prata i sömnen

Inatt har båda mina killar pratat i sömnen. Vaknade av att den ena sätter sig rakt upp i sängen och säger något väldigt högt. När jag sedan frågar vad han sa, lägger han sig ner och pekar upp i taket och säger 3.15. Då börjar jag skratta lite för mig själv och han vänder sig mot mig och lägger hande på mig samt säger hej. Efter detta sover han lika gott igen som han gjorde innan.

Vad den andra sa är mer otydligt då jag inte kan kattspråket så att säga. Men även han somnade och snarkade lika gott som innan...

Själv låg jag och tänkte och vände o vred på mig ett bra tag innan jag somnade igen. Men somnade gjorde jag trots allt, för när klockan sendan ringde vid 7.20 sov jag så gott, så gott...

ännu en helg har passerat

God morgon! Då var det måndag igen och ännu en helg har passerat i rekordfart. Jag förstår verkligen inte vart helgerna tar vägen! Tack och lov hade jag sovmorgon i dag. Var så fruktansvärt trött då Jonas gick upp. Men men, har haft en bra helg trots allt. Jobbade hela fredagkvällen på hockeyn. LHC tog hem segern även denna gång, underbart!

lördagen städade jag och gjorde fint i hemmet och såg till att maten var färdig då älskling kom hem från jobbet. Sen bestämde vi oss för att gå över till grabbarna i hans klass som hade förfest inför vinterkravallen. Var trevligt, dock väldigt många killar och få tjejer. Men louise var där så umgicks en del med henne och jessica. Väl i kön sen bestämde vi oss för att g¨hem då det var kallt och as lång kö. (vi hade inga biljetter) Vilket var lite synd, hade faktiskt sett fram emot kravallen, var sjukt länge sen. måste gå på nästa! xD

Igår tog vi tåget in till linköping ganska tidigt för att sedan åka vidare till åtvidaberg och fira Ludde som fyller år idag. Det var trevligt. De har nyligen fått hem sina kattungar, så blev en hel del mys med dem i soffan, framför sällskapsresan. Så himla söta och SMÅ! Tippex känns enorm nu xD


skilda världar och ett rent hem

inledde dagen med att kolla på några avsnitt av skilda världar (jag vet jag är nörd...). det värsta är att jag råkade se alla på sista skivan, så nu är även sesong 2 slut. Måste ta mig till en butik snart och köpa nästa!!

har inte bara slöat i soffan framför TV:n trots allt. Tog tag i saken och stada av här hemma, så nu är det rent och fint! Allt grus och katthår är borta, även allt damm som legat lite var stans är nu spårlöst försvunnet (en stund i allafall, lär väl hitta tillbaka fortare än kvickt).

Ska snart börja med dagens middag, så att det är färdigt tills älskling kommer hem från jobbet. Blir klyftpotatis med fläskkotletter idag. Inte jätte avancerat men nog så gott för det xD


optikern

Hallå hallå, började denna onsdag med ett besök hos optikern. Visade sig att det inte var några större fel på min syn inte. Tar mig fortfarande fram med min höksyn. Men frågan kring min huvudvärk som besöker mig allt för ofta består?!

Har även lyckats fixa med mina högskolepoäng som krånglat en del. Så nu slipper vi eventuella krångel med csn i framtiden :) Och jag får skriva min c-uppsats med Nanna utan problem :)

Ska bege mig till campusbussen om ett par timmar för att åka till linköping för ännu några timmars jobb med Linda. För en gångs skull känner jag dessutom för att jobba. Det är ovanligt, undra vad det beror på?.. De håller på att storrenovera lägenheten brevid oss och över(?) med tror jag. Är ett j'vla liv ibland. Men blir säkert fint. Förmodligen ska vi inte klaga, de renoverade ju om hela vårt badrum innan vi flyttade in och då vi bodde här fick vi ju nytt golv i köket. Förmodligen störde även det grannarna...

babbel

Ssitter här i min soffa igen, som så många gånger förr. Har nyligen kommit hem från första skoldagen efter lovet. Känns bra att ha börjat igen, även om det är extremt skönt att vara ledig så klart :) Har haft basgrupp och en föreläsning idag om depsession. Mycket intressant är redan taggad för morgondagens föreläsningar och det kommande basgruppsarbetet som berör samma tema. Tycker att det är så sjukt intressant, kanske för att jag själv varit i kontakt med det själv och vill veta mer?!

funderar även på vad man ska laga för mat ikväll. Öppnade både kyl och frys förut, men stängde lika fort typ. Har verkligen ingen aning om vad jag är sugen på. Hoppas min kära sambo kan komma med något bra förslag sen. (Tror tyvärr inte det...). Känner mig dessutom riktigt sugen på att åka iväg o träna eller köra lite zumba fitness sen. Känns som att det var länge sen jag tränade nu.

kvällsbabbel

Hallå, hallå. Träningspasset i söndags var roligt, och nog var jag trött efterråt. Har dessutom gått med världens träningsvärk dagarna efter. Värst har det varit i ryggen. Har fortfarande extremt ont och får som kraftiga hugg varje gång jag böjer ryggen en aning. Hoppas det går över snart, börjar bli riktigt jobbigt.

Var i vilket fall duktig och var iväg på sjukhuset idag för att lämna lite blod. Gick bra även denna gång. De är så gulliga där borta. Sitter nu framför TV:n och har efterlyst på i bakgrunden. Men är sjukt trött så skulle tro att det blir en tidig kväll idag. Imorgon ska jag åka in till linköping för att först umgås med min kära vän Sophia och sen jobba ännu ett pass på cloetta center. Hoppas på vint även denna gång! Kan lätt bli en jobbig kväll för mig och Linda då vi ska ta hand om en massa onyktra djurgårdsfans...

funderingar kring dagen

ligger här i soffan med datorn i knät som i vanlig ordning. Funderar på hur jag ska ta tilllvara på denna fina dag. Ser ut att vara riktigt fint väder ute, så kanske blir det en härlig promenad runt strömmen lite senare. Ska iallafall bege mig till affären och köpa potatis till dagens middag och hårfärg. Har redan fått en ful utväxt på huvudet som måste fixas till. Sen blir det nog garanterat några fler avsnitt av skilda världar. Fick säsong 1 och 2 i födelsedags present och har nördat ett par avsnitt per dag nu de senaste dagarna, så snart är första säsongen slut.

imorgon blir det en tur ner till åtvid för att fira svärfar som fyller år idag samt att träna ihop med alla nära och kära där nere. Jessi ska hålla ett pass för oss. Får se hur trött man är sen. Har inte tränat på evigheter känns det som..

resume

Det här med att blogga är nog inte riktigt min grej längre känner jag. blir långa upphåll hit och dit. Det finns liksom inget sug att skriva längre av någon anledning...

tänkte i allafall sammanfatta lite vad jag gjort den senaste tiden, för er som vill veta xD

Har hänt sen sist?
- 20 dec umgicks med Louise under dagen. Hon hjälpe mig att förnya min hårfärg lite granna. Den sista dagen för en obestämd tid som blondin var kommen! Fick även med oss Rasmus och Jonas för att käka lunch på fräcka frökens. Bakad potatis med skagenröra blev det för min del, mycket gott!!
- 21 dec fixade det sista med julklapparna och tog det mest lugnt.
- 22 dec åkte hem till Linköping till familjen och umgicks med dem såhär innan jul. Pratade massa med mamma och myste med syrran och Frallan. Kvällen avslutades med en film tillsammans med syrran tror jag.
- 23 dec följde med mamma och Magnus in till stan för att hjälpa dem att köpa de sista julklapparna. Kom även jag hem med två julklappar till, som jag inte räknat med. Men är alltid kul att ge bort saker sådär ;) på kvällen ställde sig jag och syster yster och gjorde rocky road tillsammans. Gott gott blev det!
-Julafton firades till en början i Vikingstad med tomte, Kalle Anka och god mat och trevligt sällskap. Vilket var mysigt och trevligt, men kändes lite långtråkigt vissa stunder. På kvällen åkte jag sedan vidare till Åtvidaberg för att fira vidare med älskling och hans familj. Där väntade fler paket och sedan paketleken och lie kortspel.
-Juldagen var lugn till en början. Sen gick älskling och jag bort till jonas syster för förfest. Innan hela gänget drog sig vidare ut på "krogen" mitt i samhället.jag med Marcus in till stan för att gå på en fest som Carro hade. Det var roligt.. tills vi gick ut. det blev en lugn kväll och vi kom hem ganska skapligt då det inte var så jätteroligt ute eller någon vidare bra musik. 
-Annandagen spenderades mestadels i soffan tror jag, slappandes framför några filmer. På kvällen kom jonas syster och hennes pojkvän över till oss och jonas föräldrar. Så käkade vi tillsammans och spelade lite spel. 
-27 dec var det dags att åka hem till Norrköping igen och packa upp alla julklappar samt packa om väskorna inför kläppenresan. Vi passade även på att åka och storhandla så frys och skafferi fylldes på och jag köpte mig ett nytt underställ samt bytte en tröja som jag fick i julklapp men som var alldeles för stor.
-28 dec gick vi en snabbis på stan, på förmiddagen för att framförallt införskaffa en till remote till Wii, blev säkert lite till ;). På eftermiddagen, kvällen åkte vi tillbaka till Åtvidaberg igen för att lämna bilen och spender natten där, för att sedan bli hämtade av Jessi och Ludde (syster och pojkvän) och tillsammans med dem åka upp till kläppen. 
-29 dec klockan 7 ringde klockan. Då var det bara att gå upp och göra sig i ordning och käka lite frukost. Sedan kom Jessi och Ludde och resan upp till kläppen började. Efter mycket om och men och en lång resa var vi äntligen framme och kunde fixa i ordning i stugan. Vi passade även på att fixa med skidor och liftkort idag, för att kunna åka så mycket som möjligt nästa dag. Ett besök på ica i sälen by (Jonas gamla jobb)hanns med och allt käk de närmsta dagarna införskaffades.
- 30 dec dagen innan nyårsafton, första dagen i backen. Börjar först med problem att få ut skidorna ur skidförrådet, då vårat lås frysit under natten. Men efter lite hjälp var vi redo och begav oss bort. Då det i stort sett bara var konstsnö i backarna, var det väldigt isigt. Men det gick bra iallafall och vi alla var nöjda och glada. Även ett besök på after skin hanns med. Mycket roligt, bra band som lyckas få med alla i publiken. sånt gillas.
-Nyårsafton även denna dag bestod av skidåkning hela dagen och även en sväng på afterskin. Dock var det ricktigt kallt denna dagen. -13 grader i backen, så blev även en sväng in i värmestugan för en kopp varm choklad mitt på dagen. kvällen spenderades i stugan med god middag och lite spel, innan vi begav oss ut till backarna igen för att titta på fackeltåg och fyrverkerier.
- Nyårsdagen sista dagen i backen. Åkte skidor på förmiddagen för att sedan lämna in dem. Fick reda på att jag åkt på ett par skidor, de inte ens hade hyrt ut ;) Killen som fixade med våran uthyrning måste ha skrivit fel streckkod... Passade på att äta på världshuset innan vi började resan hemmåt. Kändes som vi satt i bilen i en evighet och att vi aldrig skulle komma hem. Men det gjorde vi tillslut :)
-2 jan packade upp allt och njöt av att vara hemma. Handlade det mesta till mitt födelsedagsfirande.
- 3 jan gick en sväng på stan med älskling och kollade lite på det som fanns kvar på reorna. Kom hem med en hel del, dock inte särskillt mycket från rean varken han eller jag. Tror vi båda köpte varsin tröja på rean annars var allt annat på ordinarie pris. Bakade  dessutom snoddaskakor på förmiddagen.
- 4 jan ännu en sväng till affären för att köpa det sista till kalaset, Sen ställde jag mig och bakade bullar på eftermiddagen medan älskling satt vid datorn och spelade spel.
- 5 jan min födelsedag. Vaknade först av en massa sms, Sedan kom älskling in med frukost på sängen och paket. Telefonen gick varm under dagen. Jag började göra pizzor som vi bjöd på, på fredagen. På kvällen åkte vi åter till Åtvidaberg för att fira Jessi som fyller samma dag.
- 6 jan var det dags att fira mig. Stod hela förmiddagen och gjorde pizzor, pizzasallad och vitlökssås. Klockan 18 kom gästerna och jag fick ännu fler paket. Hade en mycket trevlig kväll med god mat och härligt sällskap, samt bra presenter. Tack ännu en gång!
- 7 jan dags för jobb igen. kändes som att det var en evighet sen sist man jobbade. Var riktigt opepp på att åka och jobba till en början, men var kul då man väl var där :P påbörjade även att städa bort julen under dagen.
- 8 jan fortsatte ta bort de sista resterna från julen under dagen, innan det blev att slappa i soffan. Fick dåligt samvete på eftermiddagen/ kvällen att jag inte varit ute på hela dagen eller gjort något vettigt. så gick ut på en långprommenad runt strömmet. Mysigt men lite småkallt. på kvällen blev det mys i soffan framför filmen Dear John som jag fick i julklapp. En Mycket fin men sorlig film.
- idag har varit i skolan igen på flera veckor för att göra klart det sista inför morgondagens seminarie. Inte det minsta pepp för morgondagen. Förstår verkligen inte vitsen med detta seminarie. Känns så fruktansvär tråkigt och ovärt. Nu tänkte jag vara duktig och finslipa mitt CV istället så att jag kan börja söka sommarjobb. känns mycket mer värt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu