tjugosjunde september tvåtusentolv

 

Dagens humör: jätteglad då C-uppsatsen typ är klar men samtidigt väldigt trött 
Dagens planer: 
har precis varit och fikat med Nanna för att fira lite smått, sen ska jag diska och städa lägenheten. Kvällen ska jag spendera i soffan och bara slappa :)
Dagens kändis: Bengt Dahlquist, har gått och tänkt på skilda värlar hela dagen
Dagens bok: höst offer- mons kallentoft, känns som att det är dags att läsa ut den snart
Dagens tippex: trött och slö som vanligt, ligger och sover i datastolen här intill ;)
Dagens nedräkning: 88 dagar kvar till Julafton!
Dagens outfit: mörka jeans med vitt långt linne och vit adidaströja
Dagens väder: grått och kallt med en känsla av regn i luften

helgen är slut :(

Ännu en helg har passerat. Eller denna söndag är visst inte riktigt slut än men nästan ;) tiden har bara sprungit iväg idag och jag jar typ inte gjort ett skit, sovit och slöat i soffan typ. Men det får man väl dagen efter eller?

Igår blev det som sagt jobb, var kul att vara tillbaka men fruktansvärt segt att jobba, kom inte alls många kunder till oss direkt men men :P på kvällen följde jag med jonas på inflyttningsfest, var faktiskt riktigt kul, många roliga människor att snacka med. Att flickvännen i hushållet dessutom jobbade med en släknting till jonas som var på festen var ju sjukt roligt och otippat om man säger så. Tanken var att vi skulle gå till trappan sen men när vi kom dit fick vi höra att de närmade sig maxgränsen och att de snart skulle börja med 1 ut - 1 in typ. Så vi kände att det sög lite och försökte på puls istället men även där var kön aslång så älsk och jag gick hem och sov istället. Riktigt skönt, jag somnade nog direkt då jag la huvudet mot kudden, SÅ HIMLA TRÖTT!!

som sagt idag har jag bara slöat typ, enda nyttiga jag har gjort är att laga mat typ, ska försöka mana mig ut i köket och ta hand om disken sen med innan beck ikväll. Får se hur det går ;) Har ett sjukt tryck över bröstet, hoppas det går över snart...

Imorgon är det c-uppsats som gäller igen!!

c-uppsats och egentid

Känner mig sådär lagom fredagsseg just nu. Eller nae jag är as trött för att vara ärlig. Har suttit med c-uppsatsen dag upp och dag ner nu hela veckan. Är riktigt trött på engelska artiklar nu kan jag lova! Hade möte med handledaren idag med, fick en känsla av att hon tycker att vi involverar henne för lite men samtidigt känns det som att hon tycker att det går bra för oss och att vi är ambitiösa, aja vi får hoppas det iallafall. Vi skickade iväg allt vi gjort hittills till henne för feedback, hoppas hon har nått bra att säga om det :)
 
Ikväll ska jag ha egentid på riktigt, älsk ska jobba så jag får roa mig på egen hand. Får se vad jag hittar på. Kan mycket väl bli så att jag passar på att mysa upp mig i soffhörnet framför en riktig tjejfilm. Det känns lite lagom ansträngande en dag som denna! 

Imorgon ska jag jobba på CC hela dagen, det är rally i stan och de ska typ utgå från CC eller hur det var så vi ska ha två kiosker öppna. Kom dit vettja, vill ni inte träffa mig kan ni ju alltid hälsa på syrran som ska stå på banan ;) På kvällen efter jobbet blir det kanske inflyttningsfest, har inte riktigt bestämt om jag orkar följa med eller ej, vet inte riktigt när jag slutar jobba eller så heller...
 
För övrigt ser jag sjukt mycket fram emot nästa helg med tjejkväll på fredagen och kräftskiva på lördag! Jag är sjukt taggad! Nästa vecka kommer springa förbi!

träning

Fick ett träningsryck här i helgen och gick en långpromenad på 1 timma, tränade lite hemma mha en träningsapp på mobilen och körde zumba via wii i 25 min. Idag tänkte jag vara duktig igen och gå en långpromenad nu när jag ändå inte har något bättre för mig (mer ansträngande träning bör jag inte utföra idag då jag har gett blod). Men självklart ska himlen öppna sig och det börjar regna lagom som jag tagit på mig skorna och är påväg ut. Så nu sitter jag här i soffan igen och funderar på vad jag ska göra istället. Hoppas det slutar regna snart annars är jag sugen på att baka något oxå. ska nog rota lite i skåpen och se vad vi har för ingredienser, egentligen skulle jag vilja göra dumlekakor, men vi har ingen dumle hemma :/

hårfärger

Innan vi åkte till Rhodos var jag hos frisören på besök. Tanken var då att jag skulle gå därifrån och vara något sånär ljus igen, dock blev inte resultatet riktigt som jag tänkt mig och skillnaden var minimal trots att jag snällt satt där och väntade i en timma med två nyanser ljusare färg i huvudet. 
 
       
 
En vecka på Rhodos däremot lyckades bleka mitt hår en hel del så just nu har jag en konstig ljusbrun färg som i vissa ljus skiftar lite åt det oranga. Inte jättefint kanske men med lite blonda slingor i detta kan jag nog bli riktigt nöjd och sås måningom nå mitt normala ljusa hår. Har förvisso trivts väldigt bra i det mörka håret men är trött på att ständigt behöva färga om det då utväxten växer fram väldigt fort. Sen vet jag att min kära man hellre vill att jag är ljus än mörk ;)
 
 
 

ensamma dagar

Det här med att vara ensam hemma och få tiden att gå kan i många fall vara ett problem för mig. Denna helg har dock sprungit iväg. Igår bakade jag bröd och städade lägenheten. Idag har jag pluggat och varit ute på en långpromenad genom staden. Utforskade lite vyer som mina ögon inte skådat tidigare. Har sagt det förut men säger det igen, Norrköping är verkligen en fin stad. Är inte alls ledsen över att det är högre intagningspoäng till SSK i linköping och att jag inte kom in där. Då hade jag aldrig fått lära känna denna stad utan traskat på i samma gamla vanor och kvarter som alltid innan.
 
Har även varit ambitiös och lagt fläktfiltret i blöt. Det där som blir så flottigt och äckligt som sitter i fläkten över spisen ni vet. Ska gå och ta hand om det nu, sen är det nog dags att börja med maten lite smått. Börjar bli hungrig. Idag blir det kassler här hemma. 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu