Mästarnas mästare

Att Sverige är VM-mästare är det nog inte många som har kunnat missa. Men vilken match det var, tyvärr var jag alldeles för trött och råkade somna mitt i sista perioden, men vaknade lagom till att laget fick ta på sig guldhjälmarna, sen somnade jag igen. Men sjukt kul är det ju iallafall. Tänk VM-mästare på hemmaplan dessutom. riktigt bra jobbat. hörde dessutom att det endast var Sverige som lyckades vinna mot Schweitz, med 5-1 dessutom :)

Nyligen hemkommen från jobbet. Hade glömt bort hur fort dagpassen går, helt plötsligt var klockan halv 1 och jag hade inte ens tänk tanken på mat än. så ska det va tycker jag :) Lagom att göra så att man inte känner sig stressad men ändå så att klockan går fort... Underbart väder har vi oxå, men tyvärr är det tvättstugan som kallar på mig :/ Får försöka matcha in att njuta av solens strålar emellan passen :)

regnig söndag

Då var det söndagkväll igen. Ännu en helg har rusat förbi och imorgon är det måndag igen och i vanlig ordning är det jobb för mig som gäller. Längtar redan till torsdag då jag är ledig och inte har något planerat. 
nyligen hemkommen från derbymatchen mellan Norrköping och ÅFF. Blev dessvärre förlust för ÅFF fast att vi satt där på läktaren och hejjade i regnet. Men men sånt är livet, inte alltid rättvist...
 
I går var det ESC för er som missade det, där däremot tyckte jag nog att det var ganska rättvist. tyckte Danmark hade en bra låt, sen måste jag erkänna att jag var så sjukt trött att jag somnade från och till i soffan och därför inte såg/ hörde alla låtar rodentligt. Så kanske att det inte var så rättvist trots allt?!
 
Nu tänker tänker jag avsluta denna söndag på bästa sätt. I mysbrallor framför TV:n med popcorn :)

pick-a-bou

Ligger i vanlig ordning i soffan men datorn i knät. Är så sjukt trött och försöker samla så pass mycket energi för att ta mig ut i köket och fixa till lite käk. Men det går trögt. Vaknade av älsk alarm i morse och kunde inte somna om. Så var uppe tidiagt trots ledig dag. Har varit i linköping och besökt min "syster" och hennes mysiga dotter. Blev även en sväng hem till mamma, så har myst ordentligt med familjen idag. Kändes sjukt jobbigt och konstigt att vara hemma nu när inte Frallan finns längre. Första gången jag var hemma efter att han försvann. Ingen hund som kom och hälsade vid dörren, ingen hund som la sig under bordet då vi åt. Riktigt tomt kändes det. Var så att det bildades tårar då jag såg hans urna. Kommer alltid att älska dig Frallibralli! <3

Relax i solen blev till långpromenad

Det fina vädret var visst inte lika fint som jag trodde. Istället för att sitta i solen och njuta med en bok som var tanken från början fick det bli en långpromenad runt stan istället. Lika bra det kanske. Motion behöver man ju även de dagarna man är ledig xD
Det blåste alldeles för mycket ute för att vara tillräckligt skönt tycker jag, så fort solen gick i moln blev det nästan kallt.

solen strålar...

Godmorgon! Har precis vaknat och klivit upp ur sängen här, till ännu en strålande dag med underbart väder. Blir att fixa lite frukost här sedan tänker jag ta vara på min lediga dag på bästa sätt. Nämligen genom att gå ut och njuta ordentligt i solen hela dagen!! Gäller att passa på när man kan, ska nämligen bli sämre väder redan imorgon hörde jag. Troligtvis ska vi iväg och klättra imorgon med min syster och hennes kille. Ska bli riktigt kul, något jag ser fram emot ordentligt! Sen ska jag jobba i helgen igen. Men nu ska jag njuta av ledigheten här först...

helgen som var

Då var det måndag igen och ännu en helg har passerat. Lördagen spenderade jag tillsammans med svärmor och två utav hennes vänner nere i den lilla hålan Ullared och det stora varuhuset. Kom hem med en hel del och desto mindre pengar på kontot än vad jag hade innan:-P var riktigt roligt och fint väder där nere. Eller det var det nog i hela Sverige i lördags tror jag;-) även söndagen bjöd på fint väder och vi åkte ut på landet och kollade in Jonas systers och hennes sambos nya hem. Mysigt värre! På kvällen hann vi även träffa min syster och hennes kille då de kom hit med banankartonger åt oss. Packandet inför flytten är i full gång nu:-) inte långt kvar:-) 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu