popcorn och glatt besked

Det där med att gå till praktiken gick ju inte sådär jättebra direkt, kom väl kanske halvvägs innan jag upptäckte att den vägen jag tänkt gå var högtrafikerad och en väg med gångförbud på. fanns med andra ord inga trottoarer brevid vägen som jag hade trott. frågade lite snällt efter hjälp, fick hjälp och följde denna beskrivning. var bara att vägen jag gick på ledde tillbaka, den gick runt. slutade med att jag tog bussen i allafall.
Får se om jag försöker mig på att gå någon annan gång, eller om jag helt enkelt struntar i att gå dit.
 
sitter just nu här hemma i min ensamhet och gottar mig med popcorn :) typiskt när jag äntligen är hemma ska älskling iväg och köra fotboll. men men är glad i allafall, ska på intervju på torsdag angående sommarjobb, hoppas hoppas! ni kan ju hålla lite extra tummar för mig och kanske tänke lite extra på mig där på torsdag :)

haft många bra och lärorika dagar på praktiken denna vecka. börjar faktist trivas riktigt bra nu :)
igår fick jag dessutom beröm av en patient, måste erkänna att jag växte några centimeter då! sånt blir man glad av! blir praktik i morgon igen, sista dagen denna vecka.

 


bestående problem

Blev en sväng med dammsugaren här hemma igår, även moppen fick vara med på en liten vals. Men han kände sig lite krasslig så det blev bara en snabbis :)

Hade tänkt baka lite igår med, men lusten rann ur mig, så det blev aldrig så. Gick till FoF och tränade tilte istället.
idag är det dags för praktik igen, men inte förrän vid 14, så är lite seg väntan innan dess. tänkte vara ekonomisk och duktig att gå till sjukhuset idag, är inte riktigt säker på närmsta vägen så antingen går jag en liten omväg eller letar mig fram helt enkelt. Får hoppas jag kommer fram i tid ;)

Är ständigt trött numera, trots att jag sover som jag brukar, vet inte vad det beror på, längtar hela tiden till natten då jag får sova igen!

UTMANING

KÖR EN LITEN UTMANING I BRIST PÅ ANNAT ATT GÖRA...
MAN SKA SVARA PÅ FRÅGORNA MED NÅGOT SOM BÖRJAR PÅ SAMMA BOKSTAV SOM ENS FÖRNAMN :)


Jag heter: Martina

Jag vill dricka:
Must

Jag vill äta: Mat

Jag har: Målat

Jag har inte: Misshandlat någon

Jag är rädd för: Mörker

Jag är: Människa

Jag är inte: Man

Jag sjunger: Mycket dåligt!

Jag påminner om djuret: Mus

Jag vill ha en:
Mysig katt

Jag vill åka till:
Malaysia


vi trodde att våren var påväg, men ack vad fel vi hade!!

satan i gatan vad kallt det är ute. Gick ut till ica en sväng för att hämta paket och köpa mjölk. det blåser kallt och snöar en massa. skulle så gärna slippa gå ut igen, men är sugen på att träna igen, känns som att det var länge sen nu. så jag måste ut igen, men förhoppningsvis har det slutat att blåsa och snöa då. hoppas!

somnade aldrig i soffan förut, och städade inte så mkt häller för den delen. tog hand om disken och plockade bort det värsta, men i morgon åker dammsugaren fram oavsett om jag vill eller ej, jag har tröttnat på att trampa på grus nu! på onsdag ska jag praktisera igen, men med en annan handledare denna gång, ska nog gå bra det med skulle jag tro. hoppas bara på lite mer att göra då. har varit VÄLDIGT lugnt de andra gångerna nu.

praktik utan patienter och blåljus utanför fönstret

då var det måndag igen då. helgerna går verkligen för fort nu för tiden. har haft en trevlig helg med melodifestival, jobb, fest och praktik utan patienter. melodifestivalen var rolig och emmas födelsedagsfest var lyckad, även om det kanske råkade bli lite väl mycket dricka för min del. skakade rumpa in till småtimmarna på pitchers och förfrös kroppen i väntan på sista bussesn, lyckades dessutom tappa pengar någonstans under natten, förmodligen i taxin. men va fan, det är ju bara en papperslapp ;)

idag hade jag tänkt städa här hemma, men får se om jag orkar, är så fruktansvärt trött asså, det är sjukt! har sovit hur mkt som helst känns det som, men skulle lugnt kunna sova ett par timmar till här i soffan.

var lite disco här på gatan igår kväll när jag kom hem, blåljus överallt och en massa hundar som skall, frågan är bara vad hade hänt? ni känner ju mig och vet hur nyfiken jag är, hade det inte varit så jävla kallt hade jag nog gått dit och kollat/frågat :)

onsdag...

Var och svettades i FoFs lokaler tillsammans med julia i går kväll. Var trevligt och roligt, känner dock av lite smått träningvärk idag, men sådär lagom mycket. Jätteskönt! blir förmodligen ett pass till i morgon.

Har haft min första dag på VFU:n idag, lite blandade intryck. höll på att svimma där ett tag och var tvungen att sätta mig ner. helt plötsligt blev det alldeles snurrigt i huvudet och suddigt framför ögonon och jag såg ingenting på några minuter...

Längtar till helgen då det är melodifestival och party med tjerna som gäller. Emma har fyllt år och det ska firas!!
hinner även klämma in lite jobb där emellan och samla in lite pengar till kontot :)

alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag, tror inte någon utav er hann missa det. denna dag uppskattas av många och ogillas av andra. vissa tycker att den är sjukt överskattad medan andra tycker dagen är underbar.

Jag tycker det blir vad man gör det till! Jag tycker om alla hjärtans dag, det var ju trots allt på alla hjärtans dag för 2 år sen då jag och min älskling blev vi! <3 kanske hade jag inte tyckt om alla hjärtans dag på samma sätt om vi blivit tillsammans en annan dag, det vet jag inte riktigt.

Dagen till ära firade vi med god mat, film och massa mys. När jag kom hem från skolan stod det rosor i en vas och låg choklad på bordet till mig :) 


dumma basgruppsarbete

Livet fortsätter. Det snöar ute och jag sitter och svär över basgruppsarbetet. Hittar inte de svaren jag vill hitta och då blir jag arg. Ska ha en j*vla statistiktenta på måndag med som jag och de flesta andra i klassen inte fattar ett skit utav. känns lagom bra, verkligen!

Beställde en ny telefon i min frustration över basgruppsarbetet, hoppas den kommer snart :) tänkte gå på ett pass idag på FoS men vet inte om jag orkar/hinner. Jag vill lära mig statistiken, jag SKA lära mig den. Frågan är bara när...

Nästa vecka är det dessutom dags att gå ut på VFU igen. Känner mig inte alls redo, jag kan ju inget! men det ska nog gå bra det med, allting går om man bara vill, right? 

segt med lång sovmorgon om man inte sover...

Sitter här i soffan, ensam hemma med datorn i knät och kollar på ett gammalt avsnitt av 7:e himlen.
Måste erkänna att det är segt att inte börja förrän 13.15 idag. har inget att göra just nu känner jag. har hunnit läsa igenom allt till basgruppen, så könner mig relativt bra förberedd till den nu.

ikväll ska vi följa med Anna på hennes ju-jutsi?, ska bli kul :)

har kommit igång ganska bra med träningen nu känner jag, känns bra! Var på ett pass igår, helt ensam:P nejdå helt ensam vaj jag ju knappast, vi var en hel del där. Men jag tog mig dit själv, och tränade inte med någon kompis...

trött, men vet inte varför...

Tänkte skriva något kul, men kommer inte ihåg vad jag skulle skriva. Är riktigt trött nu trots att jag hade sovmorgon och endast varit på en föreläsning idag.

Är fredag idag, vilket betyder att det är helg! :) blir jobb imorgon kväll då Lhc spelar match. På söndag ska vi handla lite och eventuellt gå och kolla på när Nanna spelar basketmatch :) Sen ska vi tvätta på kvällen, inte lika roligt direkt, men måste göras.

Nu ska jag vara duktig och städa av lite här hemma, vem vet kanske somnar jag en stund i soffan efter det ;) vore väldigt skönt i alla fall. Vi får väl se vad jag hittar på, kan ju alltid plugga lite även om jag ínte har något jag verkligen MÅSTE göra just nu... Basgruppen är inte förrän på tisdag och den har jag redan kommit igång med ganska bra. aja nått lär jag alltid komma på att göra :P Ikväll blir jag ensam hemma en stund då älskling ska köra fotboll med grabbarna, då ska jag i alla fall slöa framför tv:n! :D

onsdag...

Då var det onsdag igen, tycker dagarna går väldigt fort nu för tiden. Vet inte riktigt varför. skolan knallar på, statistiken fattar jag ingenting utav och basgrupp är fortfarande lika jobbigt som förgående termin. Även om jag tror att jag gillar denna basgrupp bättre, men är fortfarande lite ledsen över att basgrupp H slutade att existera.

Ska snart dra iväg till FoS för att skaffa medlemskort och träna tsm med Anna. Imorgon är vi lediga på schemat, men inte är vi lediga för det. Ska till skolan vid 9.00 för att leta artiklar med Nanna och försöka plugga basgrupp, innan hon och Anna tar med sig Emma till någon sushiställe. Då tänker jag gå hem och fixa lite käk innan jag beger mig till CC för ännu ett jobbpass. Snart kommer julia tillbaka till stan, du är efterlängtad ska du veta!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu