slöis och jobb

Ligger i vanlig ordning i soffan och slappar. Men denna gång har jag inte datorn i knät utan gör ett försök till att mobilblogga från min nya vän:-)
 
Ligger och vilar upp mig för kvällens arbetspass på Cloetta center. Ska bli kul o jobba dör ikväll igen, blir allt för sällan nu då det krockar med mitt andra jobb på vrinnevi. Längtar efter att få träffa min saknade Linda också! 
 
eftersom att detta verkar funka ska jag försöka att uppdatera lite oftare. Ska bara komma på nått kul att berätta. Är ju mest jobb för mig nu för tiden;-)

jobb, jobb jobb

Inskolningen börjar sakta men säkert lida mot sitt slut, är inne på andra veckan av tre. Men det känns bra. Lär mig hela tiden något nytt och blir mer och mer självständig :) Känns kul när man känner att man vågar besluta saker på egen hand och när andra sköterskor/ undersköterskor kommer till mig och frågar saker. Tror verkligen att jag kommer att trivas på denna avdelning :)
Roligt med sånn blandning på patienter som det är här och att det hela tiden händer nått, lite stress är bara bra ;) 
 
trots att det är roligt att jobba, ser jag fram emot morgondagens lediga dag. Kommer att njuta till tusen. Även om jag tvingas sätta klockan på 8 för att nå vårdcentralen. Men efter det ska jag njuta och ta en välförtjänt sovmorgon (hoppas så att jag kan somna om).
 
 

Examen

Att jag tog min examen i fredags börjar sakta men säkert sjunka in. Men att jag börjar mitt första jobb som sjuksköterska i morgon, är något min hjärna inte kan ta till sig. Trots att väskan inför imorgon är packad och naglarna mist sitt nagellack och minskat drastiskt i storlek. Det känns så otroligt konstigt. Dessa 3 år har gått alldeles för fort. Plötsligt är denna dagen här som jag har väntat på, men jag känner mig inte redo. Kan jag verkligen allt jag borde kunna?!

Min examensdag var i vilket fall väldigt bra. Trots nervositeten och alla olika känslor som bubblade i mig blev dagen så bra som jag hoppats på. Tro det eller ej, men jag lyckades hålla mig från tårar, även om det var väldigt svårt stundtals. Tack alla nära och kära som förgyllde min dag och firade den med mig :)

2013

Nytt år nya möjligheter...
Vet att det har varit 2013 nu i en vecka och att jag är lite efter. Mitt nyår var bra, vi firade som sagt med kära vänner nere i Åtvidaberg långt in på småtimmarna. Kom i säng runt 4.30 på nyårsdagen ;) Tiden går fort när man har kul!

Detta är året då allt händer, jag börjar som alla andra år med att fylla år och bli ett år äldre. Sen tar jag examen och börjar jobba som sjuksköterska detta år. Hel sjukt att jag är klar med utbildningen nu. De tre åren som skulle ta en evighet är nu förbi. De har nått sitt slut. Känns lite pirrigt i magen inför fredagens ceremoni. Att inte behöva gå till skolan längre känns konstigt.

Ikväll ska järngänget från utbildningen samlas och äta middag ihop för att fira mig såhär i efterhand. Ska bli mysigt :) Släkten firade mig redan i fredags då vi på riktiga dagen var upptagna med 25-års firande och tre-rätters.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu