Vårkänslor

Åh vilket strålande och härligt väder vi ser ut att ha idag. Blev alldeles gld när jag kom ut i köket och kollade  ut. Solen skiner och det är inte alls många minusgrader utee. Funderar lite smått om jag ska gå till jobbet idag istället för att ta cykeln. Men då är problemet att ta sig hem sen i kväll. Inte lika roligt att gå hem vid 22 ikväll när man ska upp 5:25 imorgon bitti. Kanske får bli bussen hem i så fall eller så får jag helt enkelt gå och leda cykeln på vägen dit så att jag kan cykla hem ikväll :) Vi får se.

Igår var det en riktig jobbdag för mig. Från det ena jobbet till det andra. Hann i stort bara hem och hämta jobbkläderna till kvällens hockeymatch och sen gå till tåget. Men vad gör man inte för hockeyn och sina köra kollegor? Konstigt nog var jag inte trött när jag kom hem. Överskotts energi kanske?!

födelsedagskalas!

Igår var vi som sagt på 1års kalas för lilla Aaliyah :) Mysigt var det och födelsedagsbarnet gjorde att det bjöds på mycket skratt från oss andra. Hon är en liten buse den där ungen. Av oss fick hon en färgglad mjukisdjurshund som fick en puss på en gång. Det tar jag som ett ganska så bra betyg.

Idag har vi mest slappat här hemma och spelat lite wii. Jag hann även gå ut och gå en sväng i det härliga vädret innan jag ställde mig och fixade lite käk. Idag blev det kycklinggryta och pasta här hemma. Snabbt och gott :)


fredagsmys

Hallå! Nyligen hemkommen från jobbet, tog en snabbis på stan på hemvägen. Ska ju på kalas imorgon och kan ju inte komma tomhänt ;)

gud vad fort veckorna går, redan fredag igen?! Förra fredagen var jag ledig, men vaknade tidigt i alla fall pga av en tid på vårdcentralen. Med inställningen på bara en titt och ett snabbt samtal där cyklade jag dit till 8.30 på morgonen. En kvart senare cyklade jag hem igen med en leverfläck mindre. Läkaren valde att ta bort den på plats, på en gång. Lika glad var jag för det, men samtidigt aningen förvånad och i chock tror jag. Har länge velat bli av med den, men aldrig riktigt vågat ta tag i det tror jag. Men men nu är det gjort i alla fall.

Ikväll ska vi bort till min kära vän Louise och dricka lite vin och ha det allmänt trevligt :) Riktigt bra sätt att fira in helgen och ledigheten. Hoppas ni läsare oxå får en trevlig kväll och helg!

jag <3 dig

Vår alla <3-ans dag blev inte riktigt som vi tänkt men väldigt bra iallafall. Tanken var att vi skulle äta en mysig trerättersmiddag på Athena här i närheten. Men när vi väl kom dit var alla bord upptagna och lokalen var fullbokad. Vi traskade istället vidare på kungsgatan och hamnade på Texas. Med varsin burgare och pommes i magen var vi båda alldeles för mätta för efterrätt. Istället gick vi till Ica och hämtade en chokladask vi fått i gåva och till hemköp för att köpa Cola. Sen vart det filmmys här hemma resten av kvällen. Jag följde som vanligt min tradition och somnade i älsklings famn mitt i filmen och vaknade lagom till slutet. Varför bryta sina traditioner liksom?! 

trötter

hallå!! Kan ni gissa vart jag befinner mig just nu? Ja men precis i soffan med datorn i knät ;) (hur kunde ni veta det?!)

Är helt slut i kroppen efter jobbet, när klockan ringde 5.25 i morse trodde jag knappt att det var sant. Kändes inte som att jag sovit något alls, utan att jag precis hade gått och lagt mig. Men upp kom jag och med lite frukost i magen cyklade jag i allafall bort mot jobbet för ytterliggare ett dagpass, imorgon är det dags igen innan jag är ledig på fredag :)

Imorgon är det ju föresten alla hjärtans dag oxå. Ska ni fira på något speciellt sätt då? Vi ska förmodligen ut och käka jag och min darling. Vi firar ju inte bara 4 år utan även 1års förlovningsdag dagen till ära <3

kall promenad

Hemma igen efter en kall promenad ute i kylan. Det är kallt i Norrköping idag vill jag lova! Gick ut i hopp om att bli piggare. Blev så sjukt trött efter att vi ätit här. Vet inte om jag egentligen blev så mycket piggare av det egentligen, lite kanske. Men skönt var det i vilket fall :-)

matkoma

Ligger helt utslagen i soffan med magen full. Lyxade till det lite nu ikväll och gjorde flygande Jacob till mig och min kärlek. Men fy vad mätt jag blev. Matkoma deluxe! 
 
Annars har jag plockat undan här hemma, varit och handlat för att slippa ekot i kylen samt pantar alla flaskor och burkar under dagen. Och nu går vi fram och tillbaka till tvättstugan varannan timma för att bli av med all tvätt :-P produktiv dag!

siesta

God morgon!
Är ledig idag, eller hela helgen rättare sagt. Så otroligt skönt. Första lediga helgen typ ;) Jag lovar att jag ska njuta ordentligt!!
Tog en välbehövlig sovmorgon i morse och vaknade utvilad för en gångs skull. Unnade mig en lång och god frukost idag. Men känner mig fortfarande lite hungrig, kanske får gå och fixa till en macka till.
 
saknar min mysfrall idag, men han är uppe i södertälje och myser med små labrador valpar istället ;)

I-landsproblem

 
Har precis kommit hem från andra dagen som självständig syrra. Går bättre och bättre. Visst glömmer jag saker hela tiden, men som sagt bättre och bättre går det. Råkade sätta en ny PVK på en patient i onödan idag då jag sedan fick se att läkaren satt ut patientens antibiotika och istället satt in honom på tablettbehandling. Men men sånt som händer. Med lite bättre kommunikation så skulle man slippa detta oxå. Patienten var väldigt lättstucken som tur var...
 
Kom hem och fick se att mina orkideer typ torkat ihop igen. Fattar inte vad jag gör för fel. jag får dem att få nya fina knoppar och tror varje gång att de ska blomma på nytt. Men så helt plötsligt "torkar" knopparna ihop och faller bort tillslut. Tråkigt i-landsproblem om något. Vore så kul om de för en gångs skull ville blomma igen :)

massage

hemma i min kära soffa igen efter en skön stund på Style Station. Unnade mig en 45 minuters massage dagen till ära. Då jag fick ett presentkort på just detta av mina kära vänner på min examensdag. Riktigt skönt vill jag lova att det var, samtidigt som det måste erkännas att det känns lite konstigt att ha en främmande karl som står böjd över mig och knådar min kropp ;)

Han gav mig dock lite kloka ord och goda råd under tiden. Bland annat meddelade han att jag är lite sned i kroppen öch är längre i höger sida än vänster. Samt att jag är väldigt spänd i bröstmusklerna och har belastade skulderblad som kompensation...

Nu ska jag fixa lite käk här i stället och ikväll tänkte jag se på någon film :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu