Slappishelg på hög nivå!

Jag och älskling har nog spenderat över 30 timmar i sängen denna helg tror jag. I lördags lämnade vi inte sängen fören klockan 18.00 på kvällen. Då var vi båda hungriga och lagade mat (eller egentligen blev det frukost,lunch och middag i ett xD) Ingen av oss var väl direkt sugna på att laga någon avanserad mat så där dagen efter, så det blev korv och pommes :P

Grillfesten i fredags blev väldigt lyckad, vädret höll i sig och var kanon hela kvällen. Vissa hade kanske lite väl trevligt och drack lite för mkt?!
Jonas mådde väl som han förtjänade på lördagen där sen.
Kanske var det just därför vi inte gick upp fören 18.00 kanske ;) Men som sagt kvällen blev lyckad och var rolig fram till slutet då vissa mådde riktigt dåligt och stoppade huvudet i busken för att tömma magen på lite alkohol. Jag kan säga att det inte bara var jonas som gjorde det, han hade sällskap av fler. Var det whiskyn som bråkade lite med grabbarna, eller?
Kanske var det inte den allra bästa festen jag varit på, men jag lovar att det inte heller var den sämsta.

i´m yours

Var hemma hos pappa en sväng igår :) Var blandade känslor måste jag säga, som det alltid är när vi träffar honom. För er som inte vet, träffar jag o min syster inte pappa så ofta. för ett tag sen bröts kontakten mellan oss och vi hördes eller sågs inte på över ett år. För drygt ett år sen träffades vi och försökte reda ut allt och bestämde oss för att föröka börja om och bygga upp våran relation på nytt.

Detta har varit svårt men går frammåt. Varje gång vå ses är det spänt till en början. Man börjar fråga alldagliga frågor som hur mår du, hur går det i skolan, med pojkvänner mm. Pappa frågar vi svarar, sen blir det tyst. Vi har aldrig haft en sån relation med pappa att vi sitter o pratar om allting hur länge som helst, vilket nu gör det svårt att få en konversation att inte dö ut efter en stund. Trots det tycker jag att allting flyter på bra och att det faktist börjar bli riktigt bra mellan oss. De allra första gångerna efter "kontaktuppehållet" var det riktigt spänt och stelt. Ingen visste riktigt vad man skulle säga eller liknande. Det var jobbigt.

Nu kan man skämta igen, den gamla pappan är påväg tillbaka. För skämta är något jman alltid har kunnat göra med pappa. Jag minns när vi var mindre och alltid började reta upp pappa på skämt josse och jag för att han skulle jaga oss och busa. Det var dessutom på den tiden jag fortfarande var fruktansvärt kittlig.
Tack och lov är jag inte det längre inte ens under fötterna är jag lika kittklig längre.
Även om det är där jag fortfarande är mest kittlig kan jag ibland koppla bort det när folk försöker reta mig :P  

Nog pratat om det, ikväll drar jag till åtvid och träffar pojkvännen. vi ska även hem till en uitav hans kompisar på grillfest. Ska bli kul faktist, hoppas bara att vädret håller i sig så att det inte börjar regna och så, vore ju inte så kul direkt. vi får helt enkelt hoppas på det bästa :P

start of something new! :)

YEES! jag vill bara skrika av glädje just nu, jag klarade det, jag klarade det!
hade teoriprovet idag vid två, så nervös som jag var precis innan, när jag satt där i fotoautomaten och vi väntan på att få gå in i salen. vet jag inte när jag var sist. det var hemskt. jag mådde verkligen illa av nervositet asså.

Väl inne i salen släppte nervositeten, men kom tillbaka då det var dags att rätta provet. Det var verkligen hemskt! Vet inte hur många tankar som strömmade genom mitt huvud under de sekunder det tog att rätta provet. helt plötsligt hände det något och på skärmen stod det med gröna stora bokstäver: GODKÄND. Vilken otrolig lättnad, jag ville bara skrika rakt ut just då men det kunde jag inte, istället lämnade jag salen med ett stort leende :)

När jag svarat på nästan alla frågor, hoppade över två. (hade seriöst ingen aning om vilket svar jag skulle ta, tyckte att alla lät helt otroligt fel) vågade jag inte gå igenom alla mina svar, trots att jag hade tid. Jag kollade lite snabbt på de frågor jag markerat, sen tryckte jag på knappen. Jag brukar nämligen ha den oturen att ändra rätta svar till fel, och det vågade jag inte riskera just nu. Och tur var väl kanske det! :)

Nu är det bara att hoppas att uppkörningen går lika bra den med, vem vet kanske har även jag körkort innan månaden är slut ;)

helg i åtvidaberg :)

Haft en toppen helg i åtvid :)
åkte till åtvidaberg runt halv 1 i fredags för att träffa Emma ett par timar :)
Alltid lika trevligt att vara med dig gumman, med dig kan man snacka om allt, du förstår alltid.
Vi käkade glass i solen under den tiden den fortfarande var framme, sen myste vi en hel del med grann hunden Zaza eller hur hon stavas xD mycket mysigt, det måste nästan vara världens gulligaste och keligaste hund asså :)
Blev lite filmtittade för mig o Emma oxå innan oskan kom fram och det var lika bra att stänga av tv.

Runt 6 sen åkte vi med viktor och tankade och sen till ica för att handla mat till deras pappa och leta efter älsklingen så jag kunde få hans nycklar. Hade ingen lust att vänta utomhus på att han skulle sluta jobba, eftersom att
Emma skulle åka hem till Jonte.

Väl hemma hos älsklingen blev man attackerad av två väldigt keliga katter. Jag satte mig i soffan för att kolla på tv, och helt plötsligt kom lilla Amber upp o la sig på min mage. Väldigt mysigt och ovanligt. Denna lilla filur brukar annars vara väldigt rädd av sig.
var inte heller så smart av mig att ha svart tröja på mig, den var inte riktiogt svart efteråt, utan mer grå. men men

Kan väl beskriva helgen med ordet mys, för det var just vad det var, mysigt :)
Älskling och jag passade även på att se filmen taken i helgen som ingen av oss hade sett innan, den var faktist bra. Dock inte lika bra som jag hade trott. Men så är det ofta nu för tiden. jag har en tendens att alltid ha för höga förväntningar på filmer nu mera :/

Nu ska jag fika lite och vara social med familjen istället, men vill bara tacka för ännu en trevlig helg älskling!
Älskar dig massor! <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu