haft så mkt annat att göra att bloggen har hamnat lite bakom.
Är sjukt mycket plugg nu alltså, är helt slut.

Har varit i skolan och övat på att sätta sond, pck, cvk, infusion och tagit blodprov i de mån det gick. Mycket utplockat sortiment såhär nära tentan. hoppas verkligen att jag klarar den, den här gången. orkar inte ha den dragandes efter mig mer.

helgen var iallafall trevlig och lång för en gång skull. trodde det var fredag hela torsdagen eftersom att vi var lediga på fredagen och festade där på torsdagskvällen på kravallen. även fredagen gick i festandets tecken hemma hos min kära vän tove. lördagen var jag och älsk o kollade på musikframträdande (min "kusin") var med och spelade, innan vi for hem till norpan. på kvällen var jag bortbjuden på¨3 rätters hos Nanna. Mycket trevligt och gott! avslutade kvällen med lite spel.

söndagen gick i pluggandets tecken, plugg i stort sett hela dagen, precis som idag och i morgon och många dagar framöver :P

räknar timmar mitt i natten!

Sitter här på HU och räknar ner timmarna. Bara 3,5 timmar kvar!
Inte är jag trötter, men lika bra är nog det. För att sova när massa pratar runt omkring och folk tittar på film med högsta ljudet på är inte särskillt lätt och omtyckt. Lyckades sova någon timma förut iallafall, kanske är det därför jag inte är trött nu.

Hart hunnit med att förlora på plump och komma tvåa på chicago, två helt nya spel för mig. men inte för det hade jag någon vidare nybörjartur!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu